Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Trzeba zobaczyć

Centralny płac stolicy Macedonii. Nie można przejść obok. Miejsce monumentalne , z ogromną ilością... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 maja 2019
krzysztof_poznan_pol
,
Plewiska, Polska
z urządzeń przenośnych
o mój boże, ile tu pomników ...

Tyle pomników w jednym miejscu to nie widziałam. Ale tak ma być - taki był zamysł. Projekt Skopje... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 stycznia 2019
Dominika K
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 312)
  
Recenzje (1 312)
Filtruj recenzje
1 312 wyniki
Oceny podróżnych
506
448
231
60
67
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
506
448
231
60
67
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 312 recenzji
Zrecenzowano: 24 lipca 2019

Niby wszystko super, hiper ale w ktoś chyba się trochę zapędził. Pomnik goni pomnik. Pomieszane epoki i style. Po kilku minutach można czuć się przytłoczonym.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, igip64
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2019

Można poczuć się w jak jakimś parku a nie centrum historycznego miasta. Pomniki kiczowate. Na duży plus fajne kluby i restauracje

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, mirekemil
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Centralny płac stolicy Macedonii. Nie można przejść obok. Miejsce monumentalne , z ogromną ilością ogromnych pomników i budowli/ budynków stylizowanych na bardzo stare. Ładnie odnowione elewacje bloków z wielkiej płyty, które robią wrażenie. Po prostu trzeba to zobaczyć ...

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, krzysztof_poznan_pol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Centrum Skopje jest bardzo ładne zwłaszcza w nocy. Plac Macedonii to obowiązkowych punkt z którego można udać się na Carsije lub twierdze.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, t0mac3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 stycznia 2019

Tyle pomników w jednym miejscu to nie widziałam. Ale tak ma być - taki był zamysł. Projekt Skopje 2014 osiągnięty. To miejsce właśnie tak miało wyglądać i za to je kochajmy

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Dominika K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji