Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 19:00
Wyróżnione recenzje
Fajne miejsce dla miłośników przyrody

Bardzo serdecznie polecam motylarnie. Można się dużo dowiedzieć o motylach, patyczakach, żółwikach... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
Jolanta P
MOTYLKI

Z pełną satysfakcją polecamy Motylarnię. Przeurocza parka opowiadała nam z Pasją o różnych... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 września 2019
AgnieszkaP2352
Przeczytaj wszystkie recenzje (85)
  
Recenzje (85)
Filtruj recenzje
85 wyniki
Oceny podróżnych
79
5
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
79
5
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 85 recenzji
Zrecenzowano: 12 września 2019

Z pełną satysfakcją polecamy Motylarnię. Przeurocza parka opowiadała nam z Pasją o różnych gatunkach motyli ( w jęz. angielskim) Oprócz motyli mają również kilka robaczków, kameleona, kraba. Można wziąć na ręce, jeśli masz chęć. Cena zdecydowanie NISKA. 7 leva dorosły , 5 leva dziecko. Rodzinny, 2 dorosłych i 2 dzieci był za 21 leva. Spędzilismy tam ok. godziny. Na wyjściu mozna kupić pamiatkę w różnej postaci.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, AgnieszkaP2352
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przemiła obsługa która z pasją opowiada o swoim hobby.Dużo dowiedzieliśmy sie o motylach,owadach,kameleonie,żółwiach i rybkach.Panstwo którzy prowadzą ten domek dla motyli podchodzą do klientów z ogromnym wyczuciem atmosfera rodzinna dzieci szczęśliwe i wyedukowane z przyrody.Uwielbiam ludzi z pasją!Moje wyobrażenie o tym miejscu było trochę inne myślałam ze motylki latają wsród kwiatów i drzew zabezpieczonych siatką.Ale w takim wydaniu można im sie bliżej przyjrzeć!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Ula Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Artem V, Управляющий, Butterfly House VarnaOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Dziękujemy za twoją opinię ! Nasz dom motyli i dlatego nazywa się tak dlatego, że motyle są wewnątrz pomieszczenia. To o czym myślałeś o nazwie Ogród Motyli, to trochę inny format.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Odwiedziłam to muzeum latem ubiegłego roku. Dzieciaki były zachwycone, zrobiliśmy sobie piękne zdjęcia z motylami a do tego właściciel pokazał nam jeszcze patyczaki i kameleona, dla którego złapał muchę i wpuścił ją do terrarium. Mogliśmy zobaczyć kameleonowy strzał z jęzora! Do tego syn mógł karmić żółwia pływającego w jeziorku pośrodku pomieszczenia. Dzieciaki wniebowzięte, więc my też!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, xulax2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Artem V, Управляющий, Butterfly House VarnaOdpowiedź udzielona 19 lipca 2019

Dziękuję znajomym za Twoją opinię!
Bardzo się cieszę, że ci się podobało!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Małe ale ciekawie urządzome pomieszczenie. Właściciel b.interesująco opowiada o motylach i insektach. Naprawdę warto !!!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Rafał N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Artem V, Управляющий, Butterfly House VarnaOdpowiedź udzielona 14 maja 2019

Dziękujemy za opinię. Przyjdź jeszcze raz!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji