Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (372)
Filtruj recenzje
372 wyniki
Oceny podróżnych
256
63
23
8
22
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
256
63
23
8
22
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
17 z 22 wśród 372 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Byliśmy w hotelu pod koniec sierpnia 2019. Hotel bardzo fajny. Plaża przy hotelu. Przy brzegu płytka zatoczka więc można się spokojnie moczyć. Odgrodzona siatką i nie wpływają do niej żadne stworki z morza. Można wchodzić nawet bez butów do wody. Za zatoczką jest nawet rafa koralowa nie za duża ale to takiego sobie snurkowania to wystarczy. Duży basen. Niestety za mała ilość leżaków. Trzeba rezerwować z rana przy basenie i na plaży. W hotelu rzeczywiście jest remont niektórych pomieszczeń ale tak naprawdę to nie przeszkadza jakoś specjalnie. Jedzenie bardzo dobre. Na śniadanie i lunch dania się w większości powtarzają ale jak to w każdym hotelu. Natomiast na obiadokolację wybór dań bardzo duży. Codziennie inny rodzaj kuchni: włoska, orientalna .. Pokoje sprzątane codziennie. Nie ma do czego się przyczepić.Wyremontowane pokoje podobno na bardzo wysokim standardzie. Wadą hotelu jest beznadziejnie wi-fi. Można jedynie odebrać i wysłać jakieś wiadomości. Kto chce korzystać z internetu musi zakupić internet mobilny. Animatorzy niby są ale tak jakby ich nie było. Coś tam organizują ale jakby chcieli a nie mogli. Kto chce potańczyć wieczorkiem to nie ma szans. Dużo Polaków. Ogólnie hotel oceniam bardzo dobrze.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, EwaEvi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: samrabayhotel, Manager, Samra Bay HotelOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear our Valuable Guest, Good day from Samra Bay Hotel , thank you very much for your visit to us , your comments on top of our consideration . Looking forward to welcoming you soon with your lovely family . kind regards, Team Work

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Zacznę od plusów:
* uprzejma obsługa-bardzo mili kelnerzy i barmani, którym nie trzeba było dawać napiwków, aby byli mili;
* hotel w dobrej lokalizacji-obok pięknej i odnowionej promenady;
* super basen-czysta woda,dużo leżaków, ale mimo to trzeba było już o 10:00 max zająć żeby znaleźć wolne miejsca;
* wieczorne tematyczne kolacje-codziennie coś innego przynajmniej wieczorami (o reszcie będzie niżej);
* NAJWIĘKSZY PLUS NALEŻY SIĘ AHMEDOWI,KTÓRY MA NAJLEPSZĄ SHISHĘ NA ŚWIECIE! JEST PRZEKOCHANY,POMOCNY,SYMPATYCZNY - AHMED,WE MISS U! ❤️

Niestety jak to bywa zdarzają się i minusy:
Nie jesteśmy mega wymagającymi gośćmi. Oczekujemy tylko (albo i aż) czystego pokoju i wymiany ręczników, niczego więcej - tutaj jednak hotel nas zawiódł. Przy każdym sprzątaniu był problem, bo nie dostawalismy czystych ręczników albo jak już dostawaliśmy jeden mały (?). Zapominali przynosić butelkowaną wodę do mycia zębów i za każdym razem o ręczniki i wodę musieliśmy się upominać.
W łazienkach i przy hotelu śmierdzi kanalizacją.
Jeśli chodzi o jedzenie: na 7 dni da się znieść, ale przy większej ilości noclegów, nie wiem czy cokolwiek bym zjadła, bo jedzenie jest okropnie monotonne. Kolacje ujdą w tłumie, bo codziennie było na grillu coś innego, ale jeśli chodzi o obiady to niestety szału nie ma. ‍♀️
Wieczorne animacje-nic się nie działo, a w hotelu jest bardzo dużo młodych osób, które chętnie by w nich wieczorami uczestniczyło.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Najka93
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: samrabayhotel, Manager, Samra Bay HotelOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear our Valuable Guest, Good day from Samra Bay Hotel , thank you very much for your visit to us , your comments on top of our consideration . Looking forward to welcoming you soon with your lovely family . kind regards, Team Work

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Hotel przyzwoity, pokoje czyste i codziennie sprzątane. W nawiązaniu do innych komentarzy szafki się nie rozpadają, obsługa nie pomija polskich turystów na rzecz niemieckich a na plaży nie ma krabow kąsających stopy :) Jest tu cicho i remontu też nie słychać. Jedzenie? Nie jestem wybredna ale jadlam w Egipcie lepiej. Plaża duza i szeroka z zatoką raczej plytką i bez rafy ( chyba że kawałek dalej).
Kelnerzy są bardzo mili i nie liczą na napiwki, ale jak się da to już pamiętają.
Wifi działa koszmarnie chyba ze o 7mej rano. Kupiłam jarte Vodafone 10gb za ok 15 zl. Śmiga bez problemu. Nie polecam hotelu dla dzieci bo mało tu jest atrakcji dla nich. Lotnisko jakieś 15 min transferu.
Polecam pobyt w tym hotelu, wypoczniecie tu na pewno. Piszę opinię będąc akurat w Samra Bay.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Agnieszka O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: samrabayhotel, Manager, Samra Bay HotelOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear our Valuable Guest, Good day from Samra Bay Hotel , thank you very much for your visit to us , your comments on top of our consideration . Looking forward to welcoming you soon with your lovely family . kind regards, Team Work

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel przeciętny jak na standard egipski, nie duży, na końcu głównej ulicy.
Największe plusy tego hotelu to fajny, czysty basen, plaża równiez czysta z dużą ilością leżaków, niestety na basenie leżaków
brakowało, jak było więcej ludzi.
Pokoje też były ok, duże, przestronne, miałyśmy nawet 2 balkony sprzątane codziennie, wymieniane ręczniki.
Największy minus to jedzenie, w głównej restuaracjo było monotonne i po prostu nie smaczne. W restauracji a la carte na podanie dań czekaliśmy półtorej godziny, zdecydowanie lepsza arabska niż wloska, chociaż obydwie bez szału... Napoje z all inclusive były ok, piwo było nalewane z butelek co jest dużym plusem. Soki niestety nie najlepsze. W barach brakowało lodu, a barmani chcieli extra charge za zrobienie kawy mrożonej.
Niestety animacje nie są mocnym punktem tego hotelu. Muszę przyznać, że lubie w nich uczestniczyć, jednak nie w tym hotelu. W szczególności słabe wieczorne show, dla stałego bywalca w Egipcie nie było nic nowego.
Ja osobiście raczej bym nie wróciła do tego hotelu, jeżeli bym chciała tylko korzystać z jego atrakcji.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Adusia123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: samrabayhotel, Manager, Samra Bay HotelOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear our Valuable Guest, Good day from Samra Bay Hotel , thank you very much for your visit to us , your comments on top of our consideration . Looking forward to welcoming you soon with your lovely family . kind regards, Team Work

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Hotel bardzo ładny, czysty, pokoje również dobre, duże, ładne łazienki codzienne sprzątane- ogólnie nie ma do czego sie przyczepić pod względem pokoi i hotelu jako budynek. Obsługa bardzo miła pomocna. Duży basen, plaża również duża, leżaków przy plazy dużo lecz przy basenie często brakowało miejsc. Dostęp do morza- czyli bajorko nie za ładne, dalej na otwarte może dużo kamienie ogólnie nic specjalnego. Jedzenie codziennie to samo bardzo mały wybór i nie dobre, również restauracje a la carte włoska i arabska nie dobra i bardzo długi czas oczekiwana na posiłki. Animacje podczas dnia sie odbywała ale były bardzo średnie, animatorzy nie potrafili zachęcać gości do zabawy, panowie animatorzy jeszcze fajni ale po dziewczynach można było odnieść wrażenie ze bały sie rozmawiać z ludźmi. Wieczorny show były bardzo nudne prawie nigdy nikt nie informował nas co sie bedzie działo.
Wifi w lobby słabe ale dało sie wysłać wiadomośc czy cos zobaczyć.
Ogólnie hotel ładny czysto ale słabe jedzenie i animacje!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, princessannna98
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: samrabayhotel, Manager, Samra Bay HotelOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear our Valuable Guest, Good day from Samra Bay Hotel , thank you very much for your visit to us , your comments on top of our consideration . Looking forward to welcoming you soon with your lovely family . kind regards, Team Work

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji