Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 621)
Filtruj recenzje
1 621 wyniki
Oceny podróżnych
835
577
157
40
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
835
577
157
40
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 621 recenzji
Zrecenzowano: 6 maja 2018

Pokoje na wysokim poziomie, dobrze wyposażone, czyste i przestronne (zaskoczeniem były stacje dokujące do IPhonów!). Parking (korzystałem z zamkniętego) obszerny i rzeczywiście izolowany. Dobre śniadania i obsługa zaangażowana z bardzo dobrym angielskim. Kapitalny, pusty basen kryty. Jedynym, istotnym mankamentem jest fatalne zejście do morza i tym samym warunki kąpieli. Sam hotel jednak to dobry wybór w wysokim standardzie.

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Marek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arenaturist, Manager, Park Plaza Histria PulaOdpowiedź udzielona 7 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mr. Marek,
thank you for choosing Park Plaza Histria for your stay and for taking your time to share your impressions with us.
We are delighted to know you enjoyed your stay and were satisfied with the cleanliness, the amenities we offer and our various gastronomic offer.
With hope to get another opportunity to welcome you, we are sending you our best regards.
Park Plaza Histria Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2016

Bardzo ladny hotel zadbany. Pokoje czyste i urzadzone w nowym stylu. TV, lodówka, mikrofalówka, naczynia, suszarka do włosów. Wszystko co potrzebne do przeżycia. Codziennie wyminiane są ręczniki i pościelone łóżko nic więcej. blisko do przysanku autobusowego 10 min do Puli. Jest darmowe WI Fi na caly hotel.

Minusy: W osierodku znaduje się market. Ceny 2x droższe ale jest. W około nie ma za bardzo co robić więc polecam samochód. Ogromny minus za obiado kolacje wszystkie maszyny z piciem są wyłączone. Za pierwszym razem każdy się łapie bo kelner podcodzi i pyta sie czy coś podać do picia póżniej przychodzi z rachunkiem za wode 25 kun mimo że zapłaciliśmy odrazu, mieliśmy przy wymeldowaniu kłopot, pani stwierdziła że nie zapłaciliśmy i oczywiście 15 minutowe dochodzenie. Śniadanie juzż kawa soki w cenie pobytu. Osoby plażujące muszą zapłacić 5 euro za leżaki cały pobyt. I oczywiście minus za palenie w restauracji. Ludzie nauczcie sie że nie każdy chce wdychać smrodu z waszego ryja przy jedzeniu.

Termin pobytu: lipiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, B8826CLmarcinp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arenaturist, Manager, Park Plaza Histria PulaOdpowiedź udzielona 22 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing Park Plaza Histria and for your valuable review.

We are happy that you were satisfied with the overall stay at our hotel.

On the other hand, we would like to apologize for the inconvenience occurred during the check-out. Please feel free to contact us directly at customer.relations@arenaturist.hr if we can assist you any further.

We hope that we will get another chance to host you in the future,
Best regards,
Park Plaza Histria Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lutego 2016 z urządzeń przenośnych

Najlepsze miejsce pod kątem idealnego spędzenia czasu z rodziną w jakim byłam. Apartamenty idealne, czyste,nowoczesne.
Na terenie hotelu jest wszystko czego tylko potrzeba. Od restauracji po sklepy pierwszej potrzeby itd. Polecam

Termin pobytu: luty 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, senczico
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 23 października 2014

Ten hotel to pierwsze miejsce, które odwiedziliśmy w Chorwacji. Pokój bardzo nam się podobał, mimo że był z widokiem na przystań. Morze mogliśmy oglądać, siedząc przy basenie. Obsługa okazała się przyjazna i uczynna. Przebywaliśmy tam poza sezonem, więc wypożyczalnia rowerów była nieczynna. Personel lobby pomógł nam wynająć rowery w centrum, dzięki czemu mogliśmy spędzić dzień, jeżdżąc po całym kurorcie i mieście.
Hotel jest świetnie położony – 10 minut spacerem od przystanku autobusowego, z którego najłatwiej dostać się do śródmieścia.
Centrum zdrowia i urody oraz siłownia były czyste, a ich obsługa życzliwa i pomocna.
Śniadanie smakowało doskonałe, podobnie jak kawa.
Polecam zatrzymanie się w Park Plaza Histria poza sezonem. Naprawdę świetnie się tam mieszkało.

Dziękujemy, Ingileifastv
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.com. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arena T, Management, Park Plaza Histria PulaOdpowiedź udzielona 26 października 2014
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to share your positive experience on TripAdvisor. We are so pleased that you found everything you needed under one roof and that you recommended us to our travelers. Our hotel is definitely a unique place with a wide array of amenities and activities. We hope to have the opportunity to host you again in the near future!

Kind Regards,
The Park Plaza Histria Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 8 kwietnia 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arena_Hospitality, Manager, Park Plaza Histria PulaOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji