Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Wakacje 2019

Pełen profesjonalizm, super sprzęt, cierpliwość i uśmiech instruktorów uczynił, że wracam tam już... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
Roving252114
Magic Kite Hurghada

Najlepsza jak dla mnie profesjonalna szkoła , instruktorzy perfecyjni , sprzęt pierwsza klasa... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 września 2019
RenataH180
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (18)
  
Recenzje (18)
Filtruj recenzje
18 wyniki
Oceny podróżnych
18
0
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
18
0
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 18 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsza jak dla mnie profesjonalna szkoła , instruktorzy perfecyjni , sprzęt pierwsza klasa , profesjonalny . Polecam i ja wrócę tu na 100%

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, RenataH180
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsza nauka windsurfingu w całej Hurghadzie .Super instruktorzy ,rewelacyjny sprzęt , pogoda rewelacyjna , zabawa jeszcze lepszą, Polecam serdecznie

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, RenataH180
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MagicKiteschool, Manager, Magic Kite School HurghadaOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear RenataH,

Thank you so much for your review. We are happy to hear that you had a pleasant stay with us. Hopefully to see you soon again.

Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lutego 2019

Będąc w Hurghadzie postanowiliśmy z żoną spróbować windsurfingu. Skorzystaliśmy z pobliskiej szkoły. Po pierwszej godzinie bardzo mi się spodobało chociaż nie wiem czy więcej stałem na desce czy moczyłem d...pe w wodzie. Dokupiłem jeszcze dwie godziny. Ponieważ były to nasze pierwsze kroki na desce byliśmy trochę wykończeni, ja jednak byłem bardzo zadowolony ponieważ już potrafiłem wypłynąć i samodzielnie wrócić do brzegu. Najfajniejsze było to, że mogłem płynąć pod wiatr. Wcześniej myślałem, że używając żagla można płynąć tylko z wiatrem. Myślałem, że to będzie tylko jednorazowa zabawa ale tak się mi serfowanie spodobało że jeszcze przez kolejne dni przychodziliśmy aby popływać. Żona była trochę mniej zadowolona bo instruktor bardzo słabo mówił po polsku a jej rosyjski i angielski nie jest wystarczająco dobry. Myślę że pomimo naszego wieku 50+ kolejny raz odwiedzając Hurghadę, popływamy znacznie więcej.
Greetings for the team. See you soon :)

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
2  Dziękujemy, JolaiLeszek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MagicKiteschool, Guest Relations Manager, Magic Kite School HurghadaOdpowiedź udzielona 10 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much for your nice comment. We hope see you soon again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam!!!Pierwszy raz na desce i okazuje się że można :-) Dużo smiechu i zabawy a jednocześnie profesjonalnie.Pozdrawiam całą ekipę i do zobaczenia we wrześniu!

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
3  Dziękujemy, Mariusz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MagicKiteschool, Guest Relations Manager, Magic Kite School HurghadaOdpowiedź udzielona 10 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much for your nice comment. We hope see you soon again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lutego 2019

Pragne zarekomendowac NAJLESZA szkole kite surfingu w Hurghadzie. Aymen i jego wspolpracownicy to doswiadczeni, profesjonalni i odpowiedzialni instruktorzy !!!
Spokojne i cierpliwe podejscie do nowicjuszy. Nasza swiadomosc, ze jestesmy w dobrych rekach pozwolila sie zrelaksowac, czegos nauczyc, a frajde zatrzymac we wspomnieniach. Jednak nie na dlugo. W maju meldujemy sie tam ponownie. Do zobaczenia i jezcze raz dziekujemy za wspanialy czas. ! Aha ceny konkurencyjne - a to przeciez tez wazne :) Polecamy wszystkim !

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
2  Dziękujemy, Jacek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MagicKiteschool, Guest Relations Manager, Magic Kite School HurghadaOdpowiedź udzielona 10 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much for your nice comment. We hope see you soon again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji