Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 272)
Filtruj recenzje
3 272 wyniki
Oceny podróżnych
2 798
278
120
46
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 798
278
120
46
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 3 272 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Hotel na bardzo wysokim poziomie. Pokoje sprzątane 2 razy dziennie. Na bieżąco uzupełniana butelkowana woda w pokojach.
Pokoje w nowoczesnym stylu z wieloma udogodnieniami. Świetnie wygłuszone pokoje - pomimo prac budowlanych tuż obok hotelu kompletnie nic nie słychać wewnątrz.
Jedzenie wyśmienite, różnorodne. Prawie każdego dnia na bieżąco przygotowywane sushi. Bardzo duża różnorodność smaków i potraw. Śniadania nie są monotonne.
Obsługa bardzo miła i pomocna. Na naszym piętrze sprzątał Pan Manikandan - bardzo miły i dokładny!
Na pochwałę zasługuje także Pan Nekibur Rahman z Turquoise Restaurant - przemiły, pomocny i kompetentny.
Basen przy hotelu ok - niestety tutaj obowiązuje zasada rezerwacji leżaków ręcznikami od wczesnych godzin porannych. Wolnych leżaków na plaży nigdy nie brakowało.
Lokalizacja hotelu - około 10 minut pieszo do Dubaj Marina.
Hotel oferuje transport do Dubai Mall kilka razy dziennie autobusem, jednak często nie szło się do niego dostać w wieczornych godzinach, ponieważ był przepełniony.
Hotel należy do jednych z najlepszych w Dubaju, dlatego trzeba spodziewać się, że ceny za wszelkie drinki, usługi są wysokie.
W hotelu w lobby znajduje się kilka restauracji i butików.
Ze względu na to, że była to podróż poślubna hotel przygotował niespodziankę - sypialnia przystrojona płatkami róż, torcik, owoce, kartka z życzeniami :) Pięknie!

Ogólnie - zdecydowanie polecam ten hotel!!! :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Hotel ma 34 piętra. Polecamy pokoje na najwyższych piętrach, o wyższym standardzie. Wszystkie pokoje są wygłuszone
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, dominika s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestExperienceDprt, Guest Relations Manager, Rixos Premium DubaiOdpowiedź udzielona 22 października 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

In the first place we would like to thank you for your wonderful appreciation following your visit to our hotel Rixos Premium Dubai and are delighted to read that we have lived up to your expectations on this occasion.

Thank you for your kind comments regarding the service you have received from our staff, we will not fail to pass on your compliments to the entire team knowing that this will mean a lot to them.

Once again, we thank you for this wonderful review, it has been a pleasure for us to read and we look forward to serving you again soon.

Regards,
Rixos Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Świetna obsługa, która doskonale rozumie wszystkie potrzeby wypoczywajacych. Wyśmienite, różnorodne jedzenie. Bardzo kulturalna obsługa kelnerska, wszystko na wysokim poziomie. Przemili kelnerzy - Nekibur Rahman oraz Rahul.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Quest813879
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestExperienceDprt, Guest Relations Manager, Rixos Premium DubaiOdpowiedź udzielona 22 października 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

In the first place we would like to thank you for your wonderful appreciation following your visit to our hotel Rixos Premium Dubai and are delighted to read that we have lived up to your expectations on this occasion.

Thank you for your kind comments regarding the service you have received from our staff, we will not fail to pass on your compliments to the entire team knowing that this will mean a lot to them.

Once again, we thank you for this wonderful review, it has been a pleasure for us to read and we look forward to serving you again soon.

Regards,
Rixos Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel na wysokim poziomie, pokoje czyste i duże, jedzenie smaczne i bardzo urozmaicone, hotel przy plaży i promenadzie JBR, w hotelu fajny pup z dyskotekami, basen hotelowy rozległy, duża ilość leżaków

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, majkaa3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: imanee222, Guest Relations Manager, Rixos Premium DubaiOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019


Drogi Gościu,

Dziękujemy za poświęcenie czasu i podzielenie się wrażeniami po ostatnim pobycie w hotelu Rixos Premium Dubai.

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z pobytu u nas i bardzo cieszymy się, że serdecznie powitamy Cię ponownie w naszym hotelu w najbliższej przyszłości.

Z poważaniem,
Zespół Rixos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2019

Chciałbym bardzo podziękować za udany wypoczynek. Hotel bardzo ładny i nowoczesny, a obsługa przemiła i sympatyczna. Ja szczególnie chciałbym podziękować Pani Aiganym Pazylbekova oraz Pani Natali z Ukrainy za profesjonalną obsługę i pomoc w każdym problemie. Dzięki takiej obsłudze pobyt wspominam wspaniałe. Hotel bardzo dobrze położony, pokoje duże i czyściutkie, jedzenie bardzo różnorodne i pyszne. Jeden z najlepszych hoteli w jakim byłem, także serdecznie polecam. Moim zdaniem hotel i wszystko z nim związane bez wad.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, 780 829
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: imanee222, Guest Relations Manager, Rixos Premium DubaiOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2019


Drogi Gościu,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za komentarze dotyczące pobytu w Rixos Premium Dubai JBR.

Zawsze mam przyjemność otrzymywać pozytywne opinie. Podzielę się twoimi komentarzami z naszym zespołem. Jestem pewien, że te opinie będą stanowić zachętę dla wszystkich naszych pracowników, ponieważ staramy się stale podnosić jakość naszych usług.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem i mamy nadzieję, że następna wizyta będzie tak przyjemna jak poprzednia.

Z poważaniem,
Zespół Rixos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Nowoczesny hotel położony tuż przy promenadzie The Walk oraz w pobliżu Dubai Marina,niewielka odległość od nowego centrum handlowego The Beach w którym mieszczą się liczne sklepy oraz restauracje.Hotel oferuje bezpłatny transfer busem do centrum handlowego Dubai Mall oraz Mall of Emirates.
Pokoje duże przestronne nowocześnie urządzone w łazience zestawy kosmetyków marki Chopard oraz dziennie darmowa woda.Jedzenie w formie bufetu bardzo dobre na szczególną pochwałę zasługują ciasta jak i różnego rodzaju desery serwowane na obiadokolacji do obiadokolacji jest serwowana tylko bezpłatnie woda reszta napoi płatna!co czwartek organizowany jest wieczór Turecki -Istanbul night kolacja jest serwowana na zewnątrz przy basenie.Goście hotelowi mogą korzystać z bezpłatnych leżaków przy basenie jak i na plaży ale niestety hotel przyjmuje również gości z zewnątrz i to dla takich gości którzy zapłacą wstęp są zarezerwowane najlepsze leżaki ustawione w pierwszej lini przy basenie z plakietką reserved uważam że jest to nie w porządku ale taką politykę prowadzi hotel.Leżaki są zarezerwowane od wczesnych rannych godzin najlepiej na leżaku zostawić jakieś osobiste rzeczy jeśli są same ręczniki i pójdzie się np na obiad po powrocie leżaki są już zajęte przez nowe osoby niestety taka sytuacja zdarzyła mi się kilka krotnie!Ogólnie 80% gości hotelu stanowią Rosjanie których zachowanie pozostawia wiele do życzenia....

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ewelina14-87
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestExperienceDprt, Guest Relations Manager, Rixos Premium DubaiOdpowiedź udzielona 1 lutego 2019

Drogi Gościu,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Pani/ Pana komentarze dotyczące pobytu w Rixos Premium Dubai JBR. Otrzymanie pozytywnej opinii jest dla nas zawsze wielką przyjemnością.

Zapewniam Panią / Pana, że podzielę się otrzymanymi uwagami z całym zespołem. Jestem również przekonana / przekonany, że Pani/Pana opinie będą stanowiły zachętę dla wszystkich członków naszego personelu do podejmowania dalszych wysiłków w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami Pani/Pana opinią i mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni.

Z poważaniem,

Rixos Premium Dubai

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji