Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hurghada
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (3 427)
Filtruj recenzje
3 427 wyniki
Oceny podróżnych
2 282
787
190
83
85
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 282
787
190
83
85
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 3 427 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko Ok. Jedzenie bardzo dobre, może z wyjątkiem śniadań. Obsługa znakomita, bardzo mili i pomocni. Animatorzy także starają się cały czas mieć dobry kontakt z innymi. Ogółem zdecydowanie polecam.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Dziękujemy, G9895TAkamilk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTC-SUNNYBEACH, Guest Relations Manager, The Three Corners Sunny Beach ResortOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Droga Anno Akamilk,

Życzymy Pani miłego dnia z The Three Corners Sunny Beach Resort.
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi wrażeniami z Sunny Beach. Mamy nadzieję, że znów Panią tu zobaczymy,

Z poważaniem,
Zespół Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel czysty z przepięknym ogrodem. Obsługa bardzo miła. Jedzenie niezłe, bardzo różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Jedyne minusiki to słaby Internet i sporo martwej rafy na plaży (bez butów się nie wejdzie). Oprócz tego ciężko się do czegokolwiek przyczepić. Dodam, że przyjechaliśmy w środku nocy i od razu zapytano nas czy nie jesteśmy głodni i zaproszono do restauracji. Ogólnie bardzo pozytywnie, jak najbardziej polecam.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, S5768DHpiotrp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTC-SUNNYBEACH, Guest Relations Manager, The Three Corners Sunny Beach ResortOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Droga Anno S5768DHpiotrp,

Życzymy Pani miłego dnia z The Three Corners Sunny Beach Resort.
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi wrażeniami z Sunny Beach. Mamy nadzieję, że znów Panią tu zobaczymy,

Z poważaniem,
Zespół Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

witam właśnie przylecialem z Egiptu i hce sie podzielic swoja opinia najpierw negatywy juz na lotnisku biura oszukuja na wizie i to wszystkie tego kiedys nie bylo wiec lepiej kupowac w banku ale trzeba miec odliczone dolary bo wydaja w funtach. i teraz hotel godny polecenia bardzo mila obsluga bardzo dobre jedzenie niema tloku czysta plaza zawsze byly lezaki pan menedzer wszystkiego dogladal by wszystko bylo ok nie rozcieczone alkochole do woli wifi slabe ale jak w Egipcie pokoje sprzatane codziennie baseny czyste teraz napisze dlaczego moja ocena jest srednia poniewaz po przyjezdzie dostalismy pokuj i nie przeliczylem zawartosci mini baru który jest platny jak wiekszosci hoteli i po dwuch dniach dostalem rachunek do zaplat 70 funtów za cos czego nie zjadlem i nie wypilem mimo interwencji na recepcji i tak kazali zaplacic za to i to jest nie fer wobec hotelu wiec uwazajcie na to i badzcie uczuleni bo teraz jest juz coraz gorzej w Egipcie bo maja malo turystow pozdrawiam wszystkich kelnerow i barmanow super ludzie tylko sprzatajacy pokuj nawet dzien dobry nie mowil i teraz na konie polecam biuro Skarb Travel super wycieczki w dobrej cenie i przewodnik po polsku Mohamet Tawfik polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, opiolek1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTC-SUNNYBEACH, Guest Relations Manager, The Three Corners Sunny Beach ResortOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Droga Anno, opiolek,

Życzymy Pani miłego dnia z The Three Corners Sunny Beach Resort.
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi wrażeniami z Sunny Beach. Mamy nadzieję, że znów Panią tu zobaczymy,

Z poważaniem,
Zespół Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Bardzo przyjemny hotel z rodzinną atmosferą. Przesympatyczni barmani (pozdrawiam Esmaill, Ali i Adham). Super animacje (pozdrawiam Magic) i zabawny DJ Sheko. Pokoje czyściutkie, sprzątane codziennie, jedzenie przepyszne, urozmaicone i nigdy go nie brakowało, mimo, że przychodziliśmy późno na wszystkie posiłki. Zadbany, zielony ogród. Wszyscy dbają o to aby był to wymarzony wypoczynek, sam MG niejednokrotnie, osobiście pytał czy wszystko jest w porządku. Na pewno tam wrócę. Pozdrawiam

Wskazówka dotycząca pokoi: Wszystkie pokoje mają takie same wyposażenie, widok na baseny i ogród. Z tyłu są korytarze, tak że nie ma obaw o widok na kolejny hotel.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, AgnieszkaAleksandraK
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTC-SUNNYBEACH, Guest Relations Manager, The Three Corners Sunny Beach ResortOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Droga Anno AgnieszkaK1352,

Życzymy Pani miłego dnia z The Three Corners Sunny Beach Resort.
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi wrażeniami z Sunny Beach. Mamy nadzieję, że znów Panią tu zobaczymy,

Z poważaniem,
Zespół Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Super obsluga bardzo mili ludzie , jedzenie bardzo smaczne codziennie cos innego , hotel ma blisko plaze , 4 baseny :)Super obsluga bardzo mili ludzie , jedzenie bardzo smaczne codziennie cos innego ,

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Domo19977
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTC-SUNNYBEACH, Guest Relations Manager, The Three Corners Sunny Beach ResortOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019

Droga Anno Domo,

Życzymy Pani miłego dnia z The Three Corners Sunny Beach Resort.
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi wrażeniami z Sunny Beach. Mamy nadzieję, że znów Panią tu zobaczymy,

Z poważaniem,
Zespół Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji