Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zacne miejsce”
The Boardwalk — recenzja

The Boardwalk
Nr 244 wśród 11 561 Restauracje (Dubaj)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 30 USD - 100 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe, Piękny widok, Romantyczny
Opcje wyżywienia: Lunch, Śniadanie, Po godzinach, Obiad, Ogródek, Rezerwacje
Okolica: Deira
Zrecenzowano 16 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Mile miejsce w szegolnosci po ciezkim. Tym bardziej ze blisko hotelu. Mila obsluga, dobre jedzenie a ceny no coz ... Dubaj
Ciekawa karta oferta bogata w owoce morza jest tez pizza i pasta oraz grill.
Skusilem sie na mule oraz homara. Polecam !

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, 927andrzejz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (821)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

1 z 5 wśród 821 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 11 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: listopad 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DubaiGolf, Marketing, The BoardwalkOdpowiedź udzielona 14 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DubaiGolf, Marketing, The BoardwalkOdpowiedź udzielona 14 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DubaiGolf, Marketing, The BoardwalkOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DubaiGolf, Marketing, The BoardwalkOdpowiedź udzielona 23 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

The Boardwalk — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Dubaj, Emirate of Dubai
Dubaj, Emirate of Dubai
 
Dubaj, Emirate of Dubai
Dubaj, Emirate of Dubai
 
Dubaj, Emirate of Dubai
Dubaj, Emirate of Dubai
 

Byłeś(-aś) w The Boardwalk? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem