Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (231)
Filtruj recenzje
232 wyniki
Oceny podróżnych
211
7
6
2
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
211
7
6
2
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
26 z 31 wśród 232 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019

Hotel bardzo ładny, klimatyczny, nie jest to jakiś kolos i dzięki temu ma swój urok. Jedzenie jest bardzo dobre, obsługa się bardzo stara żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Animatorzy bardzo przyjaźni, starają się ciagle zabawiać ludzi na wszystkie mozliwe sposoby. Podziękowania dla teamu animatorów : Jimmy. Leo, Mansa. Fapio i reszty. Wciągu dnia na jednym basenie jest głośniejsza myzyka i dużo się dzieje, na drugim spokój i możliwość polecenia w ciszy. Wieczorne pokazy show robią wrażenie, występy tancerek czy par są tematyczne powiązane z różnymi kulturami przez co nie jest to nudne i monotonne. Polecam ten hotel wszystkim, zarówno parom jak i rodzicom z dziećmi czy osobom starszym.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Mateusz D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer

Thank you for having chosen our hotel as your holiday destination. We are pleased to know, that you’ve enjoyed your visit and appreciate that you have taken the time to share your experiences on this site. Hoping to be able to welcome you back very soon at Jaz Casa Del Mar Resort

Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019

Bardzo miła obsługa. Chętna do pomocy usmiechnięta. Pokoje czyste zadbane sprzatane codziennie. Animatorzy zachecaja do różnych aktywnowsci od pilki wodnej przez aerobik do siatkowki na plazy. Dobre jedzenie i drinki. Duża przestrzen basenowa nie ma problemu z lezakami. Polecam to miejsce dziękuję animatorom w szczegolnosci Jimmy za doskonala rozrywkę.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, patrykkamila
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer

Thank you so much for your positive rating and great feedback. We are proud to learn that our services and facilities have been up to your kind expectations.

We are looking forwards to have you back!
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Hotel ogólnie bardzo zadbany. Jedzenie dobre. Drinki wymyślne pokoje super Bar przy basenie super.Natalia animatorka naprawdę bardzo fajna kontaktowa przemiła dziewczyna Zabawy animatorskie bardzo fajne.Polecam ten hotel.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, AnnaW5951
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer
We would like to express our sincerer appreciation for publishing your very nice review on your recent holiday at Jaz Casa Del Mar Resort.

We look forward to seeing you again soon.
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Zatrzymalam się w Jaz Casa del mare. Miałam po kij z widokiem na basen. Jedzenie było bardzo rózne. Każdy znalazł coś dla siebie. Atmosfera w hotelu bardzo fajna. Wszyscy się świetnie bawiliśmy. W sumie to nie znalazłam niczego do czego można byłoby się przyczepić. Każdy znalazł coś dla siebie. Animatorzy w hotelu zapewniali nam masę rozrywki. Jimmy, bardzo rozrywkowy człowiek. Kazdy w hotelu służy pomocą. Serdecznie polecam wszystkim.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Adriana Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer
Thank you and we are delighted to read that you enjoyed your first visit to Jaz Casa Del Mar Resort. We are thrilled to read your positive comments about our Service.

We wait for the second chance to make another enjoyable vacation for you and your Family.
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Byłuśmy na wakacjach w Jaz Casa Del Mar organizowanych przez biuro podróży TUI przez 8 dni. Pokój był bardzo przy jimmy. Codziennie sprzątany. W restauracji duży wybór smacznych dań .
Duży wybór drinków i alkoholi w ofercie "all inclusive".
Obsługa hotelu bardzo pomocna. Animatorzy cudowni. Nie dość że organizowali super wieczorne show, również w czasie dnia organizowali aktywności zarówno na basenie jak i na plaży.
Polecam bardzo :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Paulina P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer
We would like to thank you very much for your completed nice review on your recent visit to our resort.
Looking forward to welcoming you back to your second home!
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji