Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Warto”
Ukrainskie Stravi — recenzja

Ukrainskie Stravi
Nr 2 wśród 2 934 Restauracje (Kijów)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Ukraińska
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super klimat, ludowy, smaczne jedzenie, sympatyczna i miła obsługa, witają gości chlebem z solą i samogonem Duze porcje! Czego nie daliśmy rady zjeść zapakowano nam na wynos

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Ania321
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: L8997NO_, Владелец, Ukrainskie StraviOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy Aniа za wizytę u nas, opinie i uznanie. Cieszę się, że widzimy Ciebie i Twoich znajomych u nas))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (246)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 246 recenzji

Zrecenzowano 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo dobre w rozsądnych cenach, obsługa miła i uśmiechnięta. 3 dni w Kijowie i dwa razy odwiedziliśmy to miejsce. Barszcz ukraiński przepyszny. Dziękujemy za gościnę :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, allexk77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: L8997NO_, Владелец, Ukrainskie StraviOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Już tęsknimy za Twoją firmą)) Czekamy na nowe spotkania))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jeśli lubisz dobrze zjeść, we wspaniałej, domowej atmosferze, to jest miejsce dla Ciebie. Spróbowaliśmy kilka dań, wszystko było wyśmienite. Barszcz będzie mi się śnił po nocach :) do restauracji wróciliśmy następnego dnia, aby próbować więcej :). Fajna atmosfera, pyszne jedzenie, gościnna obsługa i umiarkowane ceny. Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Bartassw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: L8997NO_, Владелец, Ukrainskie StraviOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Już tęsknimy za Twoją firmą)) Czekamy na nowe spotkania))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2019

Na dzień doby kieliszek wódki lub nalewki ,podany przez uśmiechnięta panią w tradycyjnym stroju Ukraińskim . Wystrój restauracji plus muzyka na żywo i naprawdę pyszne jedzenie przenosiły nas na tradycyjną biesiadę tego kraju . Dźwięk stukających kieliszków , rozmowy i śmiech dopełniły całości tej podróży . Ceny bardzo rozsądne . Polecam również udać się w ta podróż :)

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Robrekin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: L8997NO_, Владелец, Ukrainskie StraviOdpowiedź udzielona 7 lipca 2019

Dziękujemy za odwiedziny, opinie i uznanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Czekamy na Ciebie i Twoich znajomych do odwiedzenia))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie przepyszne, ceny baaaardzo przyzwoite wręcz bardzo niskie. Świeże, pożywne domowe jedzenie. Przepyszna zupa solianka i rybna. Naleśniki bardzo dobre, kompot z owoców, kompot z suszu. Pyszne miejsce na wspaniały domowy obiad

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Dobrovolka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: L8997NO_, Владелец, Ukrainskie StraviOdpowiedź udzielona 22 marca 2019

Dziękujemy za opinię! Czekamy na ciebie))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ukrainskie Stravi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kijów, Ukraina
 

Byłeś(-aś) w Ukrainskie Stravi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem