Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (10 171)
Filtruj recenzje
10 171 wyniki
Oceny podróżnych
6 899
2 019
741
314
198
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
6 899
2 019
741
314
198
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
27 z 32 wśród 10 171 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu, duży teren obiektu, liczne baseny, w tym basen tylko dla dorosłych zapewniający ciszę i komfort oraz możliwość relaksu to rzecz, która definiuje udane wakacje. Obsługa hotelu miła i pomocna, szczególnie miło będziemy wspominać Pana Abdelmoneama Abd Elwahaba, który każdego dnia dbał o nasz pokój oraz oferował swoją pomoc. Pokoje przestronne, łazienki duże, w hotelu czysto. Wybór jedzenia spory, jednak jak dla nas mogłoby być więcej owoców morza. Jedyny minus to „brak” morza, które w tym okresie cofa się bardzo daleko, jednak ciężko o to obwiniać hotel, my jadąc na wakacje w tym czasie zdawaliśmy sobie z tego sprawę, więc nie obniża to naszej noty. Ogólnie hotel polecamy, zarówno osobom z małymi dziećmi jak i tym, którzy od dzieci chcą odpocząć.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kasia G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquamarineGM, General Manager, Jaz Aquamarine ResortOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for choosing Jaz Aquamarine to spend your holiday. My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback.
We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for each and every guest and are delighted that you enjoyed your stay here with us.
We would also like to thank you for your great comments about our friendly staff, rooms, food and kind recommendation.

We very much hope to have the opportunity to welcome you back again soon.

Best Regards
Mohamed Wafa
Hurghada Area Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo duży z piękną infrastrukturą. Dużo basenów i zjeżdżalni. Animacja w ciągu dnia i wieczorami bardzo fajna.
Na minus oceniam jedzenia. Suche i słabo doprawione i nawet jak na Egipt mało urozmaicone, ale głodnym nie da się być.
Aby dojść do wody w morzu, w której można się wykąpać czeka nas długi spacer po mieliźnie.
Podsumowując hotel ma wysoki standard i naprawdę polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Paulina P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquamarineGM, General Manager, Jaz Aquamarine ResortOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing Jaz Aquamarine to spend your holiday. My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for each and every guest and are very pleased that you enjoyed your stay here with us.
We would also like to thank you for your positive comments about our resort, animation and kind recommendation.
With regards to your comments about the food, we are sorry that this was not to your taste but we are catering for a number of different nationalities each with their own tastes and expectations and the majority of our guests are more than happy with the food provided. However, if you are unable to find something to suit then our chefs are more than happy to prepare something especially for you. Nevertheless our chefs are constantly reviewing and updating our menus so perhaps on a return visit you may find it more to your own liking.
We hope to have the pleasure to welcome you back again in the future.

Best Regards
Mohamed Wafa
Hurghada Area Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Gorąco polecam ten hotel, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Dużo zieleni, basenów, zjeżdżalni. Obsługa - przemiła, pomocna, uśmiechnięta. Mohamed Kamal - bardzo dziękujemy za dbanie o nasz pokój. Codziennie się pytał czy czegoś nie potrzebujemy, czy jesteśmy zadowoleni, czy wszystko jest ok. Jedzenie dobre. Nikt głodny nie chodził a codziennie było coś nowego. Kto nie próbuje ten narzeka, że mało i monotonne. Przy basenach i przy plaży pyszne przekąski. Animatorzy - super dbali o gości. Wieczorem muzyka na żywo. Wifi darmowe tylko w lobby, ale mieliśmy wykupione karty na lotnisku także nam to nie przeszkadzało. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z urlopu. Był to nasz pierwszy pobyt w Egipcie i mam nadzieję, że nie ostatni :)

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, kleista
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquamarineGM, General Manager, Jaz Aquamarine ResortOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing Jaz Aquamarine to spend your holiday. My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for each and every guest and are extremely happy that you enjoyed your visit here with us. We would also like to thank you for your great comments about our staff, animation team and food.
It would be our pleasure to welcome you back again soon.

Best Regards
Mohamed Wafa
Hurghada Area Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Nieprzyjemny zapach na korytarzu hotelu bałagan przy basenach nieprzyjemna obsługa w jadalni głównej oraz nieprzyjemna obsługa klienta w recepcji jedzenie na tle inny hoteli w Hurghadzie bardzo słabe plaża jest ok jedna z ładniejszych w Hurghadzie czystość w pokoju bardzo ładnie!

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, gornykolumnaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquamarineGM, General Manager, Jaz Aquamarine ResortOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for choosing Jaz Aquamarine to spend your holiday. My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for each and every guest and are disappointed that on this occasion we failed to achieve this for you.

With regards to your comments about the food, we are sorry that this was not to your taste but we are catering for a number of different nationalities each with their own tastes and expectations and the majority of our guests are more than happy with the food provided. However, if you are unable to find something to suit then our chefs are more than happy to prepare something especially for you. Nevertheless our chefs are constantly reviewing and updating our menus so perhaps on a return visit you may find it more to your own liking.

We have not had any reporting of bad smelling in any of our corridors from any guests and neither did any of the staff or management did notice any areas. We regret that you did not contact us at the time.

We hope to have the pleasure to welcome you back again in the future, so we may provide you with a perfect holiday experience.

Best Regards
Mohamed Wafa
Hurghada Area Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

polecam dla rodzin z dziećmi, dużo zjeżdżalni i basenów, fajne animacje, czysto na prawdę czysto, dobre przekąski przy plaży. Jedzenie takie sobie ale nikt głodny nie chodził, beznadziejna plaża, brak rafy w pobliżu.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, urszula913
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquamarineGM, General Manager, Jaz Aquamarine ResortOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing Jaz Aquamarine to spend your holiday. My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for each and every guest and are very pleased that you enjoyed your stay here with us.
We would also like to thank you for your positive comments about our resort, animation team, food and kind recommendation.

We hope to have the pleasure to welcome you back again in the future.

Best Regards
Mohamed Wafa
Hurghada Area Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji