Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch na plaży”

Happy Bar & Grill Orbita
Nr 23 wśród 342 Restauracje (Warna)
Zakres cen: 5 USD - 15 USD
Kuchnie: Europejska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Duże grupy, Rodziny z dziećmi, Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Obiad, Lunch, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 21 września 2015

Happy to całkiem niezła sieć barów, w Warnie odwiedziliśmy dwa - w centrum i ten na plaży. Obsługa profesjonalna, miła. Duży wybór w menu, próbowaliśmy kilka dań, mają dobre kebabcze, zakąski z cukinii i ryby. Sympatyczne miejsce, aczkolwiek - bez szału :-)

Termin wizyty: sierpień 2015
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Nostradama
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Happy B, Manager, Happy Bar & Grill OrbitaOdpowiedź udzielona 5 października 2015
Tłumaczenie Google

"Dear Monica,

Thank you for the good words. We appreciate our client's opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!
Best regards,
Happy Bar & Grill"

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (224)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 224 recenzji

Zrecenzowano 6 sierpnia 2012

nic szczegolnego,dobre, ale nad morzem lepiej zjesc rybke niz kotlety. jest kilka innych ciekawych i nie drogich restauracji do ktorych warto pojsc w Warnie. a jesli chodzi o deser to taki sobie byl, jakis rozlatujacy sie budyn

1  Dziękujemy, DorotaM101
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 stycznia 2012

sieć barów Happy to smaczna alternatywa dla restauracji. Ciekawe i bogate menu, zmieniane co jakis czas, pozwala każdemu znaleźć coś smacznego. Potrawy przyrządzane szybko są podawane w duzych porcjach. Wszystko świeże i smaczne. Polecam

Termin wizyty: lipiec 2011
Dziękujemy, xulax
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 26 marca 2019

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & Grill OrbitaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & Grill OrbitaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Happy Bar & Grill Orbita — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Happy Bar & Grill Orbita? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem