Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Baraninka i ciolan de porc - palce lizać”

La Ceaun - Piata Sfatului
Nr 7 wśród 383 Restauracje (Brasov)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 12 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Super jedzonko. Pani, która nas obsługiwała, poza tym, że bardzo dobrze znała angielski, to jeszcze okazała się dobrym handlowcem - poleciła b.dobre dania (i najdroższe) - tak, że miałem ochotę spytać, czy by nie chciała sprzedawać narzędzi :-).
Ciolan de porc oraz baranie kotlety na kostkach b.dobre, do tego winko z lokalnego szczepu Feteska Niagra.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Jacenty1964
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bogdanb686, Manager, La Ceaun - Piata SfatuluiOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your kind words! I’m looking forward to seeing you again!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 025)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 025 recenzji

Zrecenzowano 7 sierpnia 2018

Przyjechaliśmy do restauracji skuszeni opinią w przewodniku. Nastawialiśmy się na rumuńskie dania i nie zawiedliśmy się. Co prawda ceny posiłków były wyższe niż te podane w przewodniku, ale było warto. Posiłki bardzo smaczne! Obsługa również na najwyższym poziomie, bez problemu można się porozumieć po angielsku. Na szczególną pochwałę zasługuje Sebi dziękujemy!

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, Gosia D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bogdan B, Manager, La Ceaun - Piata SfatuluiOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your kind words! Looking forward to see you again in the near future

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie. Przyzwoite ceny. Fajna obsluga. Obsługiwał nas kelner Adrian świetnie się spisał.

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, michaelaD4594CG
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bogdan B, Manager, La Ceaun - Piata SfatuluiOdpowiedź udzielona 12 lipca 2018

Dziękuję bardzo Michael !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Ceny nie najniższe, ale było warto!
Restauracja na samym rynku. Miejsce cieszy się dużą popularnością, więc ciężko o stolik. W środku bardzo ładnie i czysto. Poza tym pyszne jedzenie, fantastyczna obsługa zwłaszcza Catalin. Piekielnie ostry ale dobry sos czosnkowy.
Ps. Koniecznie zamówcie znakomitą kawę po irlandzku.

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, anitat490
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bogdan B, Manager, La Ceaun - Piata SfatuluiOdpowiedź udzielona 7 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Thank you ! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobra kuchnia regionalna, w przyjemnej okolicy - niby centrum, ale jednak w lekkim oddaleniu od zgiełku głównego placu. Poza chęcią zjedzenia czegoś lokalnego, do odwiedzenia tej restauracji zachęciły nas bardzo dobre recenzje na temat obsługi. Niestety chyba źle trafiliśmy, ponieważ pan, który rozpoczął nasza obsługę zrobił na nas bardzo źle wrażenie. Był naburmuszony i niemiły. Chyba mocno wyeksploatowało go nadskakiwanie Niemcom przy sąsiednim stoliku. Szczęśliwi później obsługę przejęła sympatyczna kelnerka, ale jednak złe wrażenie pozostało...

Termin wizyty: czerwiec 2018
Dziękujemy, Maria P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

La Ceaun - Piata Sfatului — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Brasov, Brasov County
 
Brasov, Brasov County
 

Byłeś(-aś) w La Ceaun - Piata Sfatului? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem