Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Split
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Wszystko super!”

Pizzeria Portas Food & Restaurant
Nr 38 wśród 536 Restauracje (Split)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 9 USD - 17 USD
Kuchnie: Włoska, Pizza
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Ogródek, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Ogródek, Rezerwacje
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Dania pyszne, w przystępnych cenach, obsługa miła i bardzo krótki czas oczekiwania. Jak najbardziej polecam!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 300alicjas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pizzeriaportas, Manager, Pizzeria Portas Food & RestaurantOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 300alicjas, thank you so much for kind words and your true recommendation! We would also like to thank you very much for sharing your outstanding photo with us. We hope to host you again soon! With kind regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 503)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 506 recenzji

Zrecenzowano 2 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobra pizza,proste składniki ale dobre. Cienkie ciasto, chrupiące. Bruschetta smaczna, troszkę mało pomidorów ale przyjemna jako starter. Ceny przystępne.Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, dominikaj310
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pizzeriaportas, Manager, Pizzeria Portas Food & RestaurantOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear dominikaj310, thank you very much for your kind words! We are glad that you liked our pizza and bruschetta. We hope to see you again! Kind regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 lipca 2019

Split odwiedziliśmy w drugiej połowie lipca. Po paru godzinach zwiedzania tego pięknego miasta zrobiliśmy się trochę głodni. Należy przyznać, że w Splicie, w starej części miasta uroczych restauracyjek nie brakuje. My wybraliśmy Portas. Miła, przytulna restauracja z fajnym ogródkiem pod baldachimem roślin dających cień w gorący dzień. Na lunch wygraliśmy pizze. Były naprawdę wyborne. Dodatkowo, obsługa na ogromny plus. Jeśli jeszcze raz wybierzemy się do Splitu, na pewno wybierzemy tą restaurację.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Agnieszka134
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pizzeriaportas, Manager, Pizzeria Portas Food & RestaurantOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka134, thank you very much for your kind words and for choosing Portas! We are very glad that you enjoyed our pizza in the cozy ambient that our canopy of plants offer. Our staff is always trying to give their best to make our guests feel satisfied and to have the best time possible. We are expecting to see you again! With kind regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 czerwca 2019

Pizza bardzo fajna, pyszna , właściciel przesympatyczny można się dogadać po angielsku no problemo, picia do wyboru do koloru przyjemna atmosfera i muzyczka ^-^

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, RavenhelI
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pizzeriaportas, Manager, Pizzeria Portas Food & RestaurantOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear RavenhelI, thank you very much for writing your review! We are glad to hearyour words about the pizza, service and ambience! We are hoping to see you again. With kind regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 października 2018

Restauracja ukryta w przepięknej uliczce, z daleka od zgiełku i turystów. Bardzo ładny lokal, rowniez miejsca na zewnątrz. Dobre ceny (55Kn za capriciosę)- biorąc pod uwagę połozenie w centrum i ceny w innych lokalach, naprawdę warto. PIZZA PRZEPYSZNA! Polecam w 100%, chętnie wybrałabym się kolejny raz.

Termin wizyty: październik 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 370aleksandrad
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pizzeria Portas Food & Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Split, Split-Dalmatia County
 
Split, Split-Dalmatia County
Split, Split-Dalmatia County
 
Split, Split-Dalmatia County
 

Byłeś(-aś) w Pizzeria Portas Food & Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem