Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (21)
Filtruj recenzje
21 wyniki
Oceny podróżnych
6
8
1
2
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
6
8
1
2
4
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 21 recenzji
Zrecenzowano 22 marca 2014 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: marzec 2014, podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: boquilla d, Manager, Hotel Boquilla 9-71Odpowiedź udzielona 23 września 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Just don't.
  • Data pobytu: grudzień 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: boquilla d, Manager, Hotel Boquilla 9-71Odpowiedź udzielona 24 grudnia 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 lipca 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: lipiec 2018, podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: las habitaciones son todas muy similares por lo que pudimos observar
  • Data pobytu: kwiecień 2018, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 lutego 2018
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: styczeń 2018, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji