Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Dubaj
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 00:00
Wyróżnione recenzje
Ciekawe miejsce dla zwiedzających

Ciekawe miejsce dla osób które nie nurkują z butlą w morzach,wiele rzeczy z morskiego życia można... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 13 czerwca 2019
Szymon J
,
Poznań, Polska
Akwarium w centrum handlowym!

Akwarium robi ogromne wrażenie. Szczególnie że możesz je obserwować robiąc zwyczajne zakupy czy... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 13 marca 2019
Michal L
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (14 348)
  
Recenzje (14 348)
Filtruj recenzje
14 348 wyniki
Oceny podróżnych
6 895
4 520
2 204
520
209
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
6 895
4 520
2 204
520
209
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 14 348 recenzji
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019

Koniecznie trzeba się tam wybrać. Myślałem, że to coś małego w galerii ale się myliłem. Jak dla mnie lepiej niż we Wrocławiu. Dodam, ze mieliśmy ten najtańszy bilet podstawowy, a podobno są jakieś "rozszerzenia", np pływanie łódką itp.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, artur_mc1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2019

Ciekawe miejsce dla osób które nie nurkują z butlą w morzach,wiele rzeczy z morskiego życia można zobaczyć prawie na wyciągnięcie ręki,całe zwiedzanie jest trochę przydługie,a cena jak to w Dubaju-kosmiczna :)

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, Szymon J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Idąc tam można spodziewać się czegoś więcej, skoro w Dubaju jest wszystko naj. Jednakże trzeba mieć na uwadze fakt iż Aquarium znajduje się w Mallu więc ma ograniczoną przestrzeń. Mimo to całkiem zgrabnie sobie poradzili i urozmaicili pobyt na tyle na ile przestrzeń pozwoliła. Dzieci będą zafascynowane, dorośli już trochę mniej.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, 460agnieszkac
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 kwietnia 2019

Przepiękne i niezapomniane przybliżenie podwodnego świata na żywo ale warto też odwiedzić zoo z egzotycznymi mieszkańcami całość zachwyca bo wszystko umieszczono na stosunkowo niewielkim terenie w największym dubajskim centrum handlowym

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, antti-puska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Akwarium robi ogromne wrażenie. Szczególnie że możesz je obserwować robiąc zwyczajne zakupy czy pijąc kawę. Ogólnie widać je z centrum żeby wejść do tunelu znanego że zdjęć trzeba wykupić bilet. Tunel super rekiny wydają się być na wyciągnięcie ręki. W cenie biletu jest też zoo z awariami krokodylami ptaszkami etc dzieciakom też bardzo się podobało ale tutaj oprócz tego że zoo jest w centrum handlowym niczym wielkim nie zaskoczy niż te zoo w Warszawie:)
Ogólnie warto kupić bilet dla tego tunelu.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Michal L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji