Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hurghada
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (239)
Filtruj recenzje
239 wyniki
Oceny podróżnych
218
7
6
2
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
218
7
6
2
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
33 z 38 wśród 239 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Byłuśmy na wakacjach w Jaz Casa Del Mar organizowanych przez biuro podróży TUI przez 8 dni. Pokój był bardzo przy jimmy. Codziennie sprzątany. W restauracji duży wybór smacznych dań .
Duży wybór drinków i alkoholi w ofercie "all inclusive".
Obsługa hotelu bardzo pomocna. Animatorzy cudowni. Nie dość że organizowali super wieczorne show, również w czasie dnia organizowali aktywności zarówno na basenie jak i na plaży.
Polecam bardzo :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Paulina P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer
We would like to thank you very much for your completed nice review on your recent visit to our resort.
Looking forward to welcoming you back to your second home!
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Tygodniowy pobyt w hotelu z chłopakiem uważam za udany, chociaż było wiele niedociągnięć. Zacznijmy od plusów, świetna i zawsze usmiechnieta obsługa, barmani nie do końca profesjonalni ale starali sie i robili wszystko żeby zaspokoić potrzeby gości, w razie jakiegokolwiek problemu obsługa była w stanie szybko pomóc. Przyjaźni animatorzy zabawiali cały hotel. Jeśli chodzi o jedzenie to śniadanie wiadomo jak w każdym hotelu zwykle to samo, lunch i obiad nie porywał moich kubków smakowych, natomiast był różnorodny. Desery sam cukier, ogólnie nie do zjedzenia. Pieczywo zazwyczaj gumowe, tak samo jak i gofry. Frytki jedzone codziennie, bardzo dobrze usmażone haha. Soki podawane do obiadu strasznie słodkie i sztuczne, proszek z wodą. Drinki można powiedzieć, że dobre. Lód był w porządku, zemsta faraona nas nie dopadła. Plaża zadbana, natomiast uważam, że nie można jej zaliczyć do piaszczystej. Zawsze można było znaleźć wolny leżak. Wieczory tematyczne ciekawe. Remont w 2019 roku - nie za bardzo widać jego efekty. Tak jakby był robiony "na za pięć minut". Korytarze brudne ze względu na ciągłe remonty wokół. Zdjęcia raczej pokrywały się z rzeczywistością. Łazienka mocno średnia.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, JuliaRyba
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer
Thank you for valuing your stay at Jaz Casa Del Mar Resort.

We are always appreciating constructive criticism as we see a chance in it to improve our services, your valued comments have been forwarded to department heads, Jaz Casa Del Mar Resort Team is wishing you and your family all the best and to welcome you again in our Resort.

Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Dobry hotel, jedzenie smaczne, pokoje nie najgorsze, tak więc na tygodniowy reset polecam. Ciekawe animacje i fajni animatorzy między innymi Jimmy z którym można uśmiać się do łez, miła atmosfera. Obsługa grzeczna i bardzo uśmiechnięta zawsze służy pomocą. 10 minut do plaży, zadbanej, bez śmieci, bar na plaży ułatwia życie

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Paweł J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer,

Thank you very much for your valued comment

We appreciate very much that you share your impressions of your holidays at Jaz Casa Del Mar Resort.
We are glad that our hotel met and exceed your expectations, we will be more than happy to have you as our guest again.

Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Hotel wart 4 gwiazdek, miła obsługa, jedzenie smaczne (kucharze starali się zaspokoić gusty wszystkich gości) bar w lobby serwujący drinki i inne napoje dawał radę pomimo faktu że tylko dwóch barmanów było, dwa bary przy basenach, basen czysty codziennie wieczorem czyszczony, pokoje skromne ale czyste (w miarę), hotel dłuższy czas temu musiał przechodzić remont. położenie fajne przejście na plaże ok 300-400m przez inny hotel. Animacje standardowe jak w innych hotelach, niestety animatorzy nie mówią po polsku, ale naprawdę dawali radę, uśmiechnięci od ucha do ucha. jeden minus w hotelu to brak lub baaaaaaaardzo slaby internet, który nawet w lobby przy recepcji nie działał. ogólnie polecam hotel.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Pionur
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,
Thank you for taking the time to post your review on TripAdvisor. We were happy to know that you were satisfied with the resort’s services and facilities and that our team members have managed to meet your expectations in regards to the service delivered.
We put on a lot of effort to maintain the highest standards of service our guests would expect from our hotels and we do appreciate your kind recognition.
We will be looking forward to welcoming you back to Jaz Casa Del Mar Resort again soon.
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Super wakacje polecamy jak najbardziej hotel bardzo dobry jedzenie super. Miła obsługa,animacje i pokazy wieczorne.Polecamy wycieczki,najbardziej wyspę Giftun,rejs statkiem z nurkowaniem.Rafy koralowe i ryby.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Seba2504
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: casadelmar2019, Front Office Manager, Jaz Casa Del Mar ResortOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Customer
Thank you and we are delighted to read that you enjoyed your first visit to Jaz Casa Del Mar Resort. We are thrilled to read your positive comments about our Service.

We wait for the second chance to make another enjoyable vacation for you and your Family.
Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji