Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smacznie i przyjemnie”
Cukor BLACK — recenzja

Cukor BLACK
Nr 3 wśród 771 Restauracje (Lwów)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajne miejsce, stoliki wewnątrz i na zewnątrz. Ciekawy sposób podania, duże porcje, fajna muzyka. Ceny średnie (dwa śniadania, jedna kawa i lemoniada = 415 uah = 65zł). Dobra lokalizacja, blisko opery, miła obsługa. Ogólnie polecam :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, karolinat34
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (569)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 570 recenzji

Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jak dla mnie, najlepsze miejsce we Lwowie. Świetne cappuccino ze słonym karmelem i jeszcze lepsze pancakes z borówkami i białą czekoladą. Nie dość, że pyszne, to śliczne i instafriendly :) znajomi jedli English breakfast oraz jajka z bekonem i też byli zadowoleni.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, bernadette_bm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Cukor BLACKOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for feedback❤️❤️
That’s great that you and your friends enjoy our breakfasts
Visit us again

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Idealny początek dnia tylko tutaj. Pyszne śniadania, fantastyczna herbata i świetna obsługa Olesii :) Polecamy:)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 677mirek_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Cukor BLACKOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank u❤️
Lovely that you enjoy our place
See u

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Szukaliśmy eanglishbreakfast w Lwowie żeby dla porównania spróbować.
W prawdzie smak rórzni się od angielskiego, ale jest do przyjęcia.
Jeśli komuś zależy żeby się najeść, to polecam. Porcje naprawdę mega, tak się obiedlusmy ze do wieczora o jedzeniu się nie myśli. Podano w krótkim czasie, natomiast mam wrażenie ze troszkę zimne podano. Moja uwagę zwrócił chleb zapieczony, przelozony serem i smacznym sosem.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, arturp380
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Cukor BLACKOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for the feedback
Thanks for mentioning our breakfasts
See u soon❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Doskonale miejsce pod chyba każdym względem ;) świetna lokalizacja, miły dla oka wystrój i jedzenie niebo w gębie.
Zdecydowanie najlepsza kelnerka jest Ola!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Piotr K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: _E4055KC, Менеджер по связям с общественностью, Cukor BLACKOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for feedback and soo lovely words
Hope to see you again ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Cukor BLACK — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Lwów, Lviv Oblast
Lwów, Lviv Oblast
 

Byłeś(-aś) w Cukor BLACK? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem