Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (824)
Filtruj recenzje
824 wyniki
Oceny podróżnych
326
168
88
75
167
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
326
168
88
75
167
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 824 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel położony w centrum,przy głównej ulicy,blisko restauracji i kafejek,czysta plaża,ciekawy program animatorski,obsługa bardzo miła,hotel nadający się dla rodzin z dziećmi. Jedzenie smaczne,Każdy znajdzie tu coś dla siebie.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 148patrycjak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fosiregina, General Manager, Regina Swiss Inn Resort & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Droga Patrycja,

słoneczne pozdrowienia od Swiss Inn Regina Resort.

Z wielką przyjemnością poświęciliśmy czas na podzielenie się z nami i innymi gośćmi pozytywnymi wakacyjnymi doświadczeniami.

Chcielibyśmy bardzo podziękować i chętnie powitamy Cię z powrotem.

Pozdrowienia z Hurghady,

Moataz A.Moniem
Główny menadżer
Swiss Inn Regina Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lutego 2019

Oceny hotelu należy dokonywać w korelacji do ceny pobytu. W tej cenie to jest najlepszy hotel w Hurghadzie. Perfekcyjna lokalizacja, piękny ogród, bardzo pomocny personel i bardzo różnorodne animacje to atuty tego hotelu.
Jedzenie różnorodne i bardzo smaczne.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrzej B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fosiregina, General Manager, Regina Swiss Inn Resort & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 28 lutego 2019

Drogi Andrej,

Słoneczne pozdrowienia od Regina Swiss Inn Resort.

Jest nam niezmiernie miło, że poświęciłeś czas, aby podzielić się z nami i innymi gośćmi swoimi pozytywnymi wrażeniami z wakacji.

Chcielibyśmy Ci bardzo podziękować i chętnie Cię przywitamy.

Pozdrowienia z Hurghady,

Moataz A.Monies
Dyrektor generalny
Regina Swiss Inn Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 września 2018 z urządzeń przenośnych

Niestety pomimo wykupionej opcji Bungalow, panowie w recepcji zakwaterowali nas w obskurnym pokoju z łazienką która nie nadaje się do użytku na pytanie dlaczego nie dostałam bungalow powiedziano że powinnam dopłacić 20$. Stwierdziłam ok dopłacę, zaproponowano mi bungalow standard o wiele lepiej niż pokój lecz Pan wziął pieniądze w bungalowie, powiedział że tutaj nie w recepcji. Dodam że identyczna sytuacja była z dwoma rodzinami które w tym samym czasie przyjechały. W ten sam wieczór podeszła do mnie kobieta o imieniu Maria, która zapytała o to czy nie ma żadnych problemów, odpisałam jej sytuację i po 10min oddano mi zapłacone 20$ oraz pozostalym przepraszano nas jednak niesmak pozostał. Od tamtego czasu nic nie można było dowiedzieć się i załatwić w recepcji.

Napisałam maila do biura w którym kupiłam wycieczkę niestety nie pomogli nic. Rezydent zapytał tylko czy jest już w porządku :/
Na następny dzień Pan z recepcji znalazł nas na plaży i prawie płacząc prosił aby porozmawiać z managerem bo cztery osoby ze zmiany gdzie zażądali pieniędzy stracą pracę. Dziwny naród, biedny naród. Nie robi się tak.
Jeśli widza że przyjeżdżają europejczycy to ludzie na recepcji powinni być profesjonalni i przygotowani do tego że pomimo wykupu wycieczki Europejczyk nie będzie jeszcze doplacał. Zacofanie.
W hotelu 80% arabow, rodziny z dziećmi które zachowują się jak w chlewie, widać to zwłaszcza na stołówce, dzieci leżące na stołach, wyrzucajace jedzenie poza stół, myjące sztućce w Basenie. Biały człowiek budzi wielkie zainteresowanie można dziwnie się poczuć trochę jak w zoo.
Plaża bardziej żwir niż piasek, cumuja stateczki, trochę niefajnie. Animacji nie ma, dziewczynki przrchadzaja się po plaży i zachęcają ludzi ale ciężko to im wychodzi.
Porażka hotel, nie polecam,nigdy więcej.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, jl1591
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fosiregina, General Manager, Regina Swiss Inn Resort & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 30 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest! First of all let us thank you for sharing with us your experience! We always strive to deliver the highest level of service and are truly disappointed to hear that we failed to meet your expectations with regards to providing exceptional customer service. We sincerely apologize for the experience you got during the stay and we do hope that next time you will give us a chance to show you our improved service. We would be glad to welcome you back to Swiss Inn Regina! Best regards, Moataz A.Moniem General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Wrocilam 12.08.18z urlopu w tym hotelu.W Polsce doplacilismy do pokoju superior i faktycznie dostalismy b.ladny duzy czysty pokoj.Pokoj byl codziennie sprzatany,bardzo mily pan sprzatajacy, codziennie pytal czy wszystko ok.czy czegos potrzebujemy.Plaza cudna, piekne zadbane ogrody,b mila obsluga.Hotel polozony w samych centrum.Blisko piekny port Marina.Minus hotelu to jedzenie,niestety niesmaczne,monotonne,codziennie kurczak,kurczak, kurczak...drugi minus to 80proc.turystow w tym hotelu to arabskie rodziny,ich zachowanie w restauracji zostawie bez komentarza, do tego strasznie glosne zachowanie ich dzieci,ktorych jest tam multum...

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Ilona B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fosiregina, General Manager, Regina Swiss Inn Resort & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear valuable guest,
Greeting from sunny Regina Swiss Inn Hurghada.
Thank You for giving us a shot, and even more for leaving us this review, we are incredibly grateful that you took the time out to leave us this note. Our company values put customer satisfaction as top priority and we are committed to our customers. Its customers like you that make our job wonderful. We look forward to serving you again.
Sincerely,
Moataz A.Moniem
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo sympatyczny hotel położony jest w ścisłym centrum miasta dzięki czemu mamy dostęp do dużej ilości knajpek,sklepów czy pubów. Sam hotel dość duży,czysty. Jedzonko smaczne, duży wybór. Ładna prywatna plaża. Dużym atutem jest również bliska odległość od lotniska.

Termin pobytu: kwiecień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, izamak92
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fosiregina, General Manager, Regina Swiss Inn Resort & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear valuable guest,
Greeting from sunny Regina Swiss Inn Hurghada.
Thank You for giving us a shot, and even more for leaving us this review, we are incredibly grateful that you took the time out to leave us this note. We look forward to serving you again.
Sincerely,
Moataz A.Moniem
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji