Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Obiad we dwoje”
Jomnan's Kitchen — recenzja

Jomnan's Kitchen
Nr 37 wśród 1 239 Restauracje (Siem Reap)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 15 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 grudnia 2018

Bardzo fajny lokal. Ceny przystępne. Bardzo dobra Khmerska kuchania. Polecamy Amok oraz Khmerskie curry. Obsługa uprzejma i uśmiechnięta.

Termin wizyty: grudzień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Robert S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (474)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 475 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sovannreangsey C, Manager, Jomnan's KitchenOdpowiedź udzielona 14 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sovannreangsey C, Manager, Jomnan's KitchenOdpowiedź udzielona 12 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: styczeń 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sovannreangsey C, Manager, Jomnan's KitchenOdpowiedź udzielona 14 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Jomnan's Kitchen — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Siem Reap, Siem Reap Province
Siem Reap, Siem Reap Province
 
Siem Reap, Siem Reap Province
Siem Reap, Siem Reap Province
 
Siem Reap, Siem Reap Province
Siem Reap, Siem Reap Province
 

Byłeś(-aś) w Jomnan's Kitchen? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem