Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (880)
Filtruj recenzje
880 wyniki
Oceny podróżnych
684
152
24
9
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
684
152
24
9
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 880 recenzji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Meraki to hotel 5* a nie ma tych pięciu tylko dlatego, że brakuje mu drobnych szczegółów jak np. parking, który jest tam w ogóle nie potrzebny :) Polecam bardzo mocno a jestem pracownikiek biura podróży więc jakieś tam standardy znam.

Wskazówka dotycząca pokoi: Wszystkie są ładne. Jest stara i nowa część ale mi to akurat było obojętne. Wiem jak wygląda jedna i druga.
Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, alekmichalak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Experienc... T, Guest Relations Manager, Meraki ResortOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Drogi Gościu,

Zespół Meraki Resort chcę podziękować za poświęcenie czasu i podzielenie się swoim doświadczeniem w naszym hotelu.
Mamy nadzieję, że bedzięmy mieć zaszczyt powitać Państwa ponownie w naszym hotelu.

Z poważaniem,
Guest Experience & Quality Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Najlepszy hotel w jakim byłam :) czysto, sprzątane codziennie. Animacje super :) najlepszy animator Hiko :) codziennie super imprezy i atrakcje. Jedzenie na najwyższym poziomie. Piękna plaża i piękna rafa przy hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Justyna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Experienc... T, Guest Relations Manager, Meraki ResortOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Droga Pani Justyna B,
Chcielibyśmy podziękować za podzielenie się swoim doświadczeniem w naszym hotelu - jesteśmy bardzo zadowoleni, że spędziliście z nami miło czas.
Tradycja egipskiej gościnności pozostawia nas w nadzieji, że na następne wakacje wybierzecie ponownie Meraki Resort a my dołożymy wszelkich starań, aby uczynić go niezapomnianym przeżyciem.
Z poważaniem,
Guest Experience & Quality Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna atmosfera oraz profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. Ciekawe animacje prowadzone przez kreatywnych młodych i przyjaznych ludzi ! Piękne, bardzo czyste i duże plaże. Dwa duże baseny. Napewno wrócimy! Polecam !

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, 49anetaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Experienc... T, Guest Relations Manager, Meraki ResortOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We want to thank you for taking the time to share your holiday experience. We hope to have the honor to welcome you again in our resort.

Best regards,
Guest Experience & Quality Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Serdecznie polecam hotel. Pokoje piękne, czyste, codziennie sprzątane. Pierwszy raz jestem w hotelu gdzie nie ma problemów z obsługą. Spora ilość animatorów, przyjemnie zachęcają do zabawy. Hotel dobry i dla par jak i grupki znajomych

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Karolina W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Experienc... T, Guest Relations Manager, Meraki ResortOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Karolina,

We want to thank you for taking the time to share your holiday experience. We hope to have the honor to welcome you again in our resort.

Best regards,
Guest Experience & Quality Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam z czystym sumieniem, hotel piękny, czysty, zero problemów z obsługą, sporo animatorów którzy zachęcają do zabawy. Wieczorne tematyczne imprezy. Drinki wymyślne. Tak naprawdę zero problemów polecam z czystym sumieniem

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Radek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Experienc... T, Guest Relations Manager, Meraki ResortOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Radek,

The team of Meraki Resort want to thank you for taking the time to share your holiday experience. We hope to have the honor to welcome you again in our resort.

Best regards,
Guest Experience & Quality Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji