Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 00:00 - 23:59
Wyróżnione recenzje
1 dniowa wycieczka po Dubayu

Dla mnie rewelacja. Majac dzien wolny w Dubaju koniecznie trzeba wykupić wycieczkę po mieście i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 marca 2017
Grzegorz R
Dune safari

Safari było wspaniałym doświadczeniem. Miły kierowca, wygodny samochód, pyszne jedzenie, ciekawy... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 stycznia 2017
Ania G
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (5 454)
  
Recenzje (5 454)
Filtruj recenzje
5 454 wyniki
Oceny podróżnych
3 893
761
180
171
449
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 893
761
180
171
449
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 5 454 recenzji
Zrecenzowano: 7 marca 2017

Dla mnie rewelacja.
Majac dzien wolny w Dubaju koniecznie trzeba wykupić wycieczkę po mieście i okolicy i Rayna Tours są jak najbardziej polecaną Firma turystyczną oferująca profesjonalne uslugi na tym terenie. Nasz przewodnik Aziz był wyjątkowy, przyjacielski, opiekuńczy i dowcipny. Sprawil, że wycieczka po Dubaju byla nie tylko atrakcyjna krajoznawczo ale rowniez dostarczyla przezyc intelektualnych w tym wiedzy o obyczajach ludzi żyjących na obszarze Emiratow. Ponadto dla niektórych istotna rzeczą może być to, ze autobus zatrzymuje się w miejscach, nie tylko atrakcyjnych zdjęciowo, ale również dających możliwość zrobienie zakupów, towarów których nie znajdzie się w ogromnych sklepach, The Dubai Mall czy Mall of the Emirates. Przyprawy, artystyczne wyroby,w tym szale z wielbłądziej wełny, wymarzony prezent dla pan, najtańsze na świecie wyroby ze złota i szlachetnych kamieni...Dzień zakończyć można wizyta na szczycie Burg Kalifa. Podziwianiem widoków miasta z 124 lub 148 pietra, - atrakcja VIP.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Dziękujemy, Grzegorz R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Raynatours, Customer Support Team, Rayna Day Tours & TravelsOdpowiedź udzielona 8 marca 2017


Drogi Grzegorz,
Pozdrowienia z Rayna Tours & Travels !!!

Cieszymy się, aby usłyszeć o swoich pozytywnych doświadczeń podczas korzystania z naszych usług.
Naszą dewizą jest, aby doskonalić się w dostarczaniu wysokiej jakości usług i jesteśmy przytłoczeni odpowiedź który przedstawia nasz cel, aby to zrobić.

Jesteśmy dumni, aby zapewnić, że nasi goście mają wyłączne doświadczenie z takich miłych wspomnień.

Twoja feedback zostanie udostępniony pana Aziza, który z pewnością zachęcić go do ciężkiej pracy i być bardziej wydajny w swojej pracy.

Jeśli jesteś zadowolony z naszych usług, polecam go do swoich krewnych i przyjaciół.
Jeszcze raz dziękuję za informację zwrotną, a my na pewno czekamy na was ponownie.


Pozdrowienia,
Zespół obsługi klienta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Safari było wspaniałym doświadczeniem. Miły kierowca, wygodny samochód, pyszne jedzenie, ciekawy taniec. Nie polecamy jazdy quadem. Jeździ się tylko w kołko po wyznaczonym terenie. Polecam Pana Ahad Jawad ktory umożliwił naam udział w wycieczce.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2017
Dziękujemy, Ania G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Raynatours, Customer Support Team, Rayna Day Tours & TravelsOdpowiedź udzielona 19 stycznia 2017

Drogi Ania,
Pozdrowienia z Rayna Tours & Travels !!!

Cieszymy się, aby usłyszeć, że jesteś zadowolony z naszych usług - ten rodzaj sprzężenia zwrotnego z pewnością przechodzi długą drogę.
To było rzeczywiście przyjemność służyć.

Chcielibyśmy wysunął w swoim rodzaju powiadomienia, że ​​aktywność Quad odbywa się w obszarze ograniczonym tylko ze względu na środki bezpieczeństwa, a obszar jest przydzielane przez władze wyższego szczebla zarządzania nad ich w Dubaju jak bezpieczeństwo gości jest sprawą najwyższej wagi nam, że nigdy nie może być kompromisów z.

Twoja sprzezenie zwrotne będzie dzielona z panem Ahad Jawad, które z pewnością zachęcić go do ciężkiej pracy i być bardziej wydajny w swojej pracy.

Dziękuję za rekomendacja.
My oczywiście czekamy na powrót i mamy nadzieję uczynić przy następnej wizycie bardziej przyjemny i niezapomniany.

Pozdrowienia,
Zespół obsługi klienta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Wspaniała podróż ! Najlepszy przewodnik Zeeshan Safari! Świetny i komunikatywny człowiek! Wyjazd baaardzo udany! Polecam w 100 % !

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2016
Dziękujemy, IzaP380
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Raynatours, Customer Support Team, Rayna Day Tours & TravelsOdpowiedź udzielona 15 grudnia 2016


Drogi Iza,
Pozdrowienia z Rayna Tours & Travels !!!

Naprawdę doceniam za poświęcenie czasu i wysyłając nam swoją opinię i cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.

Zawsze zobowiązujemy się dać najlepsze dla naszych klientów i uczynić im najwyższej jakości usług klientów.

Twoja opinia będzie dzielona z panem Zeeshan, które z pewnością zachęcić go do ciężkiej pracy i być bardziej wydajny w swojej pracy.

Dziękujemy za wysokim zalecenia.
My oczywiście czekamy na powrót i mamy nadzieję uczynić przy następnej wizycie bardziej przyjemny i niezapomniany.


Pozdrowienia,
Zespół obsługi klienta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 2 dni temu

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Raynatours, Public Relations Manager, Rayna Day Tours & TravelsOdpowiedź udzielona 2 dni temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 dni temu

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Raynatours, Public Relations Manager, Rayna Day Tours & TravelsOdpowiedź udzielona 2 dni temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji