Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 983)
Filtruj recenzje
2 983 wyniki
Oceny podróżnych
1 630
839
299
118
97
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 630
839
299
118
97
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 983 recenzji
Zrecenzowano: 29 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Jedyną zaletą hotelu jest jego piękny i zadbany palmowy ogród z barem po środku niewielkiego basenu, niestety to jedyny plus tego miejsca.
Wady to:
Hotel trąca komuną
Bar przy basenie jak i sam basen czynny od 8 do 18
Cała obsługa czeka na napiwki w karzdej możliwek walucie bez nich można się napić rozwodnionych drinków
Posiłki to istne nieporozumienie zimne i niesmaczne
Jeśli ktoś z turystów wyraża inną opinię na temat tego miejsca to bardzo przepraszam že tak to ujmę, ale nie poznał innych miejsc.
Chciał bym zaznaczyć że nie jest to tylko moja osobista opinia ale także innych turystów z którymi przebywałem w tym hotelu. Zasługuje On jedynie na dwie gwiazdki.
Definitywnie odradzam pobyt w tym hotelu!!!
Pozdrawiam
Piotrek klient Tui

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, 145piotr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KHALEDG579, Front Office Manager, Marhaba BeachOdpowiedź udzielona 30 maja 2019
Tłumaczenie Google

dear piotrek, we respect very much your opinion, but this statement does not really reflect our good image of our brand, our concept is allin so we put at your disposal 3 self service bars and a main restaurant where you eat your three meals with a lot of variety, also a thematic restaurant, also very clean pool with active entertainment all day and a team well-trained
we hope that come back for a good check and spend a pleasant stay

your sincerly MCH

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Super hotel!!! Polecam wszystkim!!! Dobre jedzenie, pełno rozrywek. Każdy znajdzie coś dla siebie. Każdego wieczoru odbywają się różnego rodzaje pokazy zorganizowane przez animatorów. Polecam! W tym miejscu odpoczniesz :)

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Zuzia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 kwietnia 2019

Od przybycia do Hotelu Marhaba Beach w Sousse. Wiedziałam już że moje wakacje będą fantastyczne. Zaskoczona byłam bardzo przywitaniem tańcem przed hotelem, było to bardzo miłe.Personel recepcji perfekcyjnie przywitał nas. Pokoje super bardzo czysto,personel dbający o czystość super. Jedzenie niesamowicie pyszne, zespół restauracyjny bardzo miły, dbali o wszystko z uśmiechem na twarzy, wielki szacunek, bo jak brzuch najedzony to szczęśliwy. Kelnerzy barów przemili, dbali o wszystko, aby w szklane nie zabrakło, dzięki serdeczne.I wasz zespół ANIMATION,super chłopaki Max, Haussen,i reszta chłopaków, pozdrawiam serdecznie-BRAVO, a ich księżniczka Nedia całusy wielkie. Cały zespół oddawał całe serce,miłość, i uśmiech na cały dzień. Szczególne podziękowania dla Max Gabou, Houssem Brravas Kocham Was Bardzo za waszą uprzejmość, życzliwość,pomoc.Wspaniałe wakacje i zdecydowanie polecam hotel i cały personel- Dziękuje bardzo. Na przyszłe wakacje jestem i polecam wszystkim znajomym i czytelnikom. Było superrrrrrrrrrrrrrrr, Kocham Tunezje

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Małgorzata S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Z dziewczyna spędziliśmy tydzień w hotelu, restauracja Ok, bar super, barmani super ale ktoś kradnie z pokoju małe przedmioty typu jak branzoletki itp, a recepcja cie olewa z tego powodu. A pod koniec pobytu dowiedzieliśmy sie od innych gości ze im również zginęła biżuteria , odzież i inne rzeczy a recepcja wszystkim wmawia ze to ty gdzieś pewnie zostawiłeś . Wiec uwaga jak ktoś sie wybiera tam, kradną. I jeszcze jedno , jeżeli pracownicy wam będą proponować jakieś lanczuszki z twoim imieniem po arabsku lub alkochole to nie kupujcie bo przepłacacie.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Max24sat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KHALEDG579, General Manager, Marhaba BeachOdpowiedź udzielona 6 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your feedback. While I wish you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it's apparent in this case that we fell short.

Please accept our sincerest apologies for the inconveniences which occured during your stay.

We hope to welcome you again and have a chance to earn back your trust.

Sincerely,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 października 2018

Razem z chłopakiem spędziliśmy w hotelu 2 tygodnie na przełomie września i października 2018. Hotel nie jest duży przez co nie ma tam poczucia przebywania w tłumie. Jest bardzo dobrze utrzymany - zadbany ogród, piaszczysta plaża na wyciągnięcie ręki i czyste pokoje. W pokojach działająca lodówka i klimatyzacja oraz balkon. W naszym przypadku również widok na morze - naprawdę ładny. Pokój był codziennie sprzątany przez bardzo miłe panie, każdego dnia wymieniane były pościel i ręczniki. Obsługa w zdecydowanej większości bardzo miła i cały czas uśmiechnięta. Na uwagę zasługuje też wspaniały zespół animatorów (szczególnie zapamiętani przez nas to Yassine i Tony)! Każdego dnia zapewniali wiele dodatkowych atrakcji - od siatkówki, piłki wodnej i gimnastyki, przez rzutki i krótkie lekcje tańca po łucznictwo i french balls. Do tego doskonale organizowane zajęcia dla dzieci i cowieczorne show (również takie jak pokazy fakirów czy pokaz lokalnego folkloru) i disco do godziny 24:00. Poza organizacją wydarzeń animatorzy byli też bardzo chętni do rozmów i w każdej chwili gotowi poprawić nastrój. Jedzenie w hotelu naprawdę smaczne, ale przy dwutygodniowym pobycie trochę mało różnorodne. Pomiędzy posiłkami dostępne również przekąski w barze na plaży, więc nie ma mowy o chodzeniu głodnym. Do dyspozycji są również bary z całą gamą dostępnych alkoholi. Jeden bar znajduje się również w basenie dzięki czemu słodkie drinki można zamówić nawet siedząc w wodzie czy leżąc na leżaku. Hotel znajduje się w bardzo dobrej lokalizacji - na lewo (w odległości niecałych 3 km) znajduje się Medina (Stare Miasto) z licznymi sklepami i lokalnym targiem, a na prawo (ok. 6 km) port el Kantaoui z pięknymi jachtami, niewielkim ZOO i wartym uwagi parkiem rozrywki. Mimo późnej pory roku pogoda naprawdę piękna i słoneczna.

Wskazówka dotycząca pokoi: Bardzo polecamy pokoje z widokiem na morze - niezapomniany widok.
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Magdalena P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji