Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hurghada
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (6 488)
Filtruj recenzje
6 488 wyniki
Oceny podróżnych
4 161
1 451
559
181
136
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 161
1 451
559
181
136
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 6 488 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Hotel bardzo czysty i w dobrym miejscu. Od lotniska parę minut samochodem. Do centrum miasta można dojść spacerkiem. W hotelu winda, wifi, przyjazna i pomocna obsługa. Widok z pokoju na morze lub basen. W pokojach czajnik, suszarka do włosów, woda butelkowana, sejf. Jedzenie w formie bufetu szwedzkiego, bardzo duży wybór. Drinki i napoje można pić z kostkami lodu bez obaw o zemstę faraona ☺️ Na plaży bezpłatne leżaki i ręczniki. Cisza i spokój. W hotelu można zamówić taksówkę. Bankomaty, sklepiki na terenie hotelu. Bardzo polecam ten hotel. Hotel dla dorosłych więc nie ma dzieci i hałasu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Bea8009
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: holidayshotel, Guest Relations Manager, SUNRISE Holidays Resort (Adults Only)Odpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Bea8009,

The SUNRISE Holidays Resort team would like to thank you for the positive review.
We are delighted to learn that you thoroughly enjoyed all the facilities and services that we provide to our guests in the resort. Our team is very focused on extending the highest level of service to all our guests.
We certainly look forward to welcoming you back to SUNRISE Holidays resort.

With the best regards,
Hotel management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Hotel super, obsługa, animacje są rewelacyjne, jedzenie pyszne, wieczory w hotelu super zorganizowane :) animatorzy w ciągu dnia zapewniają sporo atrakcji, widoki piękne, dużo miejsca, pyszne drinki ;) pokoje tez ok, dobrze sprzątane ;) polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Izabela S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: holidayshotel, Guest Relations Manager, SUNRISE Holidays Resort (Adults Only)Odpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Izabela S,
First of all we would like to thank you for your feedback about our resort.
We are happy that this vacation was also unforgettable and that you enjoyed your stay with us.
We hope that we can welcome you again in your “second home” SUNRISE Holidays Resort.
With best regards,
The Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Hotel wspaniały jedzenie tak samo pokoje bardzo przestronne z pięknymi widokami obsługa hotelową bardzo miła nie można się do niczego doczepic każdy jest uśmiechnięty i chętny do pomocy polecam serdecznie

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Sierpien
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: holidayshotel, Guest Relations Manager, SUNRISE Holidays Resort (Adults Only)Odpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sierpien,
The SUNRISE Holidays Resort team would like to thank you for the positive review.
We are delighted to learn that you thoroughly enjoyed all the facilities and services that we provide to our guests in the resort. Our team is very focused on extending the highest level of service to all our guests.
We certainly look forward to welcoming you back to SUNRISE Holidays resort.

With the best regards,
Hotel management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Byliśmy w hotelu Sunrise Holidays Resort w VI br. z czystym sumieniem polecamy nawet najbardziej wymagającym klientom. Pokój czysty z pięknym widokiem na lazurowe morze oraz lagune. Różnorodność jedzenia, oraz jego ilość pozytywnie nas zaskoczyła.Wszystko smaczne i świeże bez ograniczeń. Podziękowanie kierujemy dla całego personelu hotelowego, a szczególnie dla Waleed A.- sympatycznego i zawsze uśmiechniętego kelnera. Na pewno wrócimy.

Termin pobytu: czerwiec 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Anastazja8785
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: holidayshotel, Guest Relations Manager, SUNRISE Holidays Resort (Adults Only)Odpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for your feedback, we do appreciate your high appraisal of our hotel and the service. We are glad to know that you are enjoyed your stay in our hotel and hope to welcome you again in SUNRISE Holidays Resort. Best regards,
The Hotel Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Najlepszy hotel w jakim do tej pory byłam.
Zostałam bardzo mile przyjęta cala organizacja wrecz rewelacyjna dopieta na ostatni guzik.
Obsługa na piątkę pokój super elegancki i czysty sprzatany codziennie.
Jedzenie rewelacyjne.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój super, elegancki,czysty codziennie sprzątany łącznie z wymianą ręczników.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, joannagawel1979
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: holidayshotel, Guest Relations Manager, SUNRISE Holidays Resort (Adults Only)Odpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for your feedback, we do appreciate your high appraisal of our hotel and the service. We are glad to know that you are enjoyed your stay in our hotel and hope to welcome you again in SUNRISE Holidays Resort. Best regards,
The Hotel Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji