Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 517)
Filtruj recenzje
2 517 wyniki
Oceny podróżnych
1 491
475
255
149
147
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 491
475
255
149
147
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
38 z 43 wśród 2 517 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Bardzo duży kompleks basenów. Pokoje czyste. Duża ilość restauracji al-carte. Uprzejmy personel. Jedyny minut pan sprzedający wycieczki na quady Adam. Bardzo irytujący człowiek który nie rozumie słowa nie i wymusza na ludziach. Reszta super

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Djfc3643
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Djfc3643!
Thank you for commenting on the Titanic Palace hotel! We are glad to know that you had a nice and relaxing time in the hotel and your stay met your expectations. But we are sad that you met some troubles during your stay, we will pass this comment to our management. Nevertheless we hope that soon you will visit us again and you will become our regular guest. We are looking forward to seeing you here! Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Hotel bardzo fajny, polecamy dla rodzin z dziećmi. Obsługa miła, uczynna i bardzo pomocna. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, ręczniki, pościel wymieniane codziennie plus do tego "figurki" z ręczników wooow... Jesteśmy mega zdowoloni. Co do jedzenia trochę mały wybór w restauracji ogólnej ale można nadrobić w 7 innych tematycznych

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Nijbn78887
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Nijbn78887!
Thank you for posting your review and sharing your opinion about Titanic Palace! All our team is glad that you had a nice time in the hotel and you have got good impressions. We hope that Titanic Palace will be your second home and you will visit us again very soon. Looking forward to seeing you! Best regards, Guest Relations Margarita

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Za całokształt polecam: czystość duży plus, jedzenie: śniadania trochę nudzą się po tygodniu, ale głodny nikt nie powinien być, lunch - urozmaicony, do wyboru wiele dań, część przygotowywane na grillu na bieżąco, kolacje - praktycznie wszystkie jedliśmy w restauracjach a'la carte - gorąco POLECAM meksykańską, mongolski gril i indyjską,stanowczo nie włoską i chińską (dwie ostatnie restauracje w bliźniaczym hotelu - dzieli je przepaść na niekorzyść w zakresie jakości obsługi, smaku dań, wizerunku...).
Pokoje czyszczone codziennie, klima działała więc nie ma nic do zarzutu.
Baseny - zabawa na całe dnie, małe kolejki do atrakcji - super
Rafa - przy hotelu jest rafa z mnóstwem kolorowych ryb i koralowców - trzeba tylko trochę odpłynąć od hotelowego mola, naprawdę warto...
Obsługa - co do zasady bardzo miała (było paru buraków męczących się w pracy i robiących łaskę, ale to były wyjątki od reguły)
Zakupy - polecam sklepy przed hotelem - na wejściu z 50% taniej niż w hotelowych.

Co irytuje - ciśnienie na napiwki i to nie ze strony samej obsługi a rezydentów (Coral - fajnie, że są pochodzenie egipskiego, ale nie zawsze grają na korzyć swoich Klientów...). Faworyzowanie Klientów pochodzenia arabskiego...

ZA CAŁOKSZTAŁT POLECAM TEN HOTEL

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, TomWalPL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear TomWalP!
Thank you for posting your review and sharing your opinion about Titanic Palace! All our team is glad that you had a nice time in the hotel and you have got good impressions. We hope that Titanic Palace will be your second home and you will visit us again very soon. Looking forward to seeing you! Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Bardzo dobry hotel, bardzo czysto, miła obsługa, czasami aż za bardzo-ale starają się być we wszystkim pomocni. Jedzenie jak to Egipt-śniadania bez szału jeżeli chodzi o wybór, ale już obiady i kolacje, powiem tak że wybór tematycznych restauracji bardzo szeroki, no a grillowane kraby na obiad rozwaliły system! Gorąco polecam! Mam nadzieję że kiedyś będę mógł tu wrócić!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kazimierz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kazimierz K!
Thank you for your review about Titanic Palace! We are pleased to know that your stay met your expectations and you were satisfied with the hotel and its facilities. We hope that next holidays you will spend in Titanic Palace as well and it will be the same nice as the previous one. We are looking forward to seeing you! Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Bardzo dobry, polecam dla rodzin z dziećmi, bardzo dobra obsługą. 10 / 10. Wiele różnych basenów, 8 restauracji a'la carte, dobre pokoje, niektóre z bezpośrednim wejściem do basenów. Fajny Aquapark, pracownicy znają język polski:)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Kamil B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: amrf496, Guest Relations, Titanic PalaceOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kamil B!
Thank you for your comment about Titanic Palace! All our team is happy that you spent a nice time here and you enjoyed with the restaurants, room and pools. We hope that soon you will visit the hotel again. We will do our best to make your stay nice and memorable. Looking forward to seeing you. Best regards, Guest Relations Margarita.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji