Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (218)
Filtruj recenzje
219 wyniki
Oceny podróżnych
200
6
6
1
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
200
6
6
1
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
22 z 27 wśród 219 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

Bardzo miła obsługa. Chętna do pomocy usmiechnięta. Pokoje czyste zadbane sprzatane codziennie. Animatorzy zachecaja do różnych aktywnowsci od pilki wodnej przez aerobik do siatkowki na plazy. Dobre jedzenie i drinki. Duża przestrzen basenowa nie ma problemu z lezakami. Polecam to miejsce dziękuję animatorom w szczegolnosci Jimmy za doskonala rozrywkę.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, patrykkamila
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer

Thank you so much for your positive rating and great feedback. We are proud to learn that our services and facilities have been up to your kind expectations.

We are looking forwards to have you back!
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Hotel ogólnie bardzo zadbany. Jedzenie dobre. Drinki wymyślne pokoje super Bar przy basenie super.Natalia animatorka naprawdę bardzo fajna kontaktowa przemiła dziewczyna Zabawy animatorskie bardzo fajne.Polecam ten hotel.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, AnnaW5951
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer
We would like to express our sincerer appreciation for publishing your very nice review on your recent holiday at Jaz Casa Del Mar Resort.

We look forward to seeing you again soon.
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Zatrzymalam się w Jaz Casa del mare. Miałam po kij z widokiem na basen. Jedzenie było bardzo rózne. Każdy znalazł coś dla siebie. Atmosfera w hotelu bardzo fajna. Wszyscy się świetnie bawiliśmy. W sumie to nie znalazłam niczego do czego można byłoby się przyczepić. Każdy znalazł coś dla siebie. Animatorzy w hotelu zapewniali nam masę rozrywki. Jimmy, bardzo rozrywkowy człowiek. Kazdy w hotelu służy pomocą. Serdecznie polecam wszystkim.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Adriana Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer
Thank you and we are delighted to read that you enjoyed your first visit to Jaz Casa Del Mar Resort. We are thrilled to read your positive comments about our Service.

We wait for the second chance to make another enjoyable vacation for you and your Family.
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Byłuśmy na wakacjach w Jaz Casa Del Mar organizowanych przez biuro podróży TUI przez 8 dni. Pokój był bardzo przy jimmy. Codziennie sprzątany. W restauracji duży wybór smacznych dań .
Duży wybór drinków i alkoholi w ofercie "all inclusive".
Obsługa hotelu bardzo pomocna. Animatorzy cudowni. Nie dość że organizowali super wieczorne show, również w czasie dnia organizowali aktywności zarówno na basenie jak i na plaży.
Polecam bardzo :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Paulina P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer
We would like to thank you very much for your completed nice review on your recent visit to our resort.
Looking forward to welcoming you back to your second home!
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Tygodniowy pobyt w hotelu z chłopakiem uważam za udany, chociaż było wiele niedociągnięć. Zacznijmy od plusów, świetna i zawsze usmiechnieta obsługa, barmani nie do końca profesjonalni ale starali sie i robili wszystko żeby zaspokoić potrzeby gości, w razie jakiegokolwiek problemu obsługa była w stanie szybko pomóc. Przyjaźni animatorzy zabawiali cały hotel. Jeśli chodzi o jedzenie to śniadanie wiadomo jak w każdym hotelu zwykle to samo, lunch i obiad nie porywał moich kubków smakowych, natomiast był różnorodny. Desery sam cukier, ogólnie nie do zjedzenia. Pieczywo zazwyczaj gumowe, tak samo jak i gofry. Frytki jedzone codziennie, bardzo dobrze usmażone haha. Soki podawane do obiadu strasznie słodkie i sztuczne, proszek z wodą. Drinki można powiedzieć, że dobre. Lód był w porządku, zemsta faraona nas nie dopadła. Plaża zadbana, natomiast uważam, że nie można jej zaliczyć do piaszczystej. Zawsze można było znaleźć wolny leżak. Wieczory tematyczne ciekawe. Remont w 2019 roku - nie za bardzo widać jego efekty. Tak jakby był robiony "na za pięć minut". Korytarze brudne ze względu na ciągłe remonty wokół. Zdjęcia raczej pokrywały się z rzeczywistością. Łazienka mocno średnia.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, JuliaRyba
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer
Thank you for valuing your stay at Jaz Casa Del Mar Resort.

We are always appreciating constructive criticism as we see a chance in it to improve our services, your valued comments have been forwarded to department heads, Jaz Casa Del Mar Resort Team is wishing you and your family all the best and to welcome you again in our Resort.

Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji