Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (503)
Filtruj recenzje
503 wyniki
Oceny podróżnych
323
149
24
5
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
323
149
24
5
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 503 recenzji
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2018

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Park Plaza Hotels
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arena_Hospitality, Manager, Park Plaza Arena PulaOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 19 września 2017

Hotel położony jest w pobliżu zatoki ,skąd rozciąga się ładny widok.Plaża mała i kamienista,ale w ogrodzie i przy basenie wiele leżaków i parasoli.Pokoje ładnie urządzone ,czyste.Śniadania dosyć urozmaicone.Spory parking.Do centrum Puli trzeba dojechać (około 8 minut autem).Bardzo sympatyczny pobyt.Polecam ten obiekt.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Grzegorz R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arenaturist, Manager, Park Plaza Arena PulaOdpowiedź udzielona 25 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for choosing Park Plaza Arena and for sharing your impressions on Trip Advisor.

We are very happy to know that you had a pleasant stay with us and that we met your expectations.

It would be our pleasure to get another opportunity to welcome you.
Best regards,
Park Plaza Arena Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2017

Spędziłem tylko jedną noc w tym hotelu. Położony z dala od Puli w kompleksie wypoczynkowym pośród kilku innych hoteli. Jest to typowy wakacyjny hotel. Ja dostałem dość duży pokój , z wygodnym łóżkiem i ładną łazienką. Pokój czysty, ładnie i praktycznie urządzony, nowe meble , przedpokój , w szafie sejf gratis, minibarek ( płatny), boczny widok na morze. Obsługa bez zarzutu miła i kompetentna. Przestronne , oszklone lobby. restauracja typowo wakacyjna stół szwedzki, ja nie przepadam za tego typu kuchnią ale nic nie brakowało , duży wybór dań, sprawna obsługa zarówno na kolacji jak i śniadaniu. Plaża kamienista (przynajmniej ta na której ja byłem). Ogólnie bardzo przyjemny hotel.

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, mbm07
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2016

Doskonałe położenie - cisza i spokój. Rewelacyjny personel. Pokój nieduży ale bardzo czysty i dobrze wyposażony, duże i bardzo wygodne łóżko. Doskonałe śniadania i obiadokolacje - pyszne jedzenie, ogromny wybór, codziennie inne dania, m.in. pyszne ryby. Dziękujemy za wspaniały pobyt. Z pewnością jeszcze wiele razy odwiedzimy ten hotel.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje superior mają balkony od strony lasu. Absolutna cisza i spokój.
Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Dariusz1974
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arenaturist, Manager, Park Plaza Arena PulaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for choosing Park Plaza Arena and for your wonderful five star recommendation.

We are delighted to know that you enjoyed your stay with us and that we met your expectations in regards to accommodation, gastronomic offer and service.

We are looking forward welcoming you again,
Best regards,
Park Plaza Arena Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 maja 2016

Przedłużony weekend we dwoje. Bardzo dobre śniadania, rewelacyjna obsługa. Jedyne na co można narzekać to cena. Sugeruję dopłacić do pokoju wyższej klasy i nie brać pokoju z widokiem na basen chyba że na pierwszym piwętrze.

Termin pobytu: maj 2016
2  Dziękujemy, Grzegorz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji