Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 555)
Filtruj recenzje
5 555 wyniki
Oceny podróżnych
2 920
1 344
693
320
278
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 920
1 344
693
320
278
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
29 z 34 wśród 5 555 recenzji
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Hotel niczego sobie, jak większość w Egipcie, pokoje sprzątane codziennie czyste to co ludzie wypisują to bzdura (no jeśli komu przeszkadza kamień na odpływie pod umywalką czy to że jedna kafelka lekko ubita ....bez kom. do przemyślenia dla innych), klimatyzacja sprawna, obsługa w większości miła i wbrew pozorom nie oczekuje 1$ na każdym kroku, codziennie woda w pokoju, jedzenie dobre i spory wybór na śniadania, obiady i kolacje, polecam odwiedzić Oasis Bar na końcu plaży podają tam pyszne pizze i frytki w porze obiadu - jedyny minus bardzo BARDZO słabe animacje wieczorne. Warto wsadzić 10 euro czy $ do paszportu podczas meldowania zawsze można liczyć na lepszy pokój czy np w budynku głównym Ogólnie pobyt zaliczamy do bardzo udanych
P.S. polecam się wybrać na zakupy do pobliskiego centrum senzo mall (- taksówką już za 1$ po targowaniu można dojechać ) tanie pamiątki (DUŻO TAŃSZE NIŻ GDZIE INDZIEJ), produkty spożywcze itp.

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam pokoje od tyłu bo przy basenie cały dzień coś się dzieje, jest głośno
Termin pobytu: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, malami555
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: longbeach2020, General Manager, Hurghada Long Beach ResortOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest.

We would like to thank you for your nice compliment for Long Beach Resort
We are glad that you had a nice vacation with us.
We wish you all the best and hope to welcome you back soon again.

Best regards,
Hany Mounir
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Dla wszystkich wyjeżdżających do Egiptu, poczytajcie opinie, może jakieś forum,jak wygląda standard 4 czy 5 gwiazdkowy w Egipcie,to nie jest standard europejski!, Unikniecie rozczarowania,mam wrażenie,że wiele negatywnych opinii wypływa z Tego powodu.To była druga wizyta w Egipcie i jestem zadowolony,ze strony hotelu nie było żadnych problemów , bardzo rozległy, ładny ogród, plaża duży plus,rafa przy zejściu z pomostu , leżaki przy basenach zajmowane bardzo wcześnie,na plaży nie ma z tym problemu,jedzenie jest ok dla nie wybrednych,hotel dla rodzin z dziećmi,jednak nie odczuwa się tego za bardzo,jest mały Aqua park ,czego nie zaznaczono chyba w ofercie, wielki plus dla animatorów, robią świetną robotę, ktoś napisał,że wieczorami nie ma co robić, nieprawda,po skończeniu animacji wieczornych, można z animatorami jechać na tzw Disco Tour busem z pod hotelu, jeśli chodzi o wycieczki ,lepiej wybrać lokalne biuro ,ceny dużo niższe niż u rezydenta,my podjechaliśmy taxi do centrum ,zakupy plus jedna z wycieczek,taxi zawsze się znajdzie,a raczej Cię znajdzie ,warto postarać się o pokój w budynku głównym,wi- fi w lobby i barze Aqua Lounge, ogólnie pobyt udany zgodnie z nastawieniem

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 789krzysztofo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: longbeach2020, General Manager, Hurghada Long Beach ResortOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest.

We would like to thank you for your nice compliment for Long Beach Resort
We are glad that you had a nice vacation with us.
We wish you all the best and hope to welcome you back soon again.

Best regards,
Hany Mounir
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Nasz pobyt to przełom Lipca i Sierpnia,Hotel bardzo rozległy, rozumiem opinie osób piszących,że wszędzie daleko,lecz nie ma co ukrywać napiwek przy zakwaterowaniu załatwi wszystko,w naszym przypadku w hotelu byliśmy o 8- ej rano, planowo pokój miał być dopiero od 14- ej,w magiczny sposób pokój znalazł się od razu,w budynku głównym,sam pokój całkiem przyjemny,jak na 4 egipskie gwiazdki, posiłki całkiem całkiem , głodni nie chodziliśmy,dwie główne restauracje,jedna tylko dla dorosłych, Plaża ogromna bez tłoku,polecam cześć bliżej pomostu,praktycznie bez naganiaczy,w pierwszej części namierzają od razu ????,baseny bardzo fajne,lecz oblegane od samego wschodu słońca, chcąc znaleźć leżak trzeba wcześnie wstać,u nas w grę wchodziła tylko plaża,minusem mogą być sklepiki w głównym budynku, sprzedawcy dzień w dzień namawiają na zakupy,pod koniec pobytu to już irytujące,ceny w hotelowych butikach wysokie,warto wyjść przed bramę hotelu ,z prawej i lewej strony są sklepiki,ceny już niższe,w żadnym sklepie nie ma cen! Wszystko odbywa się w drodze targowania,my skorzystaliśmy z taxi i dużego sklepu bliżej centrum, dużo animacji, ładny ogród, pobyt udany,nie było rozczarowania.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Obi982
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: longbeach2020, General Manager, Hurghada Long Beach ResortOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest.

We would like to thank you for your nice compliment for Long Beach Resort
We are glad that you had a nice vacation with us.
We wish you all the best and hope to welcome you back soon again.

Best regards,
Hany Mounir
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wakacyjny pobyt w hotelu zaliczam do bardzo udanych. Plaża blisko, duże baseny, jedzenie ok. Pokoje przestronne. Klimatyzacja działa ok tylko trochę głośna w pokojach. Poza tym bez większych zastrzeżeń. Polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, wojciechp69
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: longbeach2020, General Manager, Hurghada Long Beach ResortOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest.

We would like to thank you for your nice compliment for Long Beach Resort
We are glad that you had a nice vacation with us.
We wish you all the best and hope to welcome you back soon again.

Best regards,
Hany Mounir
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Jidlo prumer, pokud jste nenarocne a nevybirave tak se urcite najite, obrovsky bazen s animacnim programem po cely den. Vecery postarane o zabavu. Nadherny pristup do more, krasna a cista plaz. Aktivity po cely den jako je stretching, aqua gym, zumba a tancovani ve vode

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Kristyna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji