Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 064)
Filtruj recenzje
1 064 wyniki
Oceny podróżnych
383
345
166
91
79
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
383
345
166
91
79
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 1 064 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Pokój czysty (DZX3) i codziennie sprzątany .Codziennie uzupełniana woda mineralna w lodówce . Jedzenie w restauracjach dość smaczne . Na śniadaniach codziennie to samo . Na plus mała rafka przy molo i leżaki na plaży .Konieczne obuwie do wody . W wodzie dużo kamieni i są jeżowce . Woda czysta ale często można spotkać plastikowe śmieci . Obsługa miła i pomocna . Na minus brak napojów nie gazowanych do obiadu i kolacji . Czyszczenie wokół basenów polegające na wylaniu wody z basenu i rozmazanie szmatą . Największą minusem dla nas był aquapark , choć miał być największą atrakcją . Dla dorosłych zjeżdżalnie tylko pontonowe . Brak możliwości wspólnej zabawy dorosłych z dziećmi na niższych na których dzieciom ciągle lała się woda na głowy . Bardzo śliskie płytki wokół basenów . Moja córka zrezygnowała z wizyt w aquaparku choć bardzo je lubi.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Paweł W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azharmoominka, Public Relations Manager, Ali Baba PalaceOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Pavel,

Thank you for sharing your holiday experience with us.
As any other hotel we provide standard continental breakfast which covers the majority of the guest's tastes plus some traditional local recipes and different types of fresh pastries, croissants, waffles and pancakes.
We always serve soft drinks during lunch and dinner. Bars in all restaurants are opened at your convenience; guests can pour the glasses by themselves from vendor machines or order drinks from waiters. Also, to solve any questions or problems on spot, we have restaurant managers are always there and ready to help.
Regarding beach - we have 3 open beaches to enjoy (Alibaba, Aladdin, Jasmine). All guests are free to use any of them, as well as beach bars.
For providing the highest level of safety pools are closed after 6 o’clock for cleaning and maintenance daily and managers of the pool area are on their duties daily from opening till closing of the area.
In reference to aquapark it is designed to fit our young and elder guests, we have 8 slides for kids and 6 slides for adults made up for the guests’ safety, health and comfort. Some slides can be used by kids only due to their size which it totally understandable.
Please be assured that your detailed observations and critical feedback are highly valued. We hope that we will have an opportunity to welcome you again in the nearest future.

Best Regards, Ali Baba Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Hotel bardzo dobrze wyposażony w zakresie basenów - jest zadaszony brodzik, płytka cześci basenowa, bardzo atrakcyjny aquaprak zarówna dla starszych pod kątem zjeżdżalni jak i zamek dla maluchów. Kilka restaruacji więc jest gdzie i co wybierać. Wieczornych atrakcji równiez nie brakuje. Do tego nadmorska restauracja serwuje owoce moża (dodatkowo płatne).
Polecam dla rodzin z dziećmi.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam dla rodzin 2+2(3) pokoje rodzinne ponieważ maja 2 oddzielne sypialnie.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, awidlicki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azharmoominka, Public Relations Manager, Ali Baba PalaceOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback regarding your stay! We are pleased to know that you found our pool area very well equipped, because we have one of the biggest outdoor swimming pools in Hurghada. Aqua Park is one our treasures with heated 8 slides for kids and 6 slides for adults designed to provide the best leisure. Your nice comments about restaurants are very much appreciated. We continually improve the variety of food that we offer. We truly hope that you will consider us for your next vacation.

Best Regards, Hotel Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Hotel ogólnie dobry, lecz już leciwy.
Dostaliśmy apartament 2-pokojowy FZX1, b. przestronny z oddzielnymi klimatyzacjami do każdego pokoju. Pokoje codzienne sprzątane z dostawą świeżej wody mineralnej do lodówki. Mieliśmy 2 balkony - wieczorami trochę waliło szambem. Jedzenia dużo w kilku niezłych restauracjach - jak na taką masówkę jest dobrze. Co do animacji wieczornych - to głównie taneczne, które niezbyt nas zainteresowały. Basen spory, leżaki oczywiście wkoło oblegane, po godzinie 9 miejsc brak. Aquapark super! Wkoło sporo zieleni i ładna podświetlana wieczorem promenada do morza. Plaża niestety słabiutka. Zejście kamieniste - bez butów ochronnych stanowi dość spore wyzwanie. Betonowe mola psują urok zatoki. W pobliżu znajdują się mini rafy, więc można posnurkować; Na plaży jest bar gdzie serwowane są i śniadania i obiady. Leżaków i parasoli dużo - bezpłatnie. Mimo tych drobnych mankamentów hotel godny polecenia.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, rademe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azharmoominka, Public Relations Manager, Ali Baba PalaceOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Rademe,

Thank you for taking the time to share your review with us. Please be sure that we are taking measures to improve all our services and facilities to make your vacation safe and comfortable. In 2018 and 2019, we have launched 3 buildings with all-new renovated deluxe rooms; pool bar, shisha bar and 2 all inclusive restaurants are recently renovated as well.
We also pay special attention to our entertainment program. Our animation team makes 2 night shows daily: outdoor show on terrace and another one in the 40 Thieves night club. Every Friday we have beach party with fire show and foam party on Wednesdays, Bedouin Nights with special buffet and oriental show on Thursdays. During daytime we have plenty of activities for kids and adults, such as: water polo, zumba, volleyball, football, darts, bocce, yoga, tennis, bowling tournaments, bingo, aerobics, etc.
Regarding the beach: we have 3 open beaches to enjoy (Alibaba, Aladdin, Jasmine). All guests are free to use these beaches and beach bars as well.
Thank you for the kind words about our restaurants and aqua park. Most of our guests praise our service regularly as very good and special, because we highly value our guests, and do our best to satisfy them. We would be delighted to welcome you again.

Best regards, Ali Baba Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Wszystko było ok hotel idealny dla rodzin z dziećmi jedzenie dla dzieci ok dużo fast food Aqua park dobry miejsca w hotelu nie brakowało pomimo dużej ilości turystów polecam jazdę qladem po pustyni i rejs statkiem na wyspę

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Werkub87
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azharmoominka, Public Relations Manager, Ali Baba PalaceOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Warm greetings from Alibaba Palace!

Thank you so much for taking the time to share your holiday experience in Ali Baba Palace. We are pleased to know that you had a great time with us and enjoyed especially in our Aqua Park. It is one our treasures with heated 8 slides for kids and 6 slides for adults designed to provide the best leisure. All our guests have free and unlimited access to Aqua Park. We are looking forward to welcome you here again!

Best regards, Ali Baba Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Bardzo fajny hotel pokoje z black opaskami super najwyzszy standard a w lodówce oprócz wody cola i fanta codziennie. Lodowisko i kręgle. Obsługa super blisko lotniska, jedzenie bdb i fajny Aquapark nie było nudy. Polecam !

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Bsuchan94
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji