Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 520)
Filtruj recenzje
2 515 wyniki
Oceny podróżnych
1 492
473
254
149
147
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 492
473
254
149
147
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
28 z 33 wśród 2 515 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

Hotel przyzwoity, duży obiekt kilka basenów.

Jedzenie jak na Egipt dobre, restauracje tematyczne, jest ich 8 na dość wysokim poziomie oprócz włoskiej.

Polecam pracownika OMRAN z restauracji japońskiej. Mówi po polsku i jest bardzo koleżenski.

Animacje ciekawe, ALEX najlepszy człowiek.

Alkohol bardzo zły. Najgorszej jakości z plastiku.

Bardzo mało leżaków, trzeba rano wstawać i rezerwować.

Ogólnie polecam hotel, chodź nie dla bardzo bardzo wymagających.

Aqua park otwarty jakieś 4 godziny dziennie. Można się wyszaleć.

Plaża dość kamienista, jest molo, można snurkowac, dużo ryb ale rafa słaba.

Jeżeli chcecie odpocząć, dobrze zjeść ale nie oczekujecie czerwonego dywanu to będzie to bardzo udany urlop, tak jak mój. Naprawdę dobrze się bawiliśmy!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Hubert A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Hubert A!
Thank you for your time devoted for the comment about Titanic Palace and sharing your experience. We are sad that your stay didn’t correspond your expectations, but we hope that in future we can make it more pleasant. We will pass all your comments to the management in order to improve our service.
Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Hotel super jesteśmy po raz 3 Pyszne kolacje tematyczne drinki również dobre , pokoje czyste obsługa bardzo pomocna polecam serdecznie . Animacje fajne , nie ma problemu z leżakami . Pogoda gwarantowana po prostu rewelacja

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Palm46535-543
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Palm46535-543!
Thank you for posting your review and sharing your opinion about Titanic Palace! All our team is glad that you had a nice time in the hotel and you have got good impressions. We hope that Titanic Palace will be your second home and you will visit us again very soon. Looking forward to seeing you! Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo duży hotel. Czyste, przestronne pokoje. Dobre jedzenie, kilka tematycznych restauracji: chińska, japońska, mongolska, włoska, każdy znajdzie ciś dla siebie. Codziennie inne imprezy na amfiteatrze przy plaży. Polecam.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 144przemys_awm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 144przemys_awm!
Thank you for your review and sharing your opinion with other travelers. We are glad that you have spent a nice time in Titanic Palace and your stay met your expectations. It's nice to know that you enjoyed the a la carte restaurants and liked your room. We hope to see you very soon with us again! Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Hotel wspaniały obsługa ekstra, jedzenie jak na Egipt naprawdę ok!Polecam!rafa koło morza warta zobaczenia ,opis hotelu w 100%się zgadza!kelnerzy życzliwi ,piwo 2% można cały dzień pić i człowiek się nie upieje hehe jedyny minus:D pokoje czyaciutkie

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Mariusz B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mariusz B!
Thank you for your review about Titanic Palace! We are pleased to know that your stay met your expectations and you were satisfied with the hotel and its facilities. We hope that next holidays you will spend in Titanic Palace as well and it will be the same nice as the previous one. We are looking forward to seeing you! Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

4 dzień pobytu w Titanic Palace jak najbardziej na duży plus!:) jedzienie różnorodne, nie chodzimy głodni. Pokoje sprzatane codziennie, czysto. Mini bar uzupełniany codziennie w napoje gaz oraz wodę. Animatorzy świetni, codziennie rozrywka fundowana przez nich. Sam aqua park rowniez super. Ciekawe samo morze;) odpływ i przyplyw robi wrazenie. Jak najbardziej polecam dla rodzin z dziecmi jak i nie tylko !na prawdę super wydane pieniążki na wakacje :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Lucky S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Lucky S!
Thank you for your comment about Titanic Palace! We are happy that you are having a nice time here and your holidays are passing in a lovely atmosphere! We hope that next time you will spend the holidays again with us and Titanic Palace will be your second home! Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji