Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Słabe”
Epic Cheeseburger Cafe — recenzja

Epic Cheeseburger Cafe
Nr 40 wśród 772 Restauracje (Lwów)
Zakres cen: 2 USD - 8 USD
Opis: Cześć! Gotujemy najlepsze burgery w Europie, traktują epickie koktajle i dają niesamowite playlisty.
Informacje o restauracji
Opis: Cześć! Gotujemy najlepsze burgery w Europie, traktują epickie koktajle i dają niesamowite playlisty.
Zrecenzowano 11 września 2019 z urządzeń przenośnych

Zachęceni recenzjami odwiedziliśmy restaurację i żałujemy .. Sałatka pływała w tłuszczu jak zupa DOSŁOWNIE -sałata pływała w tłuszczu.(sałatkę raczej zamawiają osoby nie jedzące tłustych cheesburgerów) A cheeseburger +frytki był zimny. Nie polecamy.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 210asiaf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (136)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 137 recenzji

Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Smaczne jedzenie i fajny, luźny klimat w tym miejscu. Burgery smaczne, urozmaicone, rozbudowane menu i miła obsługa.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, agator07
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Epic Cheeseburger CafeOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for your feedback
That’s great that you enjoy our burgers
See u again✨

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre burgery, podawane w bułce pieczonej na miejscu. Do burgera podają frytki i sos serowy, wszystko poruszone parmezanem. Epic cheeseburger! Miła obsługa. Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, mariuszk835
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Epic Cheeseburger CafeOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for the feedback
we are very pleased that you enjoyed it
hope to see you again

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zdarza się nam czasem powiedzieć „o to było najlepsze coś tam w moim życiu” albo „to najlepsze coś tam co jadłem”, ale Epic Cheeseburger to dosłownie najlepszy burger jakiego jadłem, a jadłem ich sporo. Kiedy kelner przyszedł z rachunkiem i spytał czy smakowało pozostało mi tylko powiedzieć z uśmiechem na pobrudzonej od sosów twarzy: that sh*t was fu**ing epic, man!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, marioinauer
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Epic Cheeseburger CafeOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for feedback
We’re so glad that’s u liked our place and enjoyed ur time there

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

To było niesamowite. Burger najlepszy jakiego jadłam w życiu. Bardzo dobre frytki i przepyszny sos do nich! Narazie najlepsza knajpa jaką odwiedziliśmy we Lwowie.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, jasiczkens
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Epic Cheeseburger CafeOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for your feedback
We’re happy that’s u liked everything
Visit us again

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Epic Cheeseburger Cafe — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Epic Cheeseburger Cafe? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem