Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetny posiłek w świetnym otoczeniu”

Abacus French Gastronomy
Nr 108 wśród 1 241 Restauracje (Siem Reap)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 30 USD - 70 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Specjalne okazje, Spotkania biznesowe, Romantyczny
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Lunch, Obiad, Ogródek, Rezerwacje
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 5 czerwca 2019

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Samhai_S, Guest Relations Manager, Abacus French GastronomyOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (536)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 536 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 31 maja 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Samhai_S, Guest Relations Manager, Abacus French GastronomyOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 kwietnia 2019

Termin wizyty: marzec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z restauracją
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Samhai_S, Guest Relations Manager, Abacus French GastronomyOdpowiedź udzielona 17 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Samhai_S, Guest Relations Manager, Abacus French GastronomyOdpowiedź udzielona 18 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 listopada 2018

Termin wizyty: listopad 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Samhai_S, Guest Relations Manager, Abacus French GastronomyOdpowiedź udzielona 27 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Abacus French Gastronomy — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Siem Reap, Siem Reap Province
 
Siem Reap, Siem Reap Province
Siem Reap, Siem Reap Province
 

Byłeś(-aś) w Abacus French Gastronomy? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem