Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Profesjonalizm

Byłem z tym biurem na wycieczkach Sahara Explorer i Tunis Kartagina Sidi Bou Said obie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 19 września 2018
Krzysztof P
,
Warszawa, Polska
Tunezja ma wiele twarzy, ale polskiego przewodnika z prawdziwego zdarzenia - tylko jednego!

Swietnie zorganizowana wycieczka, a na dodatek - w odroznieniu od ofert rezydentow - dodatkowe... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 września 2018
MarekP2272
Przeczytaj wszystkie recenzje (11)
  
Recenzje (11)
Filtruj recenzje
11 wyniki
Oceny podróżnych
7
3
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
7
3
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 11 recenzji
Zrecenzowano: 19 września 2018

Byłem z tym biurem na wycieczkach Sahara Explorer i Tunis Kartagina Sidi Bou Said obie zorganizowane w sposób perfekcyjny, pilotem był pan Paweł , który posiada niesamowitą wiedzę na temat Tunezji, oraz tras wycieczek. Program obejmuje więcej obiektów aniżeli oferują rezydenci biur podróży. Gorąco polecam to biuro jako organizatora wycieczek po Tunezji.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Krzysztof P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2018

Swietnie zorganizowana wycieczka, a na dodatek - w odroznieniu od ofert rezydentow - dodatkowe punkty do zwiedzania, indywidualne podejscie i bezposredni kontakt z przemilym i posiadajacym ogromna wiedze panem Pawlem. Osobiscie przerazaja mnie wielkie autobusy wycieczkowiczow, zupelnie bez klimatu - w Sahel Voyages podrozowalismy busem, integrujac sie z innymi uczestnikami i zdecydowanie sprawniej przemieszczajac sie. W naszym przypadku: rodzina 2+2 sietnie sie bawila, takze nasz 6-cio latek. Oprocz Sahary, bylismy z panem Pawlem w Tunisie/Kartaginie - takze szczerze polecamy te wycieczke. Kolejnym razem gdy bedziemy w Tunezji, wycieczki na miejscu tez tylko z Sahel Voyages! (zdecydowalismy sie na przedplate na obie wycieczki juz w Polsce - bylo dzieki temu nieco taniej)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
2  Dziękujemy, MarekP2272
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2018

Wycieczkę zarezerwowaliśmy już w kraju poprzez stronę Tunezja travel ,w odpowiedzi otrzymaliśmy datę wyjazdu ,godzinę wyjazdu ustalono nam po potwierdzeniu przybycia do hotelu. Za wycieczkę zapłaciliśmy w busie .
Plan wycieczki był dobrze zorganizowany a pan Paweł okazał się doskonałym i kompetentnym przewodnikiem.
Pokazał nam prawdziwą nieskłamaną tunezyjską rzeczywistość której nie poznamy przebywając tylko w hotelu.
Atrakcje na wycieczkach były bardzo zróżnicowane trafiając w gusta większości.
Polecamy Biuro podróży ,wycieczki z panem Pawłem przez Tunezję pozostaną w naszej pamięci na długo.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
1  Dziękujemy, Aleksandra D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2016

Rewelacyjne biuro podróży z polskimi przewodnikami. Podczas pobytu w okolicach Monastiru skorzystaliśmy z usług tego biura. Chcieliśmy obejrzeć Tunezję z innej nietypowej strony. Wykupiliśmy u nich 3 dniowe Jeep Safari. Nasza czteroosobowa grupa miała własnego przewodnika (Polka) i kierowcę. Klimatyzowany jeep i doświadczony kierowca. Obejrzeliśmy rzadko odwiedzane przez turystów miejsca: Ksary (berberyjskie spichlerze) i „wiszącą” wieś berberyjską Chenini, miasteczko w którym kręcono Gwiezdne Wojny, Oazę Ghilan Kierowca z ogromną brawura przewiózł nas po wydmach trasą rajdu Dakar, amfiteatr w El Jem Nocowaliśmy w oazie Ksar Ghilane w namiotach a drugą noc w 3* hotelu. Niezapomniane przeżycia. Polecam biuro z czystym sumieniem.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2015
1  Dziękujemy, EwaDestiny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paweł J, Guest Relations Manager, Sahel Voyages - Day ToursOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji