Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lokalne smaczne jedzenie w dobrej cenie ”

Madam Moch Khmer Restaurant
Nr 51 wśród 1 238 Restauracje (Siem Reap)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 1 USD - 35 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 27 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Miła obsługa. Zjedliśmy tam dwa posiłki, wszystkim smakowało. Godne polecenia świeże sajgonki i sałatka z pomelo. Za schłodzone kufle do piwa dodatkowy punkt :) Bardzo przyzwoite ceny.

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, 508magdak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MadamMochK, Guest Relations Manager, Madam Moch Khmer RestaurantOdpowiedź udzielona 28 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear 508magdak

Warmest greeting from Madam Moch Khmer Restaurant. Thank you very much for choosing our Restaurant to have a meal. My teamwork and We would like to say Thank You For Your Review I hope to see you again. Thanks you

Sincerely by
Madam Moch Khmer Restaurant

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (471)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 473 recenzji

Zrecenzowano 3 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Dobre jedzenie, miła obsługa. Wybór w menu dość okrojony. B. dobre świeże(nie z oleju) sajgonki. Na zdjęciu jednej brakuje ponieważ żona była głodna ;) Ostatni posiłek w Siem Reap zaliczam do udanych.

Termin wizyty: listopad 2018
Dziękujemy, 229grzegorzb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MadamMochK, Manager, Madam Moch Khmer RestaurantOdpowiedź udzielona 18 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Grzegorz B
We are thankful for your time and your willingness to write a review to let us know how we are doing. It is good to know that our team at Madam Moch exceeded your expectations and made your experience memorable. It was a pleasure to serve you. Please come back again !
Sincerely ! Madam Moch
Delete Response

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 5 maja 2019

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MadamMochK, Manager, Madam Moch Khmer RestaurantOdpowiedź udzielona 8 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 marca 2019

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MadamMochK, Manager, Madam Moch Khmer RestaurantOdpowiedź udzielona 17 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MadamMochK, Manager, Madam Moch Khmer RestaurantOdpowiedź udzielona 17 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Madam Moch Khmer Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Siem Reap, Siem Reap Province
Siem Reap, Siem Reap Province
 
Siem Reap, Siem Reap Province
Siem Reap, Siem Reap Province
 
Siem Reap, Siem Reap Province
 

Byłeś(-aś) w Madam Moch Khmer Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem