Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 522)
Filtruj recenzje
2 524 wyniki
Oceny podróżnych
1 500
473
255
149
147
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 500
473
255
149
147
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
35 z 40 wśród 2 524 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Pokój super,je0dzenie okej,obsługa super ,godne polecenia,animacje w porządku, plaża czysta,muzyka okej,animatorka bardzo fajne,kontaktowe,kuchnia smaczna,duży wybór,pani od placków chlebowych wspaniała

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Beata S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Beata S!
Thank you for your review about Titanic Palace! We are pleased to know that your stay met your expectations and you were satisfied with the hotel and its facilities. We hope that next holidays you will spend in Titanic Palace as well and it will be the same nice as the previous one. We are looking forward to seeing you! Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Hotel jest ok. Jedzenie dobre, pokoje czyste obsługa miła.Baseny codziennie czyszczone. Niedaleko centrum miasta. Dodatkowy atut aauapark gdzie kazdy spedxi milo czas. Jest kilka restauracji tematycxnycb w których każdy znajdzie coś dobrego D jedzenia. Polecam jak najbardziej.

Wskazówka dotycząca pokoi: Room is big but old
Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Iong776i
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Iong776i!
Thank you for your review which is very valuable for us! Titanic Palace team appreciated your time given to share your experience about our hotel. We hope that Titanic Palace will become your second home. We are pleased to know that you got a positive impression from your stay and we will do our best to make your next holidays more memorable!
Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Jestem bardzo zadowolona z hotelu, pokoje czyste, jedzenie dobre, obsługa bardzo miła i pomocna. Duży aqua park i wiele basenów. Hotel bardzo dobry dla rodzin z dziećmi. Polecam wszystkim ten hotel....

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ewa L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Ewa L!
Thank you for your review about Titanic Palace! We are pleased to know that your stay met your expectations and you were satisfied with the hotel and its facilities. We hope that next holidays you will spend in Titanic Palace as well and it will be the same nice as the previous one. We are looking forward to seeing you! Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Bardzo duży kompleks basenów. Pokoje czyste. Duża ilość restauracji al-carte. Uprzejmy personel. Jedyny minut pan sprzedający wycieczki na quady Adam. Bardzo irytujący człowiek który nie rozumie słowa nie i wymusza na ludziach. Reszta super

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Djfc3643
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Djfc3643!
Thank you for commenting on the Titanic Palace hotel! We are glad to know that you had a nice and relaxing time in the hotel and your stay met your expectations. But we are sad that you met some troubles during your stay, we will pass this comment to our management. Nevertheless we hope that soon you will visit us again and you will become our regular guest. We are looking forward to seeing you here! Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Hotel bardzo fajny, polecamy dla rodzin z dziećmi. Obsługa miła, uczynna i bardzo pomocna. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, ręczniki, pościel wymieniane codziennie plus do tego "figurki" z ręczników wooow... Jesteśmy mega zdowoloni. Co do jedzenia trochę mały wybór w restauracji ogólnej ale można nadrobić w 7 innych tematycznych

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Nijbn78887
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Nijbn78887!
Thank you for posting your review and sharing your opinion about Titanic Palace! All our team is glad that you had a nice time in the hotel and you have got good impressions. We hope that Titanic Palace will be your second home and you will visit us again very soon. Looking forward to seeing you! Best regards, Guest Relations Margarita

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji