Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 17:00
Wyróżnione recenzje
Super

Warto! Ciekawe miejsce dla którego trzeba wygospodarować trochę czasu nawet kosztem Mostu Kłamców... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 maja 2019
Ummba
z urządzeń przenośnych
Zwiedzanie skansenu w deszczu

Spędziliśmy tam zaledwie 2.5h ale tylko dlatego że padał deszcz. Serdecznie polecam. Na terenie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 lipca 2018
BartoszPa
,
Gdańsk, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (720)
  
Recenzje (720)
Filtruj recenzje
720 wyniki
Oceny podróżnych
504
148
42
15
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
504
148
42
15
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 720 recenzji
Zrecenzowano: 3 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Warto! Ciekawe miejsce dla którego trzeba wygospodarować trochę czasu nawet kosztem Mostu Kłamców czy innych atrakcji Sibiu.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Ummba
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy tam zaledwie 2.5h ale tylko dlatego że padał deszcz. Serdecznie polecam. Na terenie skansenu można skorzystać z restauracji.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, BartoszPa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2018

Wspaniałe muzeum. Trzeba jednak zarezerwować na wycieczkę po nim minimum 4 godziny. Obowiązkowo trzeba je odwiedzić podczas wizyty w Sybinie! Wyjątkowe miejsce.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Dziękujemy, MC_Ewelina
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Wspaniała obsługa i dobre ceny biletów. Panie które nas doprowadzamy mówiły z prawdziwą pasją kochając to co robią. Znajomość języków na bardzo wysokim poziomie. Miejsce idealne dla dzieci, młodzieży jaki dorosłych

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2017
1  Dziękujemy, qwerty06485
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 marca 2017

Rozległy skansen prezentuje budowle, urządzenia gospodarcze, rzemiosło i sztukę z różnych regionów Rumunii. Zarówno architektura - przede wszystkim drewniana - jak i sztuka użytkowa są na bardzo wysokim poziomie, świadczącym o potrzebie piękna jako elementarnej wartości ogólnoludzkiej. Naprawdę szkoda, że nie są oferowane na sprzedaż repliki niektórych eksponatów, szczególnie ceramiki.

Obiekt w bardzo dobrej kondycji, ekspozycja jest nieustannie powiększana. Obejścia obsadzone kwiatami i winoroślą, w niektórych zwierzęta gospodarskie.

Jedyny minus to wyasfaltowane alejki, nie na miejscu w skansenie.

Restauracja oferuje doskonałe tradycyjne potrawy w bardzo przystępnych cenach. Obsługa sprawna i uprzejma.

Warto przyjechać i spędzić miłe, niespieszne popołudnie.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2016
1  Dziękujemy, jack_w_krk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Eliza P, Curator, ASTRA MuseumOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Dziękujemy za przesłaną ocenę. Spodziewamy się, że następnym razem.
Sorry if google translate is not perfectly correct. You are welcomed back anytime to see that in our Folk Art Galleries some ceramic replicas of some exhibits and for anothor beautiful and energising walk through the Romanian tradition.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji