Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Okropne jedzenie.”
Tavernetta — recenzja

Tavernetta
Nr 17 wśród 1 642 Restauracje (Odessa)
Kuchnie: Włoska
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 15 września 2018

Po przystawkach zrezygnowaliśmy z dalszego zamówienia: bruschetta pływająca w tłuszczu, z przypalonymi warzywami i spalonym czosnkiem.

Termin wizyty: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, MMMMonika
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Resta R, Управляющий, TavernettaOdpowiedź udzielona 17 września 2018
Tłumaczenie Google

Hello! I`m a manager of "Tavernetta" Eugeniy Gorin. Thanks for your feedback. I`m so sorry that you didn`t like bruschetta! Anyway, I invite you to visit our restaurant again! See you in the Tavernetta!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 036)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 1 035 recenzji

Zrecenzowano 26 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjna restauracja w centrum Odessy. Wszystko czego tu próbowałem było wyśmienite. Gorąco polecam!

Termin wizyty: styczeń 2018
Dziękujemy, 916eryks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 14 maja 2019

Termin wizyty: październik 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Resta R, Управляющий, TavernettaOdpowiedź udzielona 20 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Resta R, Управляющий, TavernettaOdpowiedź udzielona 13 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 kwietnia 2019

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Resta R, Управляющий, TavernettaOdpowiedź udzielona 23 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Tavernetta — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Odessa, Odessa Oblast
Odessa, Odessa Oblast
 
Odessa, Odessa Oblast
 

Byłeś(-aś) w Tavernetta? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem