Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Poprawnie ale...”

Happy Bar & Grill Center Varna
Nr 14 wśród 341 Restauracje (Warna)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 15 USD
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Obiad, Śniadanie, Lunch, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Obiad, Śniadanie, Lunch, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 12 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jeśli jesteś tylko głodny to ok, jeśli natomiast masz ochotę na coś bułgarskiego to szukaj innej knajpki

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & Grill Center VarnaOdpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your words, your opinion is very important to us. It is the thing that makes us continue to be ever so good at what we do. Regarding the non-positive comment from your side, we would like to send you our sincere apologies and to assure you that we will do the best tо adjust ourselves in the shortest time.

Best regards,
Happy Bar & Grill

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (904)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 904 recenzji

Zrecenzowano 12 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Super jedzenie! bardzo nam smakowało,super podane ,doprawienie w punkt .Ja jadłam mule z sosem pomidorowym i ryżem ciężko się jadło bo wszystko było wymieszane razem ale smak był cudowny ;),rissoto z owocami morza też bardzo dobre ,bułgarski ser panierowany i smażony też mega dobry.Mila obsługa,ładne miejsce,w samym centrum na deptaku.Polecam odwiedzić to miejsce.

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, agnieszka6
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & Grill Center VarnaOdpowiedź udzielona 3 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for the good words. We appreciate our client`s opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!

Best regards,
Happy Bar & Gril

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo dobre. Kolejki przed lokalem długie, ale warto odczekać swoje.
Polecam można znaleźć każde jedzenie pasujące dla Polaków

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, Lech G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & Grill Center VarnaOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for the good words. We appreciate our client`s opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!

Best regards,
Happy Bar & Grill

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie super obsługa. Porcje mogły by być faktycznie nieco większe. Przystawki lekkie, dania główne pyszne, desery jeszcze lepsze.

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, Tomasz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & Grill Center VarnaOdpowiedź udzielona 24 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for the good words. We appreciate our client`s opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!

Best regards,
Happy Bar & Grill

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Dobre jedzonko :) w przystępnej cenie na samym deptaku. Śmiało polecę :) obok restauracja sushi jeden właściciel chyba sushi dałbym 3+ / 4-

Termin wizyty: czerwiec 2018
Dziękujemy, Marcin M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & Grill Center VarnaOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for your words, your opinion is very important to us. It is the thing that makes us continue to be ever so good at what we do. Regarding the non-positive comment from your side, we would like to send you our sincere apologies and to assure you that we will do the best tо adjust ourselves in the shortest time.

Best regards,
Happy Bar & Grill

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Happy Bar & Grill Center Varna — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Happy Bar & Grill Center Varna? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem