Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kolacja”

Korchma Taras Bulba Kyiv
Nr 22 wśród 2 937 Restauracje (Kijów)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 45 USD
Kuchnie: Tania restauracja, Ukraińska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa, Specjalne okazje, Spotkania biznesowe, Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Lunch, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Cudowne miejsce w centrum Kijowa. Niesamowita atmosfera, lokalna kuchnia. Dokładnie tego szukaliśmy. Dziękujemy!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 719mateuszl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorchmaTarasBulba, Guest Relations Manager, Korchma Taras Bulba KyivOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much for your review! We are happy to hear that we've met your expectations and didn't disappoint! We wish you a great day and look forward to seeing you again!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (677)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 677 recenzji

Zrecenzowano 22 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Spragnieni tradycyjnych, swojskich smaków postanowiliśmy odwiedzić tę restaurację i nie zawiedliśmy się. Barszcz ukraiński z dodatkami był bardzo pożywny, podobnie jak pierogi. Jedzenie bardzo dobre, choć w naszym odczuciu powinno być bardziej doprawione. Miła obsługa i super atmosfera.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 264arekk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorchmaTarasBulba, Guest Relations Manager, Korchma Taras Bulba KyivOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your review! We are happy to hear that you enjoyed being our guest!
We sincerely hope to see you again soon! Have a good day!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019

Jedzenie wyśmienite, barszcz z wedzona śliwka cudo, sałatka czy kotlety też super. Obsługa bardzo przyjemna, menu też po polsku, ogólnie lokal zaskoczył nas bardzo pozytywnie... Polecamy

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, lukaszwlodarczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorchmaTarasBulba, Guest Relations Manager, Korchma Taras Bulba KyivOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your words and for recommending us to the world! We are happy to hear that you enjoyed being our guest and we sincerely hope to see you again soon!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lipca 2019

To restauracja tkwiąca w czasach komuny!!! Tłuste , niezdrowe dania. Wnętrze ponure proszące się o generalny remont!!!. Obsługa okropna rodem z komuny. Pamiętam takie restauracje w Polsce w czasie słusznie minionym. Przypomniały mi się najgorsze czasy. Typowa restauracja dla tych co chcą dużo , tłusto, niezdrowo a smak nie ma znaczenia . Fuj!!!!!

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Grzegorz C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorchmaTarasBulba, Guest Relations Manager, Korchma Taras Bulba KyivOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for finding the time to give us your feedback!
We are very sorry that you didn't like our menu!
Although we have to say that we have lots of healthy options on the menu, as well as a vegetarian menu, we are sorry you didn't see them.
Our interior is representing ethnical Ukrainian interiors of the past, we are sad that you didn't like it as well.
If you have the time, please write us at korchmakyiv@gmail.com and tell us what exactly you didn't like about our service and did you ask our waiters about the healthy options on the menu?
Thank you in advance and have a good day!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 lipca 2019

Knajpa nastawiona głównie na turystów, menu w wielu językach. Jedzenie bardzo dobre, zamawiany stragonow przepyszny, porcje duże, na pewno nikt nie wyjdzie głodny. Miłym akcentem jest możliwość przebrania się w tradycyjne stroje i wręczane przez obsługę wianki i kapelusze.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Magdalena M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorchmaTarasBulba, Guest Relations Manager, Korchma Taras Bulba KyivOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much for the great review! We work hard every day for all of our guests, not only tourists, to enjoy all the deliciousness of Ukrainian cuisine and the hospitality of a Ukrainian soul!
You should come back as soon as you can to try more delicious Ukrainian dishes, we have so much more to show you!
Again, thank you for your kind words and have a good day!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Korchma Taras Bulba Kyiv — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Korchma Taras Bulba Kyiv? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem