Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“nic szczegolnego”

Happy Bar & Grill Orbita
Nr 23 wśród 344 Restauracje (Warna)
Zakres cen: 5 USD - 15 USD
Kuchnie: Europejska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi, Kuchnia miejscowa, Duże grupy
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Lunch, Obiad, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 6 sierpnia 2012

nic szczegolnego,dobre, ale nad morzem lepiej zjesc rybke niz kotlety. jest kilka innych ciekawych i nie drogich restauracji do ktorych warto pojsc w Warnie. a jesli chodzi o deser to taki sobie byl, jakis rozlatujacy sie budyn

1  Dziękujemy, DorotaM101
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (225)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 225 recenzji

Zrecenzowano 4 stycznia 2012

sieć barów Happy to smaczna alternatywa dla restauracji. Ciekawe i bogate menu, zmieniane co jakis czas, pozwala każdemu znaleźć coś smacznego. Potrawy przyrządzane szybko są podawane w duzych porcjach. Wszystko świeże i smaczne. Polecam

Termin wizyty: lipiec 2011
Dziękujemy, xulax
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 26 marca 2019

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & Grill OrbitaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & Grill OrbitaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & Grill OrbitaOdpowiedź udzielona 7 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Happy Bar & Grill Orbita — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Happy Bar & Grill Orbita? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem