Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 769)
Filtruj recenzje
5 769 wyniki
Oceny podróżnych
4 237
1 036
300
111
85
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 237
1 036
300
111
85
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
23 z 28 wśród 5 769 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Postaram się opisać dokładnie plusy i minusy ponieważ sami wybierając się do tego hotelu przeczytaliśmy wiele dobrych opinii jednak lecieliśmy z mała obawą ponieważ jest to hotel 4 gwiazdkowy a wcześniej zawsze wybieraliśmy w Egipcie hotele 5 gwiazdkowe.

Lokalizacja - hotel bardzo blisko lotniska transfer trwa 10 min.
Pokoje - mieszkaliśmy w większych pokojach typu superior (52 m2). Pokoje czyste jak na Egipskie standardy,brak grzyba czy brudnej pościeli. Wiadomo higieny szpitalnej nie ma się co spodziewać ale jeśli nie robisz testu białej rękawiczki jest naprawdę ok.
Baseny - są 3 baseny, jeden główny i dwa mniejsze obok siebie. Korzystaliśmy w większości z mniejszego basenu ponieważ na głównym basenie było dość sporo dzieci. Na wszystkich basenach obecni byli przez cały czas ratownicy.
Obsługa - uprzejma i pomocna raczej nie mam im nic do zarzucenia. Jedynie dość natarczywi są Panowie i Panie oferujący swoje usługi typu nurkowanie bądź inne tego typu. Codziennie próbują wcisnąć swoje usługi mimo stanowczej odmowy.
Goście - w większości muzułmanie i jest to przeważająca grupa ok 65%, pozostali to Niemcy oraz Rosjanie. Polaków było bardzo mało może kilka osób.
Plaża - z kilkoma ratownikami, stosunkowo niewielka, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Leżaków jest tak wiele że każdy znajdzie miejsce niezależnie od godziny.
Jedzenie - głodnym chodzić nie będziesz ale szału nie ma, mało nowości, jedzenie bardzo monotonne i mimo że jest tego dość sporo prawie wszystko smakuje tak samo od sałatek przez mięsa aż do ciast. Z pewnością nie jest to hotel dla osób które jedzenie traktują jako coś więcej niż wartości odżywcze i chcieliby dobrze zjeść. Największa pięta achillesowa to mięsa - tak suche i nie przyprawione że po 3 podejściu zacząłem ich unikać.
Bary - w sumie są cztery. Ten na plaży nie serwuje piwa. Tylko główny wydaje pizzę i frytki i tylko on. Kolejka jak za PRLu a obsługuje tylko jeden kucharz. Pozostałe dwa to mały przy małych basenach i jeden nieopodal restauracji.
Drinki - kolejny minus aż ciężko to opisywać poza piwem i whisky z colą raczej niczego innego nie dało się pić.
Podsumowując niezły hotel z aspiracjami na 5 gwiazdek.
Rafa przy plaży - jak na Hurghade niezła i raczej na plus. Spodziewaliśmy się szczątek rafy ale miło się zaskoczyliśmy i ktoś kto lubi snurkować będzie miał co oglądać ponieważ jest bardzo dużo rybek.
Animacje - coś się działo ale raczej animatorzy przemykali bez szelestnie i w porównaniu do innych hoteli wypadało to średnio.

Do poprawki kuchnia, wydawanie przekąsek we wszystkich barach nie tylko na głównym i przez więcej niż jednego kucharza, drinki żeby to jakoś smakowało i miało normalne proporcje. I przede wszystkim natarczywi usługodawcy z hotelu. Piwo Stella i arbuzy płatne ale to może przez to że są to 4 gwiazdki. Generalnie hotel raczej dla rodzin lub osób które chcą odpocząć. Nam się raczej nudziło, ciężko kogoś poznać przy tak małej ilości osób z Polski. Wakacje raczej udane i bez zgrzytów ale bez szaleństwa. Hotel godny polecenia czy wrócimy ponownie, raczej nie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, jaceko872
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karim E, General Manager, Mercure Hurghada HotelOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Jacek O,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hurghada Hotel.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
Karim EL HERAZY
General Manager
MERCURE Hurghada
ACCOR BRANDS : Sofitel, Novotel, Pullman, Ibis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Bardzo przyjemny hotel, fantastyczna obsługa. Ciekawy program artystyczny i przesympatyczni animatorzy, serdeczne pozdrowienia dla Foxa :) Pokoje czyste, codziennie starannie sprzątane, przytulne i wyposażone we wszystko co potrzeba. Blisko do plaży i dwa baseny do dyspozycji gości, żadnych problemow z leżakami. Jeśli chodzi o jedzenie to nikt głodny nie będzie chodził, choć dla mnie monotonnie i zdecydowanie nie moje smaki. Z chęcią wrócimy :)

Termin pobytu: lipiec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, Wioleta O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karim E, General Manager, Mercure Hurghada HotelOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Wioleta O,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hurghada Hotel.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
Karim EL HERAZY
General Manager
MERCURE Hurghada
ACCOR BRANDS : Sofitel, Novotel, Pullman, Ibis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Bardzo fajny hotel, spokój, rodzinna atmosfera. Dwa baseny do dyspozycji, plaża, animacje w ciągu dnia i każdego wieczoru. Przemiła obsługa, która służy pomocą... animatorzy bardzo przyjacielscy (Mado, Fox).

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, KrzysztofM1138
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karim E, General Manager, Mercure Hurghada HotelOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear KrzysztofM1138,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hurghada Hotel.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
Karim EL HERAZY
General Manager
MERCURE Hurghada
ACCOR BRANDS : Sofitel, Novotel, Pullman, Ibis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Czas spędzony w hotelu Mercure był naprawdę bardzo miły. Dobry standard pokoji, działająca klimatyzacja, spory wybór miejsc przy basenach oraz na plaży. Bardzo dobry zespół animacji na czele z Mado i Fox. Bardzo pomocni i świetni ludzie. Szczerze polecam to miejsce i hotel !
Michał z Polski

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Paweł K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karim E, General Manager, Mercure Hurghada HotelOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Paweł K,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hurghada Hotel.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
Karim EL HERAZY
General Manager
MERCURE Hurghada
ACCOR BRANDS : Sofitel, Novotel, Pullman, Ibis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019

Na wstepie Chce podziekowac SZEF Kuchni Panu AHMED GABER
Bylam 3 dni Bardzo chora:zemsta faraona mnie dopadla, kto przezyl juz tutaj ten straszny wieus, wie Jak ciezko z tego wysc, antybiotyki pomogly, po 3 dniach musialam juz powoli zaczac cos jesc, trudno bylo mi w Restaurant/rozne zapachy powodowaly Ze mnie jeszsze mdlilo. Zapytalam Szefa Kuchni czy moge do pokoju wziasc troche zupy i razu!?/wytlumaczylam dlaczego. Powiedziano mi Ze dostarczy mi keiner. Przyniesiono mi na tacy nie tyko zupe, Ale pikne zielone banany 5 sztuk i 2 duze jablka. Bardzo Mi pomogly w mojej doleglowosci.
Jeszcze raz Dziekuje i polecany ten Hotel z pelnym pobytem, organizacja profesjonalna.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, Gabriela Zofia G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karim E, General Manager, Mercure Hurghada HotelOdpowiedź udzielona 28 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Gabriela Zofia G,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hurghada Hotel.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
Karim EL HERAZY
General Manager
MERCURE Hurghada
ACCOR BRANDS : Sofitel, Novotel, Pullman, Ibis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji