Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ekstra ”
Cukor Red — recenzja

Cukor Red
Nr 6 wśród 771 Restauracje (Lwów)
Zakres cen: 1 USD - 3 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Smaczne jedzenie, miła i sprawna obsługa i ciekawy wystrój .
Po mimo dużego ruchu jedzenie przyszło od razu.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, skadienka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Cukor RedOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Ooh, thanks for feedback
That’s great that your liked everything
Come & eat more

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (314)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 314 recenzji

Zrecenzowano 2 września 2019

Przepyszne naleśniki i pankejki. Moje dziecko jedząc robiło mhyyyyy mniaaaam :) Obsługa absolutnie najlepsza ze wszystkich knajp we Lwowie. Przemiła i pomocna! Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MoniaOla
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Cukor RedOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for the feedback
We are glad that you and your baby enjoyed❤️❤️
we will be glad to see you again and treat you with different flavors

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Udało się odwiedzić lokal nie czekając w kolejce. Śniadania zróżnicowane i co ważne bardzo dobre. Warto odwiedzić.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, tomiszy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Cukor RedOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for your feedback
Come&eat more ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019

Genialne śniadania na słodko i słono. Warto zaczekać chwilę w kolejce. Na jedzenie trzeba trochę poczekać. Byliśmy we 4 osoby, dania nie dotarły do nas niestety w tym samym momencie, ale będę tam wracał.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, morethanride
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Cukor RedOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for feedback
we apologize for the waiting, it's all because of the large flow of people
Hope u enjoy your time with friends
See u❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre śniadania, burger jajeczny i jajka po benedyktyńsku są bardzo smaczne. Porcje duże, nie jest bardzo tanio ale i nie drogo. Jedyne minusy to długo się czeka na zamówienie i mogłoby być trochę cieplejsze

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, piwos
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Cukor RedOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for feedback
We apologize for your waiting, hope you enjoy your breakfast❤️
See u

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Cukor Red — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Lwów, Lviv Oblast
 

Byłeś(-aś) w Cukor Red? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem