Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 464)
Filtruj recenzje
2 465 wyniki
Oceny podróżnych
2 063
234
101
40
27
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 063
234
101
40
27
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 465 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Hotel na bardzo wysokim poziomie. Pokoje sprzątane 2 razy dziennie. Na bieżąco uzupełniana butelkowana woda w pokojach.
Pokoje w nowoczesnym stylu z wieloma udogodnieniami. Świetnie wygłuszone pokoje - pomimo prac budowlanych tuż obok hotelu kompletnie nic nie słychać wewnątrz.
Jedzenie wyśmienite, różnorodne. Prawie każdego dnia na bieżąco przygotowywane sushi. Bardzo duża różnorodność smaków i potraw. Śniadania nie są monotonne.
Obsługa bardzo miła i pomocna. Na naszym piętrze sprzątał Pan Manikandan - bardzo miły i dokładny!
Na pochwałę zasługuje także Pan Nekibur Rahman z Turquoise Restaurant - przemiły, pomocny i kompetentny.
Basen przy hotelu ok - niestety tutaj obowiązuje zasada rezerwacji leżaków ręcznikami od wczesnych godzin porannych. Wolnych leżaków na plaży nigdy nie brakowało.
Lokalizacja hotelu - około 10 minut pieszo do Dubaj Marina.
Hotel oferuje transport do Dubai Mall kilka razy dziennie autobusem, jednak często nie szło się do niego dostać w wieczornych godzinach, ponieważ był przepełniony.
Hotel należy do jednych z najlepszych w Dubaju, dlatego trzeba spodziewać się, że ceny za wszelkie drinki, usługi są wysokie.
W hotelu w lobby znajduje się kilka restauracji i butików.
Ze względu na to, że była to podróż poślubna hotel przygotował niespodziankę - sypialnia przystrojona płatkami róż, torcik, owoce, kartka z życzeniami :) Pięknie!

Ogólnie - zdecydowanie polecam ten hotel!!! :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Hotel ma 34 piętra. Polecamy pokoje na najwyższych piętrach, o wyższym standardzie. Wszystkie pokoje są wygłuszone
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, DominikaS808
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Świetna obsługa, która doskonale rozumie wszystkie potrzeby wypoczywajacych. Wyśmienite, różnorodne jedzenie. Bardzo kulturalna obsługa kelnerska, wszystko na wysokim poziomie. Przemili kelnerzy - Nekibur Rahman oraz Rahul.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Quest813879
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel na wysokim poziomie, pokoje czyste i duże, jedzenie smaczne i bardzo urozmaicone, hotel przy plaży i promenadzie JBR, w hotelu fajny pup z dyskotekami, basen hotelowy rozległy, duża ilość leżaków

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, majkaa3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: imanee222, Guest Relations Manager, Rixos Premium DubaiOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019


Drogi Gościu,

Dziękujemy za poświęcenie czasu i podzielenie się wrażeniami po ostatnim pobycie w hotelu Rixos Premium Dubai.

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z pobytu u nas i bardzo cieszymy się, że serdecznie powitamy Cię ponownie w naszym hotelu w najbliższej przyszłości.

Z poważaniem,
Zespół Rixos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2019

Chciałbym bardzo podziękować za udany wypoczynek. Hotel bardzo ładny i nowoczesny, a obsługa przemiła i sympatyczna. Ja szczególnie chciałbym podziękować Pani Aiganym Pazylbekova oraz Pani Natali z Ukrainy za profesjonalną obsługę i pomoc w każdym problemie. Dzięki takiej obsłudze pobyt wspominam wspaniałe. Hotel bardzo dobrze położony, pokoje duże i czyściutkie, jedzenie bardzo różnorodne i pyszne. Jeden z najlepszych hoteli w jakim byłem, także serdecznie polecam. Moim zdaniem hotel i wszystko z nim związane bez wad.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, 780 829
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: imanee222, Guest Relations Manager, Rixos Premium DubaiOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2019


Drogi Gościu,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za komentarze dotyczące pobytu w Rixos Premium Dubai JBR.

Zawsze mam przyjemność otrzymywać pozytywne opinie. Podzielę się twoimi komentarzami z naszym zespołem. Jestem pewien, że te opinie będą stanowić zachętę dla wszystkich naszych pracowników, ponieważ staramy się stale podnosić jakość naszych usług.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem i mamy nadzieję, że następna wizyta będzie tak przyjemna jak poprzednia.

Z poważaniem,
Zespół Rixos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Nowoczesny hotel położony tuż przy promenadzie The Walk oraz w pobliżu Dubai Marina,niewielka odległość od nowego centrum handlowego The Beach w którym mieszczą się liczne sklepy oraz restauracje.Hotel oferuje bezpłatny transfer busem do centrum handlowego Dubai Mall oraz Mall of Emirates.
Pokoje duże przestronne nowocześnie urządzone w łazience zestawy kosmetyków marki Chopard oraz dziennie darmowa woda.Jedzenie w formie bufetu bardzo dobre na szczególną pochwałę zasługują ciasta jak i różnego rodzaju desery serwowane na obiadokolacji do obiadokolacji jest serwowana tylko bezpłatnie woda reszta napoi płatna!co czwartek organizowany jest wieczór Turecki -Istanbul night kolacja jest serwowana na zewnątrz przy basenie.Goście hotelowi mogą korzystać z bezpłatnych leżaków przy basenie jak i na plaży ale niestety hotel przyjmuje również gości z zewnątrz i to dla takich gości którzy zapłacą wstęp są zarezerwowane najlepsze leżaki ustawione w pierwszej lini przy basenie z plakietką reserved uważam że jest to nie w porządku ale taką politykę prowadzi hotel.Leżaki są zarezerwowane od wczesnych rannych godzin najlepiej na leżaku zostawić jakieś osobiste rzeczy jeśli są same ręczniki i pójdzie się np na obiad po powrocie leżaki są już zajęte przez nowe osoby niestety taka sytuacja zdarzyła mi się kilka krotnie!Ogólnie 80% gości hotelu stanowią Rosjanie których zachowanie pozostawia wiele do życzenia....

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ewelina14-87
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestExperienceDprt, Guest Relations Manager, Rixos Premium DubaiOdpowiedź udzielona 1 lutego 2019

Drogi Gościu,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Pani/ Pana komentarze dotyczące pobytu w Rixos Premium Dubai JBR. Otrzymanie pozytywnej opinii jest dla nas zawsze wielką przyjemnością.

Zapewniam Panią / Pana, że podzielę się otrzymanymi uwagami z całym zespołem. Jestem również przekonana / przekonany, że Pani/Pana opinie będą stanowiły zachętę dla wszystkich członków naszego personelu do podejmowania dalszych wysiłków w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami Pani/Pana opinią i mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni.

Z poważaniem,

Rixos Premium Dubai

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji