Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 059)
Filtruj recenzje
1 059 wyniki
Oceny podróżnych
383
341
166
91
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
383
341
166
91
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 1 059 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Hotel bardzo dobrze wyposażony w zakresie basenów - jest zadaszony brodzik, płytka cześci basenowa, bardzo atrakcyjny aquaprak zarówna dla starszych pod kątem zjeżdżalni jak i zamek dla maluchów. Kilka restaruacji więc jest gdzie i co wybierać. Wieczornych atrakcji równiez nie brakuje. Do tego nadmorska restauracja serwuje owoce moża (dodatkowo płatne).
Polecam dla rodzin z dziećmi.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam dla rodzin 2+2(3) pokoje rodzinne ponieważ maja 2 oddzielne sypialnie.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, awidlicki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azharmoominka, Public Relations Manager, Ali Baba PalaceOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback regarding your stay! We are pleased to know that you found our pool area very well equipped, because we have one of the biggest outdoor swimming pools in Hurghada. Aqua Park is one our treasures with heated 8 slides for kids and 6 slides for adults designed to provide the best leisure. Your nice comments about restaurants are very much appreciated. We continually improve the variety of food that we offer. We truly hope that you will consider us for your next vacation.

Best Regards, Hotel Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Hotel ogólnie dobry, lecz już leciwy.
Dostaliśmy apartament 2-pokojowy FZX1, b. przestronny z oddzielnymi klimatyzacjami do każdego pokoju. Pokoje codzienne sprzątane z dostawą świeżej wody mineralnej do lodówki. Mieliśmy 2 balkony - wieczorami trochę waliło szambem. Jedzenia dużo w kilku niezłych restauracjach - jak na taką masówkę jest dobrze. Co do animacji wieczornych - to głównie taneczne, które niezbyt nas zainteresowały. Basen spory, leżaki oczywiście wkoło oblegane, po godzinie 9 miejsc brak. Aquapark super! Wkoło sporo zieleni i ładna podświetlana wieczorem promenada do morza. Plaża niestety słabiutka. Zejście kamieniste - bez butów ochronnych stanowi dość spore wyzwanie. Betonowe mola psują urok zatoki. W pobliżu znajdują się mini rafy, więc można posnurkować; Na plaży jest bar gdzie serwowane są i śniadania i obiady. Leżaków i parasoli dużo - bezpłatnie. Mimo tych drobnych mankamentów hotel godny polecenia.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, rademe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azharmoominka, Public Relations Manager, Ali Baba PalaceOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Rademe,

Thank you for taking the time to share your review with us. Please be sure that we are taking measures to improve all our services and facilities to make your vacation safe and comfortable. In 2018 and 2019, we have launched 3 buildings with all-new renovated deluxe rooms; pool bar, shisha bar and 2 all inclusive restaurants are recently renovated as well.
We also pay special attention to our entertainment program. Our animation team makes 2 night shows daily: outdoor show on terrace and another one in the 40 Thieves night club. Every Friday we have beach party with fire show and foam party on Wednesdays, Bedouin Nights with special buffet and oriental show on Thursdays. During daytime we have plenty of activities for kids and adults, such as: water polo, zumba, volleyball, football, darts, bocce, yoga, tennis, bowling tournaments, bingo, aerobics, etc.
Regarding the beach: we have 3 open beaches to enjoy (Alibaba, Aladdin, Jasmine). All guests are free to use these beaches and beach bars as well.
Thank you for the kind words about our restaurants and aqua park. Most of our guests praise our service regularly as very good and special, because we highly value our guests, and do our best to satisfy them. We would be delighted to welcome you again.

Best regards, Ali Baba Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Wszystko było ok hotel idealny dla rodzin z dziećmi jedzenie dla dzieci ok dużo fast food Aqua park dobry miejsca w hotelu nie brakowało pomimo dużej ilości turystów polecam jazdę qladem po pustyni i rejs statkiem na wyspę

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Werkub87
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azharmoominka, Public Relations Manager, Ali Baba PalaceOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Warm greetings from Alibaba Palace!

Thank you so much for taking the time to share your holiday experience in Ali Baba Palace. We are pleased to know that you had a great time with us and enjoyed especially in our Aqua Park. It is one our treasures with heated 8 slides for kids and 6 slides for adults designed to provide the best leisure. All our guests have free and unlimited access to Aqua Park. We are looking forward to welcome you here again!

Best regards, Ali Baba Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Bardzo fajny hotel pokoje z black opaskami super najwyzszy standard a w lodówce oprócz wody cola i fanta codziennie. Lodowisko i kręgle. Obsługa super blisko lotniska, jedzenie bdb i fajny Aquapark nie było nudy. Polecam !

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Bsuchan94
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azharmoominka, Public Relations Manager, Ali Baba PalaceOdpowiedź udzielona dzisiaj
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Warm greetings from Alibaba Palace!
We highly appreciate your comments about our hotel. We take pride in attending to our customers’ needs in the best way possible. Thank you for the kind words about our care, service and Aqua park. It will be a great honor for us to greet you in our hotel again and again!

Best Regards, Ali Baba Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Naprawdę polecam, 2 dorosłych i 2 dzieci 8 i 5 lat., Zacznę od tego że jak przyjechaliśmy ok 10.00 od razu dostaliśmy opaski także już mogliśmy ze wszystkiego korzystać ( warto mieć podręczną torbę ze strojami kąpielowymi ) na pokój czekalismy do 14.00 Na dole przy recepcji siedzi Gabrysia która wszystko tłumaczy i jak jest jakiś problem to chętnie pomoże , zapisuje na restauracje ala carte my mielismy 2 przy basenie i jedną z kuchnią azjatycką - polecamy wołowinę z ryżem.
Pokoje duże codziennie sprzątane ręczniki i woda wymieniane codziennie. klimatyzacja działa bez zarzutu, my mieliśmy duże łóżko, dzieci jedną kanapę na której był położony duży materac - bez problemu się mieściliśmy. W pokoju lodówka duża szafa telewizor, prysznic (bateria prysznicowa śmiesznie zamontowana na dole nogą ją przesuwaliśmy hahaha).
W hotelu znajduje się Kids Club dla dzieci w którym są polskie animatorki z Rainbow Julia i Michalina - rewelacyjne dziewczyny , można zostawić dziecko i one super zapewniają im czas - moje dzieci były strasznie zadowolone, wieczorem jest mini disco .
Na plaży w środę jest kąpiel w pianie super zabawa, plaża czysta kamienista trzeba mieć buty do wody jest mała rafa koralowa ale dla dzieciaków wystarczy my kupilismy im maski całe w Egipcie ( jedną w senzo mall 25 dolarów - szliśmy z buta ok 20 minut , a drugą na targowisku cleopatra na przeciwko hotelu - 13 dolarów ). Senzo mall market to taka galeria handlowa z ciuchami na nas nie zrobiła wrażenia widać po maskach przepłacilismy. W Hurgadzie wszędzie trzeba się targować !!!!!
Agua park super można poczuć się jak dziecko.
Nieraz jak było duże przepełnienie to musieliśmy z 10 minut poczekać w kolejce na stolik do restauracji. My jedliśmy zazwyczaj w Italiano zawsze ktoś znajdzie coś dla siebie. Egipcjanie bardzo mili nieraz trochę nachalni - ci którzy oferują jakieś produkty- to trochę denerwuje.
Na basenie trzeba wstaćo 8 żeby zarezerwować sobie leżak bo później to nie ma szans. Dużo różnych narodowości w tym Polaków -chyba była połowa. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni i wypoczęci. Polecamy ten hotel.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Małgorzata R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azharmoominka, Public Relations Manager, Ali Baba PalaceOdpowiedź udzielona dzisiaj
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Warm greetings from Alibaba Palace!
Thanks for your positive comments. It was a pleasure for us to host such a wonderful guests like you. We are very pleased that you enjoyed to stay in Ali Baba and will be honored to welcome you again.

Best regards, Ali Baba Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji