Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hurghada
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (2 263)
Filtruj recenzje
2 263 wyniki
Oceny podróżnych
981
671
346
141
124
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
981
671
346
141
124
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 263 recenzji
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Hej wam wszystkim, ten hotel to kompletne dno. Latam do Hurghady od 7 lat, w kazdym innym kazdy czlowiek ma wartosc, w tym? Tylko pieniadze, dano to nam do zrozumienia. Jesli uwazacie ze placicie za service room, to jesli nie zostawicie min 2 dolarow to nie macie posprzatne. Jedzenie oczywiscie dobre, ale jesli lubicie zjesc to kazdy krzywo patrzy i dogryzki typu np. Czego chcecie wiecej. Hmmm masz okres? Nie lec do egiptu bo zaplcisz extra za czyszczenie pokoju. Chcesz miec lezak i wstaniesz o 7 rano zeby sobie zajac super brawo dla Ciebie, ale sprzatacz sprzeda go za dolara. Co na to menadzer? Hmmm krotko mowiac „jesli dodasz zla opinie wisi mi to” osobiscie nie polecam. Jak nadmienilem latam do Hurghady od 7 lat dla mnie jest to najgorszy hotel, polecam „alf leila wa leila, titanic(wszystkie) oraz golden five” ten hotel to kompletne dno!!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Amadi123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guest relations G, Guest Relations Manager, The Grand Resort HurghadaOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Amadi,
We would like to thank you for taking the time to write your feedback about your last stay at our hotel. Let us express our regret to your good self for the inconveniences you may have faced while staying with us. However, it is a great opportunity for us to trace and recover any eventual weaknesses we might be encountering.

Meanwhile, we do believe that the mentioned issues resulted from some unusual shortfalls and do not really express how our service truly is.

At the Grand Resort Hotel, we always give great attention to any guest comments or concerns, therefore we have thoroughly investigated all comments in your review, and we have immediately taken the necessary corrective actions.

Our staff receive regular customer service training to ensure we are offering a high level of friendly professional service to all our guests of different nationalities. The Hotel Management train, supervise, and follow up when necessary to continually improve and enhance all employees correct and friendly service regardless if they are tipped or not.
We hope to welcome you back again in the future.
Warm regards,
Hotel management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel z interesującą architekturą, obsługa ok, kuchnia smaczna, chociaż tylko kilka rodzajów owoców i każdego dnia to samo. Piękny basen, chociaż mocno chlorowany i mieliśmy od tego czerwone bąble na nogach. Do morza spory kawałek, plaża nieduża i na dodatek bardzo blisko cumują jachty. Wrażenie jest więc takie, jakby się pływało w porcie. Najgorsze wrażenie robi samo miasto, zawalone śmieciami, pełne natarczywych sprzedawców. Można się bardziej umęczyć niż odpocząć, chociaż osobom, które lubią wielki zgiełk może to pasować.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, AlinaW45
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guest relations G, Guest Relations Manager, The Grand Resort HurghadaOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Alina,
Thank you very much for taking the time to review the Grand Resort.
We are pleased to hear that overall you enjoyed your stay, and are sorry we did not fulfill all of your holiday expectations and that your experience could have been better, thank you for your feedback. Please be assured that your comments have been passed to the relevant Departments for them to action appropriately. We welcome and appreciate all feedback, as we are continually working to improve and enhance our services to all our guests, to ensure that we meet all of their holiday expectations.
We hope to welcome you back again in the future.
Warm regards,
Hotel management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Nie polecam tego hotelu. Nie mam zastrzeżeń co do wyglądu bądź czystości ale obsługa oczekująca na napiwek za każdą najmniejszą czynność, nagabywanie i nękanie ofertami nie sprzyjają wypoczynkowi. Osobiście czuliśmy się zaszczuci. Rozumiem, że kultura znacznie różni się od europejskiej ale ma to swoje granice. Co więcej panowie w recepcji przy opłacie rachunku za mini bar próbowali nas oszukać źle wydając resztę i nie dając potwierdzenia opłacenia rachunku. Jak na 5* zdecydowanie poniżej krytyki.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Sandra K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guest relations G, Guest Relations Manager, The Grand Resort HurghadaOdpowiedź udzielona 12 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sandra,

Thank you for your review of the Grand Resort.
Although your comments are not consistent with other reviews, we appreciate and thank you for your feedback. We take all guests comments seriously, and your feedback is important to us, as we are continually working to improve and enhance our services and facilities to meet all of our guest’s expectations. Pleased be assured that your comments have been passed to the relevant Department’s for them to investigate and action appropriately.
Kind regards,
Hotel management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Super hotel dla par, mega dobre jedzenia, dobry alkohol wiele animacji! Naprawdę super! Czysto w pokojach, obsługa naprawdę na najwyższym poziomie. Dbają o gościa w 100 procentach - jeżeli chodzi o dzieci też bardzo wiele atrakcji i dostęp animatorów.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Rafał S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guest relations G, Guest Relations Manager, The Grand Resort HurghadaOdpowiedź udzielona 28 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Rafal,

Thank you very much for taking the time to review the Grand Resort, and sharing your holiday experience.
We are very pleased to hear that you enjoyed your stay with us and that our hotel, facilities, services, and the hospitality of our staff fulfilled your holiday expectations. I will ensure that your very kind words are passed onto all of the Grand Resort team, who all work very hard to ensure that our guests have an enjoyable and memorable stay with us.
We all look forward to welcoming and seeing you again very soon.

Warm regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel lata świetności ma już za sobą ale mimo wszystko jest tam czystko i dość przyjemnie. Jedzenie bardzo smaczne szczególnie jeżeli chodzi o kolacje.Duzy wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa również miła. Internet dostępny jest tylko w lobby.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, lobanek85
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji