Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (232)
Filtruj recenzje
234 wyniki
Oceny podróżnych
213
7
6
2
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
213
7
6
2
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
26 z 31 wśród 234 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019

Hotel z przepięknymi basenami, jedzeniem i obsługa. Animacje bardzo ciekawe. Animatorzy zachęcają do zabaw. Jimmy bardzo fajny Animator. Wszyscy uśmiechnięci i weseli. Pokoje duże przestronne. Mieliśmy mały problem z prysznicem ale po telefonie do recepcji wszystko zostało zrobione jak należy. Najfajniejsze były wieczorne animacje. Wieczory z tańcem. Brazylijskie, latino... Coś fantastycznego. Polecam serdecznie ten hotel na fajnie spędzone wakacje.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, M K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer

We would like to express our sincerer appreciation for publishing your very nice review on your recent holiday at Jaz Casa Del Mar Resort.

We look forward to seeing you again soon.
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2019

Jedzenie super, bardzo różnorodne. Animatorzy (Jimmy, Leo, Fabio, Mans ... każdy z nich jest pozytywnie szalony) są świetni nie tylko dla dzieci ale rowniez dla dorosłych. Pokoje są sprzątane są codziennie w tym wymieniane są ręczniki. Właściwie każdy pokój jest z widokiem na basen. Codziennie o 21:30 możemy odwiedzić tutejszy dance Club gdzie odbywają się pokazy tańca z różnych stron świata. Pomimo 4 gwiazdek bawimy się naprawdę świetnie. Każdy pracownik starannie wykonuje swoją prace. Każdy barman przygotowuje drinki od serca. Naprawdę super ❤️

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, Matylda M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer

Thank you and we are delighted to read that you enjoyed your first visit to Jaz Casa Del Mar Resort. We are thrilled to read your positive comments about our Service.

We wait for the second chance to make another enjoyable vacation for you and your Family.
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2019

Hotel bardzo ładny, klimatyczny, nie jest to jakiś kolos i dzięki temu ma swój urok. Jedzenie jest bardzo dobre, obsługa się bardzo stara żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Animatorzy bardzo przyjaźni, starają się ciagle zabawiać ludzi na wszystkie mozliwe sposoby. Podziękowania dla teamu animatorów : Jimmy. Leo, Mansa. Fapio i reszty. Wciągu dnia na jednym basenie jest głośniejsza myzyka i dużo się dzieje, na drugim spokój i możliwość polecenia w ciszy. Wieczorne pokazy show robią wrażenie, występy tancerek czy par są tematyczne powiązane z różnymi kulturami przez co nie jest to nudne i monotonne. Polecam ten hotel wszystkim, zarówno parom jak i rodzicom z dziećmi czy osobom starszym.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Mateusz D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer

Thank you for having chosen our hotel as your holiday destination. We are pleased to know, that you’ve enjoyed your visit and appreciate that you have taken the time to share your experiences on this site. Hoping to be able to welcome you back very soon at Jaz Casa Del Mar Resort

Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019

Bardzo miła obsługa. Chętna do pomocy usmiechnięta. Pokoje czyste zadbane sprzatane codziennie. Animatorzy zachecaja do różnych aktywnowsci od pilki wodnej przez aerobik do siatkowki na plazy. Dobre jedzenie i drinki. Duża przestrzen basenowa nie ma problemu z lezakami. Polecam to miejsce dziękuję animatorom w szczegolnosci Jimmy za doskonala rozrywkę.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, patrykkamila
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer

Thank you so much for your positive rating and great feedback. We are proud to learn that our services and facilities have been up to your kind expectations.

We are looking forwards to have you back!
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Hotel ogólnie bardzo zadbany. Jedzenie dobre. Drinki wymyślne pokoje super Bar przy basenie super.Natalia animatorka naprawdę bardzo fajna kontaktowa przemiła dziewczyna Zabawy animatorskie bardzo fajne.Polecam ten hotel.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, AnnaW5951
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer
We would like to express our sincerer appreciation for publishing your very nice review on your recent holiday at Jaz Casa Del Mar Resort.

We look forward to seeing you again soon.
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji