Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 699)
Filtruj recenzje
1 699 wyniki
Oceny podróżnych
1 191
281
122
50
55
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 191
281
122
50
55
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 1 699 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Ogólnie oceniamy hotel dobrze.

Pokoje były w dobrym stanie (miały znamiona użytkowania ale nie przeszkadzało to w codziennym użytkowaniu), codziennie sprzątane (bardzo miły Pan sprzątający). Jeśli chodzi o teren hotelu to bardzo duży, każdy mógł znaleźć miejsce dla siebie. Mimo dużego obłożenia hotelu na basenie nie było tłoczno/ciasno. Baseny codziennie sprzątane (basen czynny do godziny 18). W aqua parku (czynny do 17) nie było długich kolejek, obsługa przebiegała bardzo sprawnie. W restauracji średni wybór potraw (jeśli chodzi o ilość mało urozmaicone), natomiast każdy był w stanie wybrać coś dla siebie. Jedzenie było smaczne. W restauracji było czysto- obsługa dbała o porządek, byli mili i pomocni. W barze było do wyboru piwo, wino i kilka rodzajów drinków, natomiast drinki w naszej opinii były niesmaczne, przygotowywane bez staranności o smak ( porównujemy z drinkami z baru na plaży, gdzie ten sam drink był dużo smaczniejszy i przygotowywany z dokładnością). Barmani zarówno w barze głównym (był miły dopiero w ostatni dzień naszego pobytu) jak i na basenie sprawiali wrażenie zmęczonych i obsługiwali bez entuzjazmu- jedynie barman, który obsługiwał wokół basenu był sympatyczny i radosny. Na plaże jeździł bus ( jechało się około 7 minut). Plaża czysta i bardzo ładna. Nie było problemu z leżakami. Polecam wziąć maski do snorkelingu, ponieważ była blisko rafa koralowa (wystarczyło przejść kawałek za boje) z wieloma rodzajami rybek. Jedzenie na plaży dobre, szczególnie pizze robione na bieżąco.
Najmniej jesteśmy zadowoleni z animatorów- w porównaniu do innych hoteli, w których byliśmy animacje dzienne były bardzo słabe o ile w ogóle się odbywały. Animatorzy nie potrafili zachęcić do zabawy i byli praktycznie niewidoczni na terenie hotelu. Co wieczór odbywały się pokazy różny grup np. akrobatycznych i mini disco dla dzieci- te animację było w porządku. W pokoju mieliśmy popsutą klimatyzację, natomiast po zgłoszeniu tego w recepcji od razu usterka została naprawiona. Obsługa z recepcji była bardzo pomocna, kompetentna i spełniła wszystkie nasze prośby (np. pokoje obok siebie).

Podsumowując polecam pobyt w tym hotelu.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje duże.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Patrycja3991
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ihabl10, General Manager, Titanic Aqua Park ResortOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Patrycja,

Thanks for your positive and recommending review about our Titanic Resort & Aqua Park here on the Trip Advisor website. Your efforts for taking the time to share your experiences in our hotel with other holidaymakers so detailed are highly appreciated.
It makes our entire team happy to read that you and your family spent an enjoyable time in our hotel.

The opinions and comments (positive and negative) of our guests are very important for our team because only then we can improve our offers and services continuously to respond even better to the wishes and desires of our guests in order to offer them a nice and relaxing holiday.

Our highest priority is to always offer the best possible service standards to our guests; all employees give their best each day to let our guests enjoy a really pleasant and relaxing holiday with us and your nice words will be a huge motivation for all of them.
Furthermore is the management of our hotel continually seeking ways to improve and enhance the delivery of these services since we do not only want to fulfil the expectations of our esteemed guests, but to even exceed them.

Thanks also for your nice comments about our gastronomy (the food and restaurant), since it is not always easy to satisfy our international guests, your kind words are a huge motivation for our kitchen and service staff to continue this way.

Furthermore we will take all your other valuable comments into serious consideration and try to implement them in our hotel operation.

The very best wishes to you & your family and thanks again for your recommendation; we are looking forward to hopefully welcoming you back in our hotel in the near future.
The entire hotel team then will make sure once again to let you and your family enjoy another relaxing, pleasant and unforgettable stay in our Titanic Resort & Aqua Park.

In case we should be lucky enough and you will book another holiday with us, please contact us about three weeks in advance by e-mail, and we will then very gladly make sure that your reservation is handled with the highest priority.

Thank you and best regards,

Ayman Elsayed
Hotel Manager
Titanic Resort & Aqua Park
hm.resort@titanicgroup.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Super hotel, różne animacje, dzieki którym nie idzie się nudzić, animatorzy bardzo mili i towarzyscy łatwo się z nimi dogadać. Hotel bardzo ładnie urządzony, obsługa znakomite. Jedzenie pyszne każdy znajdzie coś dla siebie.
Polecam wszystkim :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Patrycja S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ihabl10, General Manager, Titanic Aqua Park ResortOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Patrycja S.,

Thank you for the excellent rating and for taking the time in sharing a review here on the Trip Advisor website about your recent stay with us.

We are delighted to know you had a wonderful stay with us and that the services and facilities were up to your expectations.

Thank you for your kind comments on the friendly service from our staff throughout the hotel, they have been forwarded to all employees already.

We look forward to hopefully welcoming you back on your next visit to our Titanic Resort & Aqua Park.

Sincerely,

Ayman Elsayed
Hotel Manager
hm.resort@titanicgroup.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

jeżeli chodzi o obsługę pokoji to super, pokoje posprzątane, zero robactwa. Klimatyzacja jak sie trafi u Nas działała a u brata się wyłączała, recepcja pomimo drobnej łapóweczki dla Aliego 20 dol od każdej rodzinny (3 rodzinny) bylismy po rozstawiani po różnych piętrach. animacje nastawione na obywateli Rosji i Niemiec, Polacy z boku. Pozdrowienia dla Mahmuda z baru przy basenie. Atrakcje jak fitnes za darmo, masaże za pieniądze, bilard za peniądze. A radze wziąść coś czerwonego. Zjeżdżalnie Super ale do 16.00 basen do 18.00 Wifi w pokojoch na 2 urządzenia bardzo dobrze działa.

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje 2 piętro
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, daniel r
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ihabl10, General Manager, Titanic Aqua Park ResortOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mr. Daniel R.,,

Thanks for your review about our Titanic Resort & Aqua Park here on the Trip Advisor website. Your efforts for taking the time to share your experiences in our hotel with other holidaymakers are highly appreciated.
However, you were somehow disappointed with your stay in our Titanic Resort & Aqua Park, which makes my team and me sad.

The opinions and comments (positive and negative) of our guests are very important for my team and me because only then we can improve our offers and services continuously to respond even better to the wishes and desires of our guests in order to offer them a nice and relaxing holiday.

Our highest priority is to always offer the best possible service standards to our guests; all employees give their best each day to let our guests enjoy a really pleasant and relaxing holiday with us and your nice words will be a huge motivation for all of them.
Furthermore is the management of our hotel continually seeking ways to improve and enhance the delivery of these services since we do not only want to fulfill the expectations of our esteemed guests, but to even exceed them.

Regarding your comment about not getting three rooms beside each other, kindly be informed that you stayed with us in the high summer holiday season and we are fully booked every day, so it is very difficult to arrange 3 rooms next to each other without any prior information from your side, otherwise we could have arranged the rooms next to each other in advance.

Also the slides and pools close in the summer at 05.00 p.m. because the whole area has to be cleaned and tidied by our recreation staff. And it also should not be forgotten that here in Egypt it gets much earlier and also faster dark than in the European countries. But our main pool is still open till 06.00 p.m. every day.

Last but not least I do not want to forget to mention that our staff is instructed to serve all nationalities with the same friendliness and hospitality. None of them is preferred, but please accept my deepest apologies, if you should have felt not treated as well as other nationalities. This is certainly not up to our standard and also not tolerated at all.

Best regards from Hurghada,

Ayman Elsayed
Hotel Manager
hm.resort@titanicgroup.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019

Bardzo dobry hotel, obsługa na najlepszym poziome. Smaczne posiłki, genialny teren dookoła, mnóstwo zjeżdżalni, udane animacje. Nie ma szans na nudę. Rewelacyjnie spędzony czas. Ogromny plus- wyjście z pokoju wprost do basenu (jeżeli komuś uda się trafić na taki pokój- warto poprosić w recepcji).

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Joa D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ihabl10, General Manager, Titanic Aqua Park ResortOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear JoaD,

Thank you for the excellent rating and for taking the time in sharing a review here on the Tripadvisor website about your stay in August 2018 with us.

We are delighted to know you still remember the wonderful stay you had with us and that the services and facilities were up to your expectations.

Thank you for your kind comments on the friendly service from our staff throughout the hotel, they have been forwarded to all employees already.

We look forward to hopefully welcoming you back on your next visit to our Titanic Resort & Aqua Park.

Sincerely,

Ayman Elsayed
Hotel Manager
hm.resort@titanicgroup.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019

Super hotel i super ludzie.Bardzo czysto w pokojach jak i w częściach wspólnych.Bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie.Obsluga zawsze uśmiechnięta i pomocna.Nawet jak było widać na twarzach zmeczenie i tak uśmiech nie znikał.W aquaparku poczuliśmy się jak małe dzieci .Animatorzy super-pozdrawiamy Diego ,Kate i resztę ekipy.Wróciliśmy zadowoleni i wypoczęci.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ewka796
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ihabl10, General Manager, Titanic Aqua Park ResortOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Ewa Adamczak,

Thank you for the excellent rating and for taking the time in sharing a review here on the Tripadvisor website about your recent stay with us.

We are delighted to know you had a wonderful stay with us and that the services and facilities were up to your expectations.

Thank you for your kind comments on the friendly service from our staff throughout the hotel, they have been forwarded to all employees already.

We look forward to hopefully welcoming you back on your next visit to our Titanic Resort & Aqua Park.

Sincerely,

Ayman Elsayed
Hotel Manager
hm.resort@titanicgroup.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji