Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 244)
Filtruj recenzje
2 244 wyniki
Oceny podróżnych
1 358
541
190
74
81
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 358
541
190
74
81
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
15 z 20 wśród 2 244 recenzji
Zrecenzowano: 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Ten hotel nie ma chyba żadnych wad. Czysto, wspaniała obsługa od recepcji po serwis sprzątający. Wszyscy pracownicy uśmiechnięci i gotowi do pomocy. Trochę oddalony od centrum miejscowości, ale dla mnie to akurat zaleta. Najpotrzebniejsze rzeczy dostępne są w hotelowych sklepikach, można też skorzystać z usługi masażu i salonu piękności (bardzo profesjonalna obsługa). Piękne widoki, plaża stworzona do wypoczynku. Smaczne posiłki. Pokoje duże i dobrze urządzone. Jeżeli miałbym ponownie odwiedzić Egipt, to tylko ten hotel.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, TomaszW1319
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Hotel położony na ogromnym obszarze.Świetna infrastruktura. Pokoje czyste z pięknym widokiem na morze .Dwa baseny i laguny.Blisko rafa koralowa z możliwością snurkowania. Przemiła i pomocna obsługa.Z problemami z zakwaterowaniem najlepiej zwracać się do szefa recepcji Mohameda Abdul -bardzo pomocny w tej kwestii. Cztery restauracje z różnorodnym jedzeniem(trochę za mało typowych egipskich potraw)
Pobyt bardzo udany .

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, GoPlaces245835
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Go10174098246, Guest Relations Manager, Albatros Citadel Sahl HasheeshOdpowiedź udzielona 14 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests,

Thank you for taking the time to rate the Albatros Citadel Resort and share your holiday experience. We are very pleased that you enjoyed your stay with us and that our hotel, the facilities, the service and the hospitality of our staff have fulfilled your holiday expectations.
We will ensure that your very kind words are passed on to all Albatros Citadel Resort team, all of whom work very hard to ensure that our guests have a pleasant and memorable stay with us.
We are all looking forward to welcoming you back with us soon.

Best regards, Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lipca 2019

Wspaniała architektura hotelu i jego otoczenia urzeka. Wprawdzie dojazd - szczególnie w nocy nie napawa optymizmem, dookoła tylko mur z kamieni, a za min pustynia i kręte drogi, ale widok głownego budunku hotelu rekompensuje pierwsze zaskoczenie.
Pomimo nocnej pory meldunku (3.30) serwis recepcyjny działa jak w szwajcarskim zegarku, szybki meldunek, dostarzenie ekspresowe bagaży do pokoju i zakwaterowanie w ogromnym pokoju (pomimo iż wykupiłem standard).
Pokój zawiera wszelkie udogodnienia w cenie: sejf, minibar, garderoba, nawet 2 TV LCD (mimo iż nie przyjechałem oglądać TV).
Wyżywienie na wysokim poziomie, smaczne, różnorodne (oprócz śniadań), możliwość skorzystania z kilku różnych restauracji.
Plaże hotelowe wspaniale zorganizowane, serwis bez zarzutów, bezpośredni dostęp z plaży do rafy koralowej - można snoorkować do woli nurkowania i inne wodne atrakcje na miejscu w hotelu - ceny przystępne. Oprócz plaż - 2 laguny i baseny.
bary na plaży są OK.
Generalne poziom obsługi w tym hotelu - zadowoli chyba każdego, nawet bez dawania napiwków, jednak drobny bakszysz czyni cuda. Polecam ten hotel jako wyjątkowy.

Wskazówka dotycząca pokoi: wszytkie pokoje posiadają widok na morze
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
3  Dziękujemy, piotr2407
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Go10174098246, Guest Relations Manager, Albatros Citadel Sahl HasheeshOdpowiedź udzielona 14 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests,

Thank you for taking the time to rate the Albatros Citadel Resort and share your holiday experience. We are very pleased that you enjoyed your stay with us and that our hotel, the facilities, the service and the hospitality of our staff have fulfilled your holiday expectations.
We will ensure that your very kind words are passed on to all Albatros Citadel Resort team, all of whom work very hard to ensure that our guests have a pleasant and memorable stay with us.
We are all looking forward to welcoming you back with us soon.

Best regards, Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 kwietnia 2019

Przepiękna architektura, świeżo czysto na terenie obiektu, najwyższy poziom.
Posiłki - smaczne, kelnerzy nie dają po sobie odczuć, że chcą napiwek.
Wi-Fi - w lobby całkiem znośne, w różnych miejscach hotelu też łapie zasięg.
Rafa koralowa - przy samym hotelu w lagunie, koniecznie zabrać maski :)
Pokoje - każdy z widokiem na morze - pięknie! - standard 4+
Lokalizacja - na uboczu nie dla osób lubiących wycieczki do centrum, raczej relaks.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje z 4... na początku świetny widok, po środku kompleksu, wszedzie blisko
Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, pawel892018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wizyta w hotelu oczrowała mnie piękne miejsce polecam albatros citadel napewno wrócę tu na wakacje. Byliśmy w cytadeli na kolacji poprostu rewelacja obsługa na bardzo wysokim poziomie restauracja buddha buddha Super

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, ewab351
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji