Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Sousse
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 327)
Filtruj recenzje
1 327 wyniki
Oceny podróżnych
585
378
183
82
99
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
585
378
183
82
99
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 327 recenzji
Zrecenzowano: 24 lipca 2019

Super animacje codziennie coś innego , świetni animatorzy, dobre warunki hotelowe, dobre jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie, Prywatna plaża przy hotelu z atrakcjami, ((Momo)) animator jeden z lepszych miły wesoły i potrafi rozbawić

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Bartłomiej S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IMEN_Marhaba_Hotel, Digital Marketing Manager, Hotel MarhabaOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Bartłomiej,

We would like to thank you very much for sharing this great review of your recent stay at Marhaba Hotel. As well, for making us your choice hotel when visiting Tunisia.


We look forward to welcoming you back among us at Marhaba Hotel.

Kind Regards
Digital Marketing Manager
Marhaba Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Tento pobyt se nam velmi libil.hotel krasny i pokoje.personal vstricny a velmi ochotny splnit vase prani.kazdy den jsou tu krasne programy nejen pro deti ale i pro dospele..pristi rok se tesime ze znovu navstivime marhaba hotel.. good MOMO

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, janav348gd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IMEN_Marhaba_Hotel, Digital Marketing Manager, Hotel MarhabaOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear janav,

First we would lke to thank you very much for sharing this great review of your recent stay at Marhaba Hotel.

We are thrilled that you have enjoyed your stay here among us in Marhaba and I hope that your daughter like the slide-water and the shaping hair.

Thank you for making us your choice hotel when visiting Tunisia.

We look forward to welcoming you back again at Marhaba Hotel.

Kind Regards
Digital Marketing Manager
Marhaba Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 czerwca 2019

Pobyt 23-30 maj 2019. Wyjazd rodzinny 3 osoby dorosłe + dziecko przez biuro TUI.
Ogólnie hotel oceniam na 5tke, Tui i opis oferty na 4ke.
Plusy i minusy hotelu:
-Transfer z lotniska ok 45 min.
-Piękne lobby, miła i pomocna obsługa na recepcji.
-pokoj czysty, przestronny, codziennie sprzatany. Dostaliśmy lepszy niż wynikało z rezerwacji. Składał się z dwóch oddzielnych pomieszczeń więc duży plus:)
-glowna restauracja czysta z dużą ilością potraw. Obsługa bez zastrzeżeń. Jedyny minus za brak większej ilości owoców. Dostępny jedynie arbuz, pomarańcza, brzoskwinie i morele.
-otoczenie hotelu z zadbanym ogrodem, wszedzie czysto.
- super basen z lagodnym zejściem po jednej stronie. Brodzik że zjeżdżalnią dla dzieci. Leżaki bezpłatne i wygodne. Drobny minus za brak informacji, że za ręczniki trzeba złożyć depozyt. Ratownik. Bar na basenie mógłby oferować większą liczbę drinków. Jest tylko piwo, wina, kawa i sztuczne soki
-plaza czysta z wydzieloną strefą dla hotelu. Ochrona. Poza strefa natarczywi handlarze. Bar z oferta jak na basenie.
- animatorzy mili nie byli natarczywi. Animacji sporo choć głównie przygotowane pod Rosjan. 90% gosci to Rosjanie ale nie byli głośni
- minus dla biura za spotkanie organizacyjne z rezydentem. Goście byli zbierani przez autokar z okolicznych hoteli w jedno miejsce. Spotkanie ok 45 min, wiele praktycznych informacji ale całość z transferem zajęła dobre 3 godziny.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Navigon13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IMEN_Marhaba_Hotel, Digital Marketing Manager, Hotel MarhabaOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Navigon,

First we would like to thank you very much for sharing this great review of your recent stay at Marhaba Hotel.

We are thrilled that you have enjoyed your stay and certainly agree that our dedicated staff plays a key role to our guests' overall experience especially for children we provide them various entertaining activities to have a memorable holiday.

We are grateful for your highlight on the beauty of our accommodations aimed at guaranteeing a memorable stay in our hotel. We will take your notes in consideration for more choice of fruits to meet the almost of our guests flavors and we will provide our guests with more information.

Thank you for making us your choice hotel when visiting Tunisia.

We look forward to welcoming you back again at Marhaba Hotel.

Kind Regards
Digital Marketing Manager
Marhaba Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019

Same plusy.
Lokalizacja, hotel, obsługa, jedzenie, basen, plaża, - super!!!!!
Kelner Akrema Remiki stara się ponad miarę, animatorzy próbują zająć się wszystkimi lecz nie są nachalni i nie robią hałasu !!!!
Do niczego nie można się przyczepić.
Każdemu polecam, każdy znajdzie coś dla siebie.
Rodziny z dziećmi i pary.
Rosjanie, to jest jedyny minus, wszędzie i głośno.

Wskazówka dotycząca pokoi: Piękną piaszczysta plaża odgrodzona od nachalnych sprzedających, nie chodzą miedzy leżakami.
Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IMEN_Marhaba_Hotel, Digital Marketing Manager, Hotel MarhabaOdpowiedź udzielona 6 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka K,

Firstly we would like to thank you for the lovely review that you shared following to your recent visit at Marhaba Hotel and we are delighted to read that we were able to match your holiday expectations.

I am pleased to read that you found our team friendly and welcoming as well always willing to help and listen to our guests. We are grateful for your highlight on the beauty of our accommodations aimed at guaranteeing a memorable stay in our hotel. It is also good to know that you enjoyed the renovated decor of Marhaba Hotel.

Thank you again for your great feedback, and we hope to welcome you back again for another stay here in our hotel very soon.

Kind regards,
Digital Marketing Manager
Marhaba Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2019

Byliśmy całą rodziną na majówkę 2019 roku (4 osoby)
Naprawdę fajny hotel z dobrym położenieniem ok. 3 km od centrum Sousse, Piękna piaszczysta plaża jaki baseny ze zjeżdżalniami . Bardzo dobra kuchnia jak i europejska tak i regionalna, każdy znajdzie coś dla siebie. Serwis w restauracji na wysokim poziomie (pozdrawianie dla kelnera Akrema Remiki !!! - super lingwista w każdym języku). Hotel spokojnie zasługuje na swoje 4 gwiazdki i dodałbym jeszcze +. Jedyny problem to nasi bracia ze wschodu. Rosjanie są bardzo głośni ;))).

Wskazówka dotycząca pokoi: Zawsze kilka dolarów na recepcji się przyda ;)
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Robert K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IMEN_Marhaba_Hotel, Digital Marketing Manager, Hotel MarhabaOdpowiedź udzielona 6 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Robert K,

Firstly we would like to thank you for the lovely review that you shared following to your recent visit at Marhaba Hotel and we are delighted to read that we were able to match your holiday expectations.

I am pleased to read that you found our team friendly and welcoming as well always willing to help and listen to our guests. We are grateful for your highlight on the beauty of our accommodations aimed at guaranteeing a memorable stay in our hotel. It is also good to know that you enjoyed the renovated decor of Marhaba Hotel.

Thank you again for your great feedback, and we hope to welcome you back again for another stay here in our hotel very soon.

Kind regards,
Digital Marketing Manager
Marhaba Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji