Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Matematyka dla opornych”

Szkocka Restaurant & Bar
Nr 56 wśród 755 Restauracje (Lwów)
Kuchnie: Środkowoeuropejska, Międzynarodowa
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 września 2019

Do Szkockiej trafiliśmy w porze 2 śniadania. Zamówiliśmy strudel z gałką lodów dla żony i czekoladowe fondant dla męża. Lwów słynie z dobrej kawy, więc caffe latte dla żony i podwójne espresso dla męża.Oboje lubimy matematykę i czytaliśmy o niej wiele książek (m.in."Genialni" Urbanka o lwowskich matematykach), więc kelner przyniósł nam Księgę Szkocką - Tom 1 - oryginalne wpisy Banacha, Ulama i innych oraz Tom 2 - książka pamiątkowa. Ciasta i kawa- Genialne!!! Poczułem chęć na rozwiązanie jakiegoś równania różniczkowego II stopnia.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, JarekB4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szkocka_Lviv, Управляющий, Szkocka Restaurant & BarOdpowiedź udzielona 27 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Dear <JarekB4>,

Thank you for visiting Szkocka Restaurant. We highly appreciate the time you took to write a review about us.

Our guests often tell us how helpful it is to read other people's reviews before their visit.

Thanks again, and we hope to see you again soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (86)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 86 recenzji

Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Hotelowa restauracja. Miła obsługa. Jedzenie na wysokim poziomie. Zamówiliśmy różne dania w tym stek wołowy ale dla mnie najlepszy był stek z tuńczyka. Polecam to miejsce!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, wro1974
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szkocka_Lviv, Управляющий, Szkocka Restaurant & BarOdpowiedź udzielona 27 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Dear <wro1974>,

Thank you for visiting Szkocka Restaurant. We highly appreciate the time you took to write a review about us.

Our guests often tell us how helpful it is to read other people's reviews before their visit.

Thanks again, and we hope to see you again soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Do Szkockiej trafiliśmy na deser. Wybraliśmy czekoladowy foundant oraz lemon cheescake. Oba ciasta okazały się strzałem w 10 i na długo będziemy wracać myślami do tych niesamowitych doznań smakowych. Kawa? Śmiem stwierdzić, że jedna z najsmaczniejszych, jakie dane było mi wypić podczas wizyty we Lwowie.
Na wspomnienie zdecydowanie zasługuje również obsługa, na najwyższym poziomie. Przesympatyczna, dowcipna, dbająca o całokształt wizyty. Idealne miejsce dla kogoś, kto pragnie na chwilę odpocząć od zgiełku centralnego rynku.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, 404patrycjai
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szkocka_Lviv, Управляющий, Szkocka Restaurant & BarOdpowiedź udzielona 27 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Dear <404patrycjai>,

Thank you for visiting Szkocka Restaurant. We highly appreciate the time you took to write a review about us.

Our guests often tell us how helpful it is to read other people's reviews before their visit.

Thanks again, and we hope to see you again soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 czerwca 2019

Pasowała mi nieco senna atmosfera miejsca , sprzyjająca wyciszeniu i konsumpcji. Świetna obsługa i bardzo dobre jedzenie, również dla wegetarian . Nie zapomnijcie o deserze . Polecam sorbet , zwłaszcza ,że trudno go zamówić w innych miejscach.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Anna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szkocka_Lviv, Менеджер по связям с общественностью, Szkocka Restaurant & BarOdpowiedź udzielona 23 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Anna P,

It's the best evaluation of our efforts, thank you very much for your review on Tripadvisor.com !

It is enormous pleasure for whole team of Szkocka Restaurant to read your feedback, you are our inspiration to become better.

We are pleased to learn, that you enjoyed your dinner and were satisfied with our services and interior.

Hope to see you soon back to Lviv and awaiting for your visit to enjoy Szkocka Restaurant service and cuisine again!

Our kindest regards, Szkocka Restaurant Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Nasz hotel oferował dość kiepskie śniadanie, wiec postanowiliśmy wybrać się na niedzielne śniadanie do tego miejsca ze względu na historie i wnętrza. Cana 200 uah/ os - szwedzki stół, w miarę na bieżąco uzupełniany. Znajdzie się tam wszystko: danie na ciepło, zimna płyta, płatki śniadaniowe, owoce, coś na słodko. Bardzo dobra kawa z ekspresu. Dodatkowo można zamówić omlet u kelnera - o tym wiedza nieliczni. Śniadanie poprawne ale bez „wow”. Dość mało stolików- my bylismy około 9:00 wiec były jeszcze miejsca, później goście hotelowi jak i osoby z zewnątrz chwile czekaly na stolik, a my mieliśmy wrażenie ze kelnerzy już nas pospieszają( jak jedliśmy przynieśli rachunek, o który nie prosiliśmy oraz pytali czy już mogą zabrać kopertę z rachunkiem). Warto tam zajrzeć ale może tylko na spokojna kawę po śniadaniu.

Termin wizyty: listopad 2018
2  Dziękujemy, xxxxx12katarzyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szkocka_Lviv, Менеджер по связям с общественностью, Szkocka Restaurant & BarOdpowiedź udzielona 23 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear X2423MHkatarzynak,

It's the best evaluation of our efforts, thank you very much for your review on Tripadvisor.com !

It is enormous pleasure for whole team of Szkocka Restaurant to read your feedback, you are our inspiration to become better.

Please rest assured that these points you've raised have been discussed in details with my management team and we are committed to ensuring we rectify all issues for future guests.

Hope to see you soon back to Lviv and awaiting for your visit to enjoy Szkocka Restaurant service and cuisine again!

Our kindest regards, Szkocka Restaurant Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Szkocka Restaurant & Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Lwów, Lviv Oblast
Lwów, Lviv Oblast
 

Byłeś(-aś) w Szkocka Restaurant & Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem