Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 726)
Filtruj recenzje
2 726 wyniki
Oceny podróżnych
1 387
957
273
68
41
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 387
957
273
68
41
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 726 recenzji
Zrecenzowano: 21 marca 2019

Hotel jest średniej klasy, czysty, ale mało urozmaicone jest śniadanie. Głównym problemem był "wliczony" w cenę pobytu voucher do Ski Dubai, który nie został dostarczony. Trzykrotnie prosiłem o voucher w recepcji i za każdym razem miał być dostarczony do pokoju, ale nie zostało to wykonane. Nie otrzymałem możliwości wypełnienia ankiety na temat pobytu w hotelu zapewne w związku z tym iż wyraziłem swoje niezadowolenie dotyczące braku vouchera do Ski Dubai. Program lojalnościowy Le Club Accor Hotels nie umożliwia kontaktu w takiej sprawie.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, R R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tyrone L, General Manager, Novotel Suites Dubai Mall of the EmiratesOdpowiedź udzielona 22 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Novotel Suite Dubai Mall of the Emirates.

I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies.
At Novotel , we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence.

We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future.

Sincerely,
Tyrone Lodder
General Manager
Novotel Suites & Ibis Mall of the Emirates Dubai.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lutego 2017

Bardzo dobra lokalizacja, blisko do metra i do Mall of Emirates. Dobry stosunek jakości do ceny. W pakiecie hotelowym bilety na kryty stok narciarski :) Śniadania dobre, ale nie zachwycające. Z pewnością dobra opcja za tę cenę. Basen na dachu

Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, mckry1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ayman H, General Manager, Novotel Suites Dubai Mall of the EmiratesOdpowiedź udzielona 2 marca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

Thank you very much for sharing your positive feedback and for the recommendation of the Suite Novotel Mall of the Emirates Hotel on TripAdvisor.

We pride ourselves on affording an unparalleled level of hospitality to our valued guests, and we're pleased to hear your stay was exceptional.

We are always excited to hear when the warm hospitality due to extensive training and mentoring of our team leaves such a wonderful impression, and we thank you for sharing this so kindly.

Thanks again, and we and look forward to hosting you at our Hotel in the near future.
Best Regards,
Ayman Hassan
General Manager
Novotel Suites & Ibis Mall of the Emirates

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tyrone L, General Manager, Novotel Suites Dubai Mall of the EmiratesOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tyrone L, General Manager, Novotel Suites Dubai Mall of the EmiratesOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tyrone L, General Manager, Novotel Suites Dubai Mall of the EmiratesOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji